Så kan du låna direkt


Har du behov av att låna direkt, men är osäker på vilken långivare du bör välja och var du kan få det bästa låneerbjudandet? Vi skickar din ansökan till flera olika utlånare, och det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan. Du kan låna upp till 600 000 kronor utan att behöva uppge någon särskild anledning. Du kommer få svar snabbt, och så fort din ansökan beviljats, kommer pengarna finnas på ditt konto inom ett par dagar.

Vill du veta mer om hur du kan låna direkt, och om hur vi på Axo Finans kan hjälpa dig med att jämföra erbjudanden? Då bör du läsa vidare!

Du kan enkelt låna direkt genom att fylla i vår ansökan. Här uppger du hur mycket du vill låna, hur lång avbetalningstid du vill ha samt personliga uppgifter som namn, födelsedatum och så vidare.

En professionell handläggare är med dig hela vägen från att du tar kontakt med oss tills vi får ett besked om ditt lån blir godkänt eller ej. Det kan dyka upp många frågor under vägen och då kan det vara tryggt att någon finns där som kan svara på frågorna. Låna mellan 5 000 kronor upp till 600 000 kronor, du får svar direkt samma dag.

Fyll i ansökan här!

Vilken typ av lån kan jag låna direkt genom att ansöka via Axo Finans?

Våra samarbetspartners erbjuder privatlån som är annuitetslån. Ett privatlån är ett lån du kan få beviljat utan att tillhandahålla någon säkerhet i till exempel bostad eller bil. På grund av det, vill utlånarna försäkra sig på annat sätt och det är anledningen till att det tas en UC av dig när du ansöker om lån. På det sättet kan utlånaren ta reda på om kunden har en god betalningsförmåga eller ej. Ser banken eller långivaren att kunden har en bra betalningshistorik, inte har några betalningsanmärkningar och har en bra årsinkomst, beviljas lånet med stor sannolikheten.

Om det har tagits UC för många gånger, kan det skada din kredithistorik. Det är en av anledningarna till att det lönar sig att ansöka via Axo Finans. Vi tar endast en UC men skickar likväl din ansökan till många olika banker och långivare för att säkerställa att du får det bästa låneerbjudandet. Vi jämför de olika erbjudandena, och presenterar det bästa för dig.

Vi erbjuder privatlån utan säkerhet med låga kostnader. Om du ansöker via oss, kan du inom kort låna direkt efter signerat låneavtal. Du kan läsa mer om privatlån här.

Så får du en lägre ränta

Är du inte nöjd med räntan du erbjudits vid en låneansökan? Det är en del av det vi på Axo Finans hjälper dig med. Genom att jämföra lån från flera banker och långivare, kommer utlånarna att konkurrera om dig som kund. Därmed kommer du kunna få en lägre ränta. Om du fortfarande inte skulle vara nöjd med räntan du får, eller om du inte skulle få ett lån beviljat, finns det en del åtgärder du kan vidta.

Men för att förstå hur dessa åtgärder kan hjälpa, måste du först förstå hur räntan fastställs. Den ränta du erbjuds när du ska låna direkt, sätts utifrån individuella bedömningar som långivaren gjort. Det innebär att långivaren ser över din kredithistorik och därefter fattar ett beslut om huruvida du kan hantera ett lån. Här ska du ha en tillräcklig inkomst för att kunna hantera lånet utöver de andra kostnader du redan har. Långivaren kommer även se över hur din avbetalningshistorik tidigare har varit. Om de ser att det kan innebära en viss risk att bevilja dig ett lån direkt, kommer du antingen få en något högre ränta eller avslag på din ansökan.

Du kan ansöka på nytt när du kan hänvisa till en högre årsinkomst eller har förbättrat din betalningshistorik. Önskar du ett snabbare alternativ, kan du ansöka med en medlåntagare. På så sätt kommer du kunna förbättra din kredithistorik tillsammans med någon annan.

Du kan läsa mer om hur en lägre ränta fungerar här.

Därför behöver en del låna direkt

Det finns olika anledningar till att en del behöver låna direkt. En del kan till exempel låna direkt för att:

  • Renovera bostaden inför en försäljning eller för ökad boendekomfort. Det kan i vissa fall vara lönsamt att renovera bostaden före en försäljning för att öka värdet. På så sätt kan du tjäna mer när du ska sälja, och då återbetala det eventuellt resterande beloppet på lånet.
  • Till oväntade utgifter, som till exempel när en bil eller tvättmaskin har gått sönder.
  • Samla alla lån under ett större lån. Det kan vara ytterst lönsamt att lösa dina gamla skulder genom ett större lån. På så sätt kommer du kunna få allt samlat på en faktura, vilket ger dig en bättre ekonomisk översikt. Att samla alla skulder under ett större lån, kommer dessutom ge dig möjligheten att få en bättre ekonomi samt kapa onödiga kostnader. Därmed kommer du kunna spara tusenlappar.
  • Att förverkliga planer. Många går runt med planer och drömmar de aldrig kan förverkliga på grund av pengar. Genom att ta ett lån för att förverkliga dina drömmar, kommer du kunna få möjlighet att göra det du alltid har drömt om. Det kan till exempel vara en resa, bröllop, båt eller bil.

Du kan läsa mer om hur du kan lösa gamla skulder här.

Vilka är Axo Finans och varför lönar det sig att ansöka om lån direkt via oss?

Axo Finans är inte en bank, utan en av Sveriges bästa låneförmedlare. Vi hjälper dig att ansöka och att ta lån direkt, enkelt och professionellt. Vi har som mål att hitta det erbjudande som passar dig bäst, och det gör vi utan att du behöver förhandla med långivarna själv. Det jobbet gör vi nämligen åt dig! Vi samarbetar med flera ledande banker och långivare, och ser därmed till att du får ett erbjudande hos de bästa långivarna. Vill du läsa mer om vilka vi samarbetar med, och varför vi gör det, kan du läsa mer här.

Vill du komma i kontakt med oss, kan du fylla i vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 0771 323400.

Ta en titt på vår lånekalkylator för att bedöma om ett lån via Axo Finans är något för dig.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
preserveAspectRatio="xMidYMid" > Konsument kredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
preserveAspectRatio="xMidYMid" > Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo