Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån

Hos Axo Finans kan du ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Vi jämför alla våra samarbetande banker och långivare åt dig, så att du får det bästa lånet anpassat till din ekonomi från dem.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Konsument Kredit
Lendify
Nordax
Nordnet
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Ett lån kan användas till...

En kvinna ansöker om lån.

Det finns många orsaker till att folk vill ta lån. Vissa anledningar är självklart bättre än andra, men oavsett vilket behov du har så är det viktigt att du har råd att hantera lånet. Kom ihåg att ett lån är en tillfällig lösning som ska återbetalas.

Vanliga anledningar är dock:

Renovering

Om du ska sälja fastigheten inom en snar framtid så kan renovering bidra till att öka värdet på bostaden. På så vis kan du återfå det resterande beloppet av lånet vid försäljning, samt lite till. Hör dig för med experter för att bedöma vilka rum du bör renovera för att öka värdet.

Samla lån

Att ha många smålån och kreditkort kan snabbt bli dyrt, och oftast beror det på dubbla avgifter och skyhöga räntor. Genom att samla dina skulder i ett och samma lån, kommer du kunna få en bättre ekonomisk översikt samt bli kvitt onödiga kostnader.

Oväntade utgifter

Livet går inte alltid som planerat och ibland kan oväntade utgifter dyka upp. Det kan vara ett kylskåp som går sönder, en bil som måste på verkstad eller andra oväntade händelser.

Ett lån kan givetvis användas även till andra saker som kunden anser som viktiga. Om du ansöker om lån via Axo Finans behöver du inte uppge någon anledning till varför du behöver ett lån.

Läs mer: Låna utan UC

Vad är lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet är ett lån som du får utan att banken eller långivaren pantsätter tillhörigheter som exempelvis hus, bil eller stuga, och omtalas ofta som privatlån. Panten är långivarens säkerhet om lånet skulle misskötas. Det är anledningen till att ett privatlån ofta har en något högre ränta än traditionella lån som bolån, där kunden tillhandahåller säkerhet – på så vis täcks eventuella förluster för banken eller långivaren.

Ett privatlån har likväl lägre ränta än smålån och krediter. Om du ansöker om lån via Axo Finans kommer du kunna få erbjudande om privatlån via en av våra samarbetspartners. Läs vidare för att lära dig mer om hur räntan på lånet sätts, och vad du bör titta efter för att bedöma vilket låneerbjudande som är bäst för dig.

Läs mer: Lån med låg ränta

Hitta det bästa lånet anpassat efter din ekonomi

Det finns en rad punkter du bör ta en närmare titt på när du ska hitta det bästa låneerbjudandet. Först och främst så varierar räntan på lån från långivare till långivare. Vidare fastställs den slutgiltiga räntan utifrån din personliga ekonomi och betalningshistorik. I allmänhet har bolån de lägsta räntorna på marknaden. Lån, eller blancolån, har lite högre ränta medan smålån och krediter har de dyraste räntorna på marknaden. Även om räntan är en bra indikator, så är det inte den enda faktorn som avgör hur dyrt lånet blir.

Vi rekommenderar därför att du ser över samtliga av följande faktorer:

 • Räntan
 • Avgifterna
 • Villkor och avtal
 • Avbetalningstiden
 • Aktören
 • Effektiv ränta
 • Så vad ska du titta efter? Det är nämligen inte så att den lägsta räntan ger det billigaste lånet. Ett lån med låg ränta kan ha skyhöga uppläggnings- och avbetalningsavgifter som drar upp det totala beloppet. Samtidigt kan ett lån med hög ränta ha kostnadsfri uppläggning och låga avbetalningskostnader.

  För att hitta lånet som ger den lägsta totalkostnaden måste du titta på den effektiva räntan. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus alla extrautgifter kopplade till lånet. Här kan det vara smart att använda sig av en lånekalkylator som tar hänsyn till alla kostnader som medföljer lånet. De flesta banker och långivare uppger nämligen den nominella räntan på sina sidor.

  Läs mer: Låna pengar snabbt

  Vilken ränta kan jag få?

  Räntan som erbjuds på våra lån är individuell. När du skickar in en ansökan, kommer vi på Axo Finans att göra en kreditkontroll av dig. Denna ger svar på användbar information om din ekonomi och betalningsförmåga, såsom inkomst, samlad skuldgrad och tidigare betalningsanmärkningar. Varje bank och långivare företar dessutom en kreditanalys av dessa uppgifterna samt din ansökan som de baserar sitt låneerbjudande på, både gällande hur mycket du kan få i lån samt vilken ränta.

  När alla banker och långivare har bedömt din ansökan, presenterar vi det bästa låneerbjudandet.

  Läs mer: Jämför lån

  Använd dig av en låneförmedlare

  Billigt privatlån

  Att hitta det billigaste lånet i djungeln av låneerbjudanden och långivare kan vara en överväldigande uppgift. För att göra processen både snabbare och enklare kan det vara värt att ansöka om lån via en låneförmedlare.

  En låneförmedlare förmedlar låneansökningar mellan långivare och låntagare. Genom att jämföra bankerna och långivarna, kan lånemäklaren hitta det bästa låneerbjudandet anpassat efter din ekonomi och livssituation. Dessutom har de lång erfarenhet av att förmedla låneansökningar, vilket säkerställer att du får det bästa lånet oavsett om det gäller ett privatlån, bolån eller billån. Längs processen kan du dessutom få värdefull rådgivning och vägledning.

  Andra fördelar med att använda en låneförmedlare:

 • Konkurrenskraftiga låneerbjudanden
 • Låg ränta
 • Snabb ansökningsprocess
 • Trygga ramar och bra villkor
 • Axo Finans är en sådan låneförmedlare. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till samtliga våra samarbetspartners. Det besparar dig värdefull tid, samtidigt som du säkerställer att du får ett tryggt och fördelaktigt lån med den lägsta räntan. Räntan på lån varierar hela tiden – från dag till dag, samt från långivare till långivare. Så snart alla banker och långivare har behandlat din ansökan, skickar vi det bästa låneerbjudandet till dig. Erbjudandet är ej bindande och har en giltighet på 30 dagar. Därmed är det helt upp till dig om du vill nyttja erbjudandet.

  Läs mer: Låna pengar

  Skicka in en ej bindande ansökan idag

  Att ansöka om lån via Axo Finans är enkelt. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till samtliga våra samarbetspartners. Det gör vi för att försäkra dig om en konkurrenskraftig ränta och det bästa låneerbjudandet.

  Du behöver inte tillhandahålla någon säkerhet eller insats för att ansöka, men för att få lånet beviljat behöver du uppfylla följande kriterier:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en lägsta inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vara vikarie, äga eget företag eller vara pensionär
 • För att säkerställa att du kan hantera lånet, tar vi en kreditkontroll av dig. Men vi tar endast en UC – trots att vi jämför lån hos flera aktörer. Därmed är du försäkrad om att din kreditvärdighet inte belastas i onödan. Bankerna och långivarna gör då en kreditbedömning av dig, och på bakgrund av denna kommer du bli erbjuden ett individuellt låneerbjudande.

  Skicka in en ansökan idag!

  Kreditkort
  Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu