Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Kreditlån

Genom att samla alla dina kreditlån i ett privatlån, kan du få lägre månadskostnader och bara ha en faktura att förhålla dig till.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Via Axo Finans kan du ansöka om att låna 5000 upp till 600 000 kronor med låg ränta. Vill du veta mer om hur du kan samla dina kreditlån till fördel för lägre utgifter, och hur det är möjligt? Då bör du läsa vidare.

Därför bör du samla dina kreditlån under ett lån

Lån snabbt

Att handla på kredit kan vara frestande för många. Men att handla på kredit utan att ha möjlighet att återbetala fortlöpande kan snabbt bli en dyr historia, eftersom de flesta kreditlån har en högre ränta än traditionella privatlån. Tillhör du en av dem som samlat på dig en del kreditlån genom åren, kan det vara en bra lösning för dig att samla alla lån under ett privatlån. Nedan ska vi försöka förklara varför.

När du samlar dina kreditlån under ett lån, kommer du få möjlighet att förbättra dina villkor. Det innebär att du skulle kunna få en bättre ränta och färre avgifter. Du kommer även kunna få en bättre ekonomisk översikt, och därmed blir det även enklare att göra en budget för att få dina skulder snabbare avbetalda.

Du kommer kunna få bättre villkor på grund av att:

 • Alla kreditlån har en individuell ränta. Genom att samla alla lån under ett lån, kommer du enbart ha en ränta att förhålla dig till. 
 • Ett högre lånebelopp kommer ge en lägre ränta. Det är dyrare att spendera längre tid på att återbetala flera smålån än ett större lån. 
 • Alla kreditlån har avgifter som exempelvis årsavgifter, fakturaavgifter, månadsavgifter o.s.v. Genom att bara ha ett lån att förhålla dig till, kan du spara mycket på att bli kvitt avgifterna på alla andra kreditlån. 
 • Alla lån som blir beviljade, blir det efter en individuell bedömning. Om du har förbättrat livssituationen genom till exempel en högre inkomst, kan det ha en påverkan på räntan när du får ett nytt lån. 
 • Olika lån har ofta olika förfallodatum, vilket kan göra det svårare att upprätthålla en ekonomisk översikt. Genom att bara ha ett lån att förhålla dig till, kommer du endast ha ett förfallodatum att hålla koll på. På det sättet kan du få en bättre ekonomisk översikt. 

Så samlar du dina kreditlån

Genom att ansöka om lån via Axo Finans, kan du enkelt samla dina kreditlån. Det gör du genom att kryssa för det i ansökningsformuläret, så hjälper vi dig med att samla dina lån och krediter. Om du har behov av att låna lite extra, kommer du även ha möjlighet att göra det i samma lån. Det kommer löna sig att göra lånet till ett och samma lån, då högre lånebelopp kommer ge en lägre ränta på lånet. 

Du ansöker enkelt genom att fylla i vårt ansökningsformulär med all nödvändig information, såsom personliga uppgifter samt önskat lånebelopp för alla dina kreditlån, önskad avbetalningstid samt om du vill lösa gamla skulder.

Du får svar inom kort, och om du signerar med BankID, kommer pengarna finnas tillgängliga på ditt konto inom ett par arbetsdagar.

Det här innebär räntorna

Privatlån

När du ansöker om lån via Axo Finans, kommer du få erbjudande om ett privatlån som ger dig bättre villkor än ett kreditlån. Långivarna ger dig en individuell nominell ränta när de kommer med ett låneerbjudande.

Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet, och den är baserad på dina individuella kreditupplysningar och på marknadspriset. Det innebär att vi inte kan säga något om vilken ränta du kommer erbjudas innan du skickat in din låneansökan. Den här räntan omfattar inte alla kostnader vid låneerbjudandet.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan plus alla andra avgifter, som till exempel fakturaavgifter. Den här räntan visar lånets totalkostnad för dig, och det är denna du bör titta efter om du vill hitta ett så bra låneerbjudande som möjligt, när du ska samla dina kreditlån.

Du kommer få erbjudanden från flera olika banker och långivare med endast en UC

För att bankerna och långivarna ska kunna ge dig en individuell nominell ränta, behöver de dina kreditupplysningar för att kunna göra en individuell bedömning av din betalningsförmåga. Då det är tal om privatlån, betyder det att långivarna kan ge dig ett lån utan att du behöver tillhandahålla någon säkerhet. Det är riskfyllt för långivarna, och de behöver därför en annan form av säkerhet, i de fall kunden inte skulle klara av att återbetala kreditlånet i rätt tid.

Den här säkerheten blir då dina kreditupplysningar, som de allra flesta inhämtar från UC. Här gör långivarna en individuell bedömning av din kredithistorik, och hur bra betalningsförmåga du har. Men om många banker och långivare inhämtat dina upplysningar från UC, kommer det ha en negativ inverkan på framtida lån, då det ger dig en lägre kreditvärdighet. 

Det är även anledningen till att det kan löna sig att ansöka om lån via Axo Finans. När vi inhämtar låneerbjudanden från våra samarbetsbanker och långivare, inhämtar vi endast kreditupplysningar från UC en gång. På det sättet kommer inte kreditkontrollen att gå ut över din framtida kredithistorik, men du kommer ändå få möjligheten att jämföra låneerbjudanden från flera olika långivare samtidigt.

När du skickar in en låneansökan om att samla dina kreditlån hos oss, kommer du ett snabbt svar. Du får 30 dagar på dig att besluta om du vill godta erbjudandet, och tjänsten är helt gratis och ej bindande. 

Följande krav måste du uppfylla för att du ska kunna ansöka om lån

man with phone

Vill du ansöka om privatlån via Axo Finans för att kunna samla alla dina kreditlån? Vem som helst kan ansöka, men för att kunna få låneerbjudandet beviljat, måste du uppfylla följande krav:

 • Du måste ha fyllt 20 år
 • Du måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha ett vikariat eller vara pensionerad

Välj det bästa låneerbjudandet när du ska samla dina kreditlån

Du kan ansöka om att låna upp till 600 000 kronor på en gång, och du bestämmer själv vad lånet ska användas till.

Om du vill avbetala alla dina kreditlån, är även det något vi kan hjälpa dig med. Som tidigare nämnt kommer det ge dig bättre villkor och en ekonomisk översikt, och för väldigt många kommer det vara det smartaste de kan göra för sin privatekonomi. Behöver du låna extra till andra nödvändiga saker, kan vi hjälpa dig med det också. Kryssa för det i din låneansökan, så tar vi kontakt med bankerna och långivarna åt dig.

Genom oss kommer du kunna få ett av de bästa låneerbjudanden för dig Du får snabba svar på din låneansökan. Om du är osäker på om lånet är något för dig, kommer du få 30 dagar på dig, så du kan bestämma dig i lugn och ro. Få ordning på din privatekonomi – ansök om att få dina kreditlån samlade idag.

Fördelarna är många. Man väljer i första hand att samla lån för att sänka sina räntekostnader, genom att lägga sina dyrare lån och krediter i ett samlat lån med bättre villkor. Du slipper även att få flera fakturor från olika kreditgivare varje månad, och får allt samlat på en faktura istället. Du får bättre koll och översikt på din ekonomi.

Vilka är Axo Finans och hur kan vi hjälpa dig med att samla kreditlån?

Axo Finans är en av Sveriges ledande låneförmedlare. Vi har hjälpt många kunder att få kontroll över privatekonomin genom att samla alla kreditlån under ett lån. Vi har även hjälpt många med att uppfylla sina drömmar till en lägre ränta.

Vi är inte en bank, utan en låneförmedlare. Det innebär att vi hjälper dig med att skicka din låneansökan vidare till alla våra banker och långivare, och vi förhandlar låneerbjudandena åt dig. På så sätt behöver du inte göra något själv, och vi ser till att du får det bästa låneerbjudandet. Alla våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och på det sättet kommer du även kunna få de bästa lånevillkoren. Via oss kan du jämföra flera banker och långivare innan du bestämmer dig för det bästa erbjudandet.

Om du väljer att ansöka om lån för att samla dina kreditlån via oss, kommer du alltid att vara i trygga händer. Vi är godkända av Finansinspektionen, vi har nöjda kunder, och gör alltid vårt yttersta för att just du ska vara nöjd och välja oss igen vid ett senare tillfälle.

Det här betyder privatlån

Vilken ränta ska jag titta på?

När du samlar dina kreditlån via Axo Finans, ansöker du om privatlån utan säkerhet. Det innebär att långivaren du får lån hos, inte kan ta någon form av säkerhet i dina tillgångar, i de fall lånet skulle misskötas.

En del upplever att räntan på privatlån är något högre än vid traditionella lån. Här tillhandahåller man säkerhet, som banken eller långivaren har möjlighet att hämta värden från.  Den något högre räntan beror därför på att banken behöver någon form av säkerhet för att inte förlora kapital i de fall någon inte återbetalar. Räntan ser till att långivaren inte hamnar i ett underskott.

Kontakta oss idag

Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare, och hos oss kan du låna mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det tas mer än en UC av dig. Du slipper att förhandla med långivarna själv. Det jobbet gör vi åt dig. På det sättet försäkrar du dig ett bra lånerbjudande utan att behöva göra något mer än att fylla i en enda ansökan.

Ansökan är kostnadsfri, och inte heller bindande. Vi gör lån enkelt för dig!

Har du frågor om hur du kan samla lån? Då kan du kontakta oss via telefon 0771 323400 eller ta kontakt via vårt kontaktformulär idag.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu