Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Kredit

Att handla på kredit kan verka lockande för många men i de flesta fall kommer ett privatlån vara en mycket bättre lösning.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Genom att välja privatlån över kredit slipper du de höga räntorna och avgifterna som medföljer ett kreditkort.

Att handla på kredit kan vara kostsamt

Tre kommer överens om att ta privatlån istället för att handla på kredit.

Ett kreditkort är ett betalkort där kortutfärdaren ställer kredit (pengar) till förfogande för innehavaren av kortet. Detta betyder att den som använder kortet kan betala för varor och tjänster utan att belasta sitt eget bankkonto. I praktiken är detta samma som att använda pengar man inte har och kostnaden för användning kan vara väldigt hög.

Att handla på kredit är samma sak som att ta ett smålån. Precis som med ett lån så ska pengarna betalas tillbaka och kostnaden för användning beräknas i form av räntor.

Om du inte är snabb med att betala av på räntorna och avbetalningarna i tid, kan du få höga förseningsavgifter. Det går snabbt att hamna i fällan, eftersom många använder mer kortet än de faktiskt klarar att betala tillbaka.

Anledningar till att välja ett privatlån

Det finns många bra anledningar till att välja privatlån framför att handla på kredit. Ett privatlån ger dig den ekonomiska handelsfriheten du behöver, precis när du behöver det. Det kan till exempel tänkas att du har behov av ekonomisk flexibilitet i samband med ett projekt eller att du ska köpa något som du inte har tid att spara till. I sådana tillfällen kan det vara en bra lösning att ta ett privatlån. De vanligaste anledningarna till att ta ett privatlån är:

  • Renovering
  • Oförutsedda utgifter
  • Samla lån

En fördel med att välja privatlån framför kredit, är att du kan få låneskydd. Detta är en försäkring för dig som lånar en större summa, som hjälper dig vid exempelvis sjukdom eller förlorad inkomst. Du behöver därför inte bekymra dig för att du inte ska klara av avbetalningarna och få förseningsavgifter eller betalningsanmärkningar.

Samla lån

Kreditkort har vanligtvis ganska höga räntekostnader och om du inte är snabb med att betala tillbaka det du är skyldig inom fristen kan det sluta med att du står med obetalda räkningar som växer okontrollerat. Om du har flera kort och smålån som du betalar av på, kan du sänka de månatliga kostnaderna genom att samla lån och skulder.

Med ett samlingslån får du bättre översikt över ekonomin, eftersom det bara kommer en faktura varje månad istället för flera olika.

Att samla lån och skulder är ett väldigt bra sätt att spara pengar på. Genom att sänka de månatliga kostnaderna, kan du bli skuldfri snabbare. Att samla lån innebär att ta ett nytt lån för att bli av med den gamla skulden och därefter bara ha ett lån med en ränta att förhålla sig till. Hos Axo Finans kan du samla lån från 5 000 kronor och upp till 600 000 kronor. Du kommer inte få mer i lån, bara bättre villkor.

Du kan även prova vår lånekalkylator. Då kommer du få ett estimerat svar på hur mycket du kan få i lån och hur mycket det kommer kosta dig i månaden.

Axo Finans jämför långivarna åt dig

Två skrattande kvinnor sitter på golvet.

Hos Axo Finans har vi satt som mål att förenkla ansökningsprocessen för dig som ansöker, så att du enkelt kan hitta det bästa låneerbjudandet för dig. Vi skickar din ansökan till flera banker och utlånare samtidigt.

Oavsett hur många långivare som mottager din ansökan, gör vi bara en kreditupplysning hos UC. På det sättet slipper du bekymra dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt, även om du hämtar erbjudanden hos flera banker och långivare. Det är upp till dig som ansöker om du vill acceptera lånet eller ej. Om du accepterar kommer pengarna finnas på ditt konto inom ett par dagar.

Det är säkert, kostnadsfritt och utan förpliktelser att ansöka om lån via Axo Finans.

Kredit
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK