Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Köp ny båt

Kontakta Axo Finans innan du köper en ny båt – vi låter långivarna konkurrera om att få dig som kund och inte tvärtom.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Köp ny båt med Axo Finans   

Om du har planer på att köpa en ny båt, så kan du få ett båtlån via Axo Finans. Vi är en låneförmedlare som hjälper dig att låna pengar med låg ränta. När du skickar in en ansökan om lån till Axo Finans, så skickar vi ansökan vidare till några av marknadens bästa banker och långivare. Långivarna vet att de måste konkurrera om att få dig som kund, och sträcker sig därför långt för att kunna erbjuda den lägsta räntan. Du får svar på din ansökan samma dag, och därmed ett snabbt svar på om du kan köpa en ny båt.

Lån utan säkerhet   

Segelbåtar på havet

Om du vill köpa en ny båt, kan ett lån utan säkerhet vara ett bra sätt att finansiera köpet på. Ett privatlån, som även kallas ett blancolån, är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av säkerhet eller garanti för att du ska få låna pengar. I jämförelse så ställer man bostaden som säkerhet när man får ett bolån beviljat. För långivaren innebär ett lån utan säkerhet en större risk för att de inte ska få tillbaka pengarna de lånat ut, och de sätter därför en högra riskpremie (ränta) på lånet. Därför är ett privatlån dyrare än ett bolån, men i gengäld är det billigare än att ta ett SMS lån eller dyra krediter.

Det blir allt vanligare att man tar privatlån, även när man ska köpa en ny båt. De som ansöker om privatlån har ofta behov av en flexibel finansiering i samband med ett projekt, eller så behöver de pengar för att göra verklighet av sina drömmar och planer. En stor fördel med att välja ett privatlån framför att höja bolånet, är att pengarna kan gå till precis det man vill – oavsett om det är inköp av ny båt, semesterresa eller till och med om man har behov av ett billån eller ett renoveringslån. En annan fördel är att det går snabbt att få lån.

Ansök idag – köp ny båt inom kort! 

Ett privatlån ger dig smidig finansiering och flexibel ekonomi. Det är enkelt att låna pengar via Axo Finans, något som kan vara bra om du står mitt i ett projekt och behöver låna pengar direkt. Det är särskilt vanligt i samband med renovering och ombyggnad. Sådana projekt innebär vanligtvis en hel del oväntade utgifter, och om du skulle få slut på pengar står Axo Finans redo att hjälpa dig med att få ekonomin på fötter igen. Vi ger dig personlig uppföljning under hela processen, och det är självklart bara att ta kontakt med en av våra duktiga rådgivare om du behöver extra hjälp.  

Våra medarbetare behandlar din ansökan inom fyra timmar på vardagar och skickar den vidare till flera banker och långivare samtidigt. Det ökar din chans att få ett lån som du är nöjd med. Du får ett erbjudande i retur kort därpå, och bestämmer själv om du vill acceptera villkoren eller ej. Det är enkelt och ej bindande att ansöka om privatlån via Axo Finans. Kanske kan du köpa en ny båt redan idag?

Så fungerar det

En person letar efter privatlån för att köpa ny båt.

Axo Finans är en trygg och effektiv låneförmedlare som jämför erbjudanden från en rad olika banker och långivare åt dig. Det är viktigt att jämföra banker och långivare innan du godkänner ett lån, då banker och långivare oftast har helt olika räntor och villkor. Axo Finans gör jobbet åt dig, helt gratis och utan förpliktelser. Du kan ansöka om lån på mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor, och vi undersöker vad h långivarna har att erbjuda för att vara säkra på att du får erbjudande det bästa privatlånet för dig. För att ansökan ska beviljas måste du uppfylla följande villkor:

  • Du måste vara över 20 år gammal  
  • Du måste ha en fast lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden  
  • Du måste vara fast anställd, vikarie, äga eget företag eller vara pensionär  

Om du uppfyller samtliga villkor, är du välkommen att skicka in en ansökan idag! Då får du snabbt veta om du kan köpa en ny båt eller ej. Du kan ansöka om lån även om du inte uppfyller alla villkor, men då är risken stor för att ansökan avslås. Om så är fallet rekommenderar vi att du ansöker tillsammans med en medlåntagare – det ökar chanserna för att din ansökan kommer beviljas.

Köp ny båt

Om din ansökan beviljas, och du tackar ja till erbjudandet, kommer pengarna finnas på ditt konto inom ett par dagar. Genom att teckna försäkring eller låneskydd, är du säkrad om olyckan skulle vara framme. Hos Axo Finans vet vi att livet kan vara oförutsägbart, och vi står redo att hjälpa dig om det skulle uppstå problem.

Med Axo Finans är inte båtdrömmen långt bort – skicka in en ansökan idag, och köp ny båt inom kort. Axo Finans står på din sida i låneförhandlingarna!

Köp båt
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu