Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Köp båt

Ska du köpa båt, men saknar tillräckligt kapital för att köpa drömbåten? Axo Finans är en låneförmedlartjänst där vi skickar din ansökan till flera långivare.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Därför bör du jämföra lån när du ska köpa båt

Har du planer på att köpa båt, men har inte tillräckligt med kapital? Då kan ett lån via Axo Finans hjälpa dig på vägen. Via oss kan du ta ett privatlån på upp till 600 000 kronor till precis det du vill, med en låg nominell ränta.

Vi gör det enkelt för dig när du ska ansöka om lån för att köpa båt. Allt du behöver göra är att fylla i en ansökan, resten tar vi hand om. Vi skickar din ansökan till alla våra samarbetsbanker och långivare. Våra långivare konkurrerar om att få just dig som kund, och därför kommer du få ett av marknadens bästa erbjudanden. 

Du bör alltid jämföra lån när du ska köpa båt, eller ansöka om lån till andra ändamål. Detta för att undvika att gå miste om det bästa erbjudandet. När du jämför lån, kan du visa ett erbjudande för en bank eller långivare och be om ett bättre från en annan.

I diverse låneerbjudanden kan det förekomma skillnader på:

 • Avbetalningstid och plan 
 • Nominell och effektiv ränta 
 • Avgifter 

Beroende på exempelvis den avbetalningstid du önskar, kan samtliga punkter vara av betydelse för hur mycket lånet totalt kommer att kosta. Därför är det viktigt att jämföra låneerbjudanden och bedöma vilket erbjudande som är bäst anpassat till dig och dina behov. 

Detta bör du tänka på när du ska köpa båt

Många segelbåtar på öppet hav.

Om du har planer på att köpa en begagnad båt, kan det finnas ett par punkter du bör vara försiktig med. Här gäller det att planera noggrant, och inte hoppa på första bästa erbjudandet om en begagnad båt du hittar. Om du är osäker på vad du bör titta efter när du ska inspektera en båt innan ett slutgiltigt köp, rekommenderas det att du tar med dig en sakkunnig person eller eventuellt någon du känner som har god kunskap om båtar.

Om du tycker att båten har OK standard, bör du komma överens om ett pris med säljaren. Här gäller det att undersöka lite innan du tackar ja till ett pris. Köper du båt genom en återförsäljare, kan ett smart tips vara att tänka på att det är ”köparens marknad”. Det innebär att du kan diskutera priset. Men gå inte för fort fram – låt säljaren presentera ett erbjudande innan du föreslår ett pris.

När du köper båt via återförsäljare, rekommenderas det att du inte köper tilläggsgarantier via dem, utan hellre ordnar det själv. Eventuellt kan du sätta in samma belopp som en sådan garanti täcker på ett buffertkonto, om du har möjlighet till det. 

Hur kan du få ett lån för att köpa båt via Axo Finans?

De lån våra samarbetsbanker och långivare erbjuder är ett privatlån utan säkerhet, och sådana lån kommer som annuitetslån. Ett privatlån är något du får beviljat utan att behöva tillhandahålla säkerhet/pant i till exempel bostad, bil eller annan tillgång.

Eftersom ett sådant lån är mer osäkert för långivaren, vill långivarna försäkra sig på annat sätt. Det är anledningen till att kreditupplysningar inhämtas av dig via UC, när du ansöker om lån. På så sätt kan banken eller långivaren ta reda på om kunden har betalningsförmåga eller ej genom att undersöka upplysningarna. Om banken ser att kunden har bra betalningshistorik, inga betalningsanmärkningar och en bra årsinkomst, är sannolikheten stor att lånet beviljas.

Om det däremot har inhämtats kreditupplysningar från UC för många gånger, kan det skada din kredithistorik. Det är en av anledningarna till att det lönar sig att ansöka via Axo Finans. Vi tar bara en UC, men vi kan trots det skicka din ansökan till många olika banker och långivare för att vara säkerställa att du får det bästa låneerbjudandet. Vi jämför de olika erbjudandena och presenterar det bästa för dig. 

Kan du köpa båt och samtidigt samla lån?

Genom att samla smålån och kreditkortsskulder under ett samlat lån, kommer du ges möjlighet att spara mycket.

Många samlar på sig smålån och kreditkortsskulder under livets lopp. Genom att samla allt under ett lån kommer du kunna spara mycket. Det beror på att alla lån har avgifter såsom fakturaavgifter, årsavgifter och andra kostnader. I tillägg har mindre lån och kreditkort en högre ränta då de är tänkta att vara kortsiktiga lån. Om du väljer att använda längre tid på att betala ner sådana lån, kommer du förlora pengar på räntan. Genom att samla allt i ett lån kommer du kunna få en bättre ränta samt bli kvitt onödiga kostnader. 

Se vad du kan spara genom att använda vår lånekalkylator

Om du är i behov av ett lån, bör du dessutom överväga om det lönar sig att samla alla gamla skulder i det lånet. Behöver du hjälp med detta kan du kryssa för att du vill samla lån i låneansökan. 

Så får du lägre ränta

En man letar efter lån för att köpa båt.

Är du inte nöjd med räntan du blivit erbjuden vid en låneansökan? Det är en av sakerna vi på Axo Finans kan hjälpa dig med. Genom att jämföra lån från flera banker och långivare, kommer bankerna och långivare att konkurrera om dig som kund. Därmed kommer du kunna få en lägre ränta. Om du fortfarande inte skulle vara nöjd med räntan du får, finns det vissa åtgärder du kan ta vidta.

Du kan till exempel ansöka igen när du kan hänvisa till en högre årsinkomst eller har förbättrat betalningshistoriken. Vill du ha ett snabbare alternativ, kan du ansöka med en medlåntagare. På så vis kommer du kunna förbättra din kredithistorik tillsammans med någon annan. 

Hur ansöker du om att samla lån via Axo Finans?

Du ansöker enkelt genom att fylla i de uppgifter vi önskar i låneansökan. Här måste du fylla i uppgifter som hur mycket du vill låna, hur lång avbetalningstid du vill ha och om du vill samla befintliga lån. Kom ihåg att du har möjlighet att använda kortare tid på avbetalningsperioden än den period du valt, om du skulle önska det efter hand.

När du skickat in din ansökan, kommer du få snabbt svar på om ditt önskade lånebelopp beviljas eller ej. Om det beviljas, kommer du få svar från en rad av våra samarbetspartners som konkurrerar om att få just dig som kund. 

Om du har kryssat för att du vill samla lån eller lösa befintliga lån, kommer vi hjälpa dig vidare med den processen.

Via oss kommer du få en individuell nominell ränta. Många kreditkort och smålån har en mycket högre ränta än så, och redan här kommer du kunna spara mycket.

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kan vi jämföra många låneerbjudanden så du får det lån som passar dig bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och det resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

Därför bör du ansöka om lån till att köpa båt via Axo Finans 

Vi är inte en bank, men vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare. Det innebär att om du har behov av att låna pengar direkt in på kontot, kommer vi kunna hjälpa dig med att hitta låneerbjudande. Vi skickar din ansökan till alla våra banker och långivare, där du själv kan bestämma vilket låneerbjudande som passar dig bäst när du ska köpa båt.

På detta sätt behöver du bara fylla i en ansökan, och ändå få erbjudanden från flera banker och långivare. Ansökningsprocessen är helt säker och du kommer få svar samma dag. Genom att ansöka via oss kommer kreditupplysningar hos UC endast att inhämtas och på så vis kan vi hjälpa dig med att jämföra låneerbjudanden utan att det går ut över din kredithistorik. 

Vilka är Axo Finans?

Via oss kan du ansöka om att låna upp till 600 000 kronor i flera banker och långivare, där vi endast inhämtar kreditupplysningar hos UC en gång. Det innebär att du kan jämföra låneerbjudanden från flera långivare utan att det går ut över din kredithistorik. Långivarna kommer konkurrera om just dig som kund och på så vis kommer du försäkra dig om det bästa låneerbjudandet med den bästa räntan för dig.

Ansökningsprocessen är enkel och säker. Vi är godkända av Finansinspektionen och tillhör toppen bland låneförmedlarna på Trustpilot. Vi har haft många nöjda kunder som fått möjlighet att samla lån och uppfylla drömmar.

Genom att låna via oss, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina planer och drömmar, såsom möjligheten att köpa en båt.

Så ansöker du

Vill du ta lån via Axo Finans för att kunna köpa båt? Om du uppfyller alla minimikraven är det väldigt enkelt att skicka in en ansökan. Du fyller i ansökningsformuläret, där du måste ange hur mycket du vill låna och hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter kan du kryssa för om du vill frigöra gamla lån, och om ni är två som ansöker. Fyll därefter i telefonnummer och E-post. Läs även vår dataskyddspolicy, innan du går vidare till nästa steg.

Minimikrav

Alla kan ansöka, men för att få lånet beviljat måste du uppfylla minimikraven:

 • Du måste ha fyllt 20 år 
 • Du måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden

När du ansöker tas en kreditkontroll på dig. Det är den här kreditkontrollen som avgör hur mycket du kan få låna.

Fyll i ansökningsformuläret idag för att ta ett lån så snabbt som möjligt. Vi behandlar din ansökan fortlöpande och så fort du får ett lån beviljat, kommer du inom kort, ha pengarna tillgängliga på ditt konto.

Om du har frågor kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss via telefon. Du kan även läsa frågor och svar här.

Köp båt
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu