Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Frågor och svar
- Privatlån

 • Vad är ett Privatlån?

  Det är ett lån utan säkerhet där du själv bestämmer vad pengarna ska användas till. Ett privatlån betalar du tillbaka varje månad i form av amortering plus ränta. Amortering är den summa du betalar tillbaka på själva lånet. Räntan är en procentsats på lånet som banken eller långivaren tar ut som avgift för att de tillhandahåller dig lånet.

  Hos Axo Finans kan du låna från 5 000 till 600 000 kronor med återbetalningstid på 1-15 år. Ansök direkt genom att fylla i vår låneansökan och få svar inom 4 timmar på vardagar.

  Kategori: Privatlån

 • Vem kan ansöka om Privatlån?

  Du som har minst 120 000 kr i årsinkomst, är minst 18 år och inte har skuldsaldo eller betalningsanmärkning hos kronofogden. Vi rekommenderar er som är gifta eller sambos att ansöka tillsammans, eftersom då ökar chansen till beviljat lån och lägre ränta.

  Kategori: Privatlån

 • Hur ansöker jag?

  Du kan antingen fylla i låneansökan här på hemsidan eller ringa till vår kundtjänst på 0771-32 34 00. Att ansöka tar bara några minuter och inom ett dygn ringer en lånehandläggare upp dig för att presentera det bästa erbjudandet.

  Kategori: Privatlån

 • Hur lång tid tar det innan jag får svar på min låneansökan?

  Kommer ansökan in innan kl. 14:00 på vardagar behandlas den samma dag. Du får besked via sms/telefon eller mail. Om en eller flera banker och långivare tar längre tid på sig att behandla din ansökan får du besked om detta. Vår process går ut på att du ska få det bästa erbjudandet, så snabbt som möjligt.

  Kategori: Privatlån

 • Kan jag betala in extra på lånet?

  Med ett Privatlån kan du när som helst betala in extra eller lösa hela lånet, utan extra kostnader.

  Kategori: Privatlån

 • Varför bör jag ansöka om Privatlån genom Axo Finans?

  Vi på Axo Finans fokuserar på kundservice och kvalitet för att du som kund ska få det bästa låneerbjudandet. Vi samarbetar med Sveriges ledande låneinstitut och banker, som alla konkurrerar om att få dig som kund. Du skickar endast en ansökan och vi gör hela jobbet för dig. Du slipper vända dig till flera olika banker och långivare. Vi tar bara en kreditupplysning och vår förmedlingstjänst är helt kostnadsfri. Vår verksamhet är godkänd av Finansinspektionen.

  Kategori: Privatlån

 • Kostar det något att använda Axo Finans tjänst?

  Nej, vår tjänst är helt kostnadsfri och bankerna och långivarna bedömer dig precis på samma sätt som om du hade vänt dig direkt till någon av dem. Inga extra kostnader tillkommer för att du ansöker genom Axo Finans. Fördelen är att du kan få din ansökan behandlad av flera långivare samtidigt.

  Kategori: Privatlån

 • Tar ni bara en kreditupplysning?

  Endast en kreditupplysning kommer att registreras på dig men du kan få fler än ett brev från Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker eller långivare som granskat din kreditupplysning. I enstaka fall kan vissa av våra samarbetspartners utöver detta ta in ytterligare information som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvaliteten i kreditbeslutet.

  Kategori: Privatlån

 • När betalas lånet ut?

  Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id. Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

  Kategori: Privatlån

 • Hur går det till när man ansöker om lån hos Axo Finans?

  Du skickar in en ansökan här på vår webbplats genom att fylla i ansökningsformuläret eller ringer vår kundtjänst på 0771-32 34 00.
  Din ansökan går sen ut till bankerna och långivarna som får konkurrera om att få dig som kund. När vi fått svar från alla banker och långivare ringer en lånehandläggare dig och presenterar det bästa låneerbjudandet. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar.
  För att godkänna lånet behöver du antingen skriva under skuldebrevet som kommer per post eller signera med bank-id online, beroende på vilken bank eller långivare som beviljar dig lån.

  Kategori: Privatlån

 • Vilka banker och långivare samarbetar Axo Finans med?

  Axo Finans samarbetar med Bank Norwegian, Bluestep Bank, Collector Bank, Frogtail, Marginalen Bank, Nordax Bank, Santander Bank, Sevenday Finans, Svea Ekonomi, FOREX Bank, Wasa Kredit, Lendify, Avida Finans, Nystart Finans, Resurs bank, Re:member, Komplett Bank, Euroloan, Balanzia, InstaBank och MedMera Bank. Vi har valt att samarbeta med banker och långivare som håller hög standard, effektivt kan behandla din ansökan och som ger dig ett tillräckligt brett urval av långivare.

  Kategori: Privatlån

 • Vad betyder kreditvärdighet?

  Kreditvärdighet är ett mått på en persons betalningsförmåga. Har du hög kreditvärdighet innebär det att du får låna pengar till lägre ränta och har du en låg kreditvärdighet får du betala en högre ränta på lånet.

  Kategori: Privatlån

 • Vad innebär lån utan säkerhet?

  Lån utan säkerhet är ett lån där banken eller långivaren inte kräver säkerhet i form av pant eller borgen. Lån med säkerhet innebär att man använder pantsättning som till exempel en bostadsrätt, en fastighet eller en bil, alternativt att en borgensman går i borgen för lånet. Axo Finans förmedlar endast privatlån utan säkerhet.

  Kategori: Privatlån

Frågor och svar - Privatlån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu