Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Blancolån

Ett blancolån är ett lån som inte kräver någon säkerhet i form av hus, bil eller lägenhet. Vi erbjuder blancolån mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr, låt oss hitta det bästa erbjudandet för just dig!

  • Endast en kreditupplysning
  • Ansökan kostar ingenting
  • Du får besked samma dag

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Banker och långivare som behandlar din ansökan om blancolån

Blancolån – ett lån utan säkerhet

När du tar ett blancolån behöver du inte använda något som säkerhet. Du kan använda pengarna precis till det du vill, kanske du behöver renovera huset, köpa en ny bil eller ta med familjen på den där semestern. Eftersom vi jobbar tätt ihop med banker och långivare återkommer vi till dig redan samma dag med besked om ditt lån.

Vi tar endast en kreditupplysning

Vanligtvis måste du som privatperson ansöka om samma lån individuellt hos alla de olika banker och långivare som finns där ute. Du behöver då även ta många kreditupplysningar, det påverkar din kreditvärdighet negativt. Genom oss tar vi endast en kreditupplysning men skickar ut din ansökan om lån till alla de banker och långivare som vi samarbetar med. När vi har alla erbjudanden från våra samarbetspartners återkommer vi till dig med det bästa erbjudandet utifrån ditt behov.

Blancolån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu