Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Billigt privatlån

Genom våra samarbetspartners kan du få ett billigt privatlån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Teller

0

Har vi hjälpt med sin låneansökan i mars

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

0

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Ett billigt privatlån kommer väl till pass när ekonomin inte räcker till eller om det dyker upp plötsliga utgifter. Axo Finans jämför långivarna åt dig, så du får det bästa lånet anpassat efter din ekonomi och livssituation. Du kan ansöka om att låna från 5 000 till 600 000 kronor. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan – vi fixar resten!

Ett privatlån kan användas till…

Två personer ligger och tittar på solnedgången.

Det finns många anledningar till att folk vill ta ett lån utan säkerhet. En del orsaker är givetvis mer lönsamma än andra, men oavsett vilket behov du har så är det viktigt att du har råd att hantera lånet. Kom ihåg att ett lån är en tillfällig lösning som ska återbetalas.

Vanliga orsaker till att privatlån tas är:

Renovering

Om du ska sälja huset inom en nära framtid kan en renovering medverka till att öka bostadens värde. På så vis kan du återfå det resterande lånebeloppet vid försäljningen och gärna lite till. Hör dig för med experter för att värdera vilket rum du behöver fixa till för att få en gynnsam värdeökning på bostaden.

Refinansiering

Att ha många smålån och kreditkort kan snabbt bli dyrt då de har dubbla avgifter och skyhöga räntor. Genom att samla din skuld i ett nytt och billigt privatlån kan du göra dig av med onödiga kostnader, och inte minst få en bättre ekonomisk översikt.

Oväntade utgifter

Livet går inte alltid enligt plan och ibland kan oväntade utgifter dyka upp. Det kan vara ett kylskåp som går sönder, en bil som behöver in på verkstad eller andra oväntade händelser.

Ett lån kan självklart även användas till andra saker som kunden anser viktiga. Om du ansöker om lån via Axo Finans behöver du inte uppge någon anledning till att du behöver ett lån.

Vad är lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet är ett lån du får utan att långivaren tar pant i förmögenheter såsom till exempel hus, bil eller stuga, och omnämns ofta som privatlån. Att långivaren inte ställer krav på säkerhet är anledningen till att konsumtionslån ofta har en något högre ränta än traditionella lån såsom bolån. Panten är nämligen bankens säkerhet om lånet skulle misskötas.

Ett privatlån har likväl lägre ränta än smålån och krediter. Om du ansöker om lån via Axo Finans, kommer du få erbjudande om ett billigt privatlån genom någon av våra samarbetspartners.

Läs mer: Lägst ränta privatlån

Hitta ett billigt privatlån anpassat efter din ekonomi

En familj står vid havet.

För att komma fram till det bästa låneerbjudandet finns det en rad faktorer du bör ta en närmare titt på. Först och främst varierar räntan på lån från långivare till långivare. Vidare sätts den slutliga räntan utifrån din personliga ekonomi och betalningshistorik. Generellt har bolån de lägsta räntorna på marknaden. Privatlån, eller blancolån, har en något högre ränta än traditionella lån men mycket lägre än smålån som SMS-lån och krediter. Även om räntan är en bra indikator, så är det inte den enda faktorn som avgör hur dyrt lånet blir.

Vi rekommenderar därför att du tittar på samtliga av följande faktorer:

 • Räntan
 • Avgifterna
 • Villkor och avtal
 • Avbetalningstiden
 • Aktören
 • Effektiv ränta

Så, vad ska du titta efter? Det är nämligen inte så att den lägsta räntan ger det billigaste privatlånet. Ett lån med låg ränta kan ha skyhöga uppläggnings- och avbetalningsavgifter som drar upp totalbeloppet. Samtidigt kan ett lån med hög ränta ha kostnadsfri uppläggning och låga avbetalningskostnader.

För att hitta ett billigt privatlån som ger den lägsta totalkostnaden måste du titta på den effektiva räntan. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus alla extrautgifter som är kopplade till lånet. Här kan det vara värt att använda sig av en lånekalkylator som tar hänsyn till alla kostnader som är kopplade till lånet. De flesta långivare uppger nämligen den nominella räntan på sina sidor.

Läs mer: Låna pengar utan UC

Vilken ränta kan jag få?

En man sitter i gräset och beundrar utsikten.

Räntan som erbjuds på våra lån är individuell. När du skickar in en ansökan kommer vi på Axo Finans att ta en kreditkontroll av dig. Den ger svar på användbar information om din ekonomi och betalningsförmåga, såsom inkomst, totala skulder och tidigare betalningsanmärkningar. Sedan gör alla långivare en kreditanalys av uppgifterna samt din ansökan som de baserar sitt låneerbjudande på, både avseende hur mycket du kan få i lån och till vilken ränta.

När alla våra samarbetspartners bedömt din ansökan, presenterar vi det bästa låneerbjudandet för dig.

Använd dig av en låneförmedlare

En person räknar på ett billigt privatlån.

Att hitta ett billigt privatlån i myllret av låneerbjudande och långivare kan vara en överväldigande uppgift. För att göra processen både snabb och enkel kan det vara värt att ansöka genom en låneförmedlare.

En låneförmedlare förmedlar låneansökningar mellan låntagare och långivare.

Fördelar med att använda en låneförmedlare

Genom att jämföra långivarna kan låneförmedlare komma fram till det bästa låneerbjudandet anpassat till din ekonomi och livssituation. Vidare har de lång erfarenhet av att förmedla låneansökningar, vilket försäkrar dig om det bästa lånet oavsett om det är ett konsumtionslån, bolån eller billån. Under processens gång kan du dessutom få värdefull rådgivning och vägledning.

Andra fördelar med att använda en låneförmedlare:

 • Konkurrenskraftiga låneerbjudanden
 • Låg ränta
 • Snabb ansökningsprocess
 • Trygga ramar och bra villkor

Axo Finans är en sådan låneförmedlare. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till samtliga av våra samarbetspartners. Det besparar dig värdefull tid samtidigt som du försäkrar dig om ett tryggt, förmånligt och billigt privatlån med lägsta räntan. Räntan på lån varierar hela tiden – från dag till dag, och från långivare till långivare. Så snart alla banker och långivare har behandlat din ansökan, skickar vi det bästa låneerbjudandet till dig.

Erbjudandet är ej bindande och har en giltighet på 30 dagar. Därmed är det helt upp till dig om du vill använda dig av låneerbjudandet.

Läs mer: Jämföra banker

Skicka in en ej bindande ansökan idag

Att ansöka om billigt privatlån via Axo Finans är enkelt. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare. Det gör vi för att säkerställa en konkurrenskraftig ränta och det bästa låneerbjudandet för dig.

Du behöver inte tillhandahålla någon säkerhet eller insats för att ansöka, men för att få lånet beviljat behöver du uppfylla följande kriterier:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

För att säkerställa att du är kapabel att hantera lånet, tar vi en kreditkontroll av dig. Den utgör grunden för lånets storlek och ränta. Långivarna gör då en kreditvärdering av dig och på bakgrund av den kommer du erbjudas ett individuellt låneerbjudande.

TrustScore 9.4|1222 omdömen
Billigt privatlån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu