Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Billiga lån

Hos Axo finans jämför vi våra banker och långivare åt dig, så att du får ett lån som är anpassat efter dina personliga ekonomiska förutsättningar.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Ekonomisk frihet med billiga privatlån

Det finns många anledningar till att vi då och då får behov av lite extra pengar i vardagen. Vi har alla upplevt eller kommer att uppleva, att ekonomin inte helt räcker till. I sådana tillfällen kan ett billigt privatlån vara lösningen.

Med ett privatlån kan du ge dig själv ekonomisk frihet när du behöver det. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver tillhandahålla pant i egendom eller tillgångar. Därmed kan du också fritt bestämma vad lånet ska användas till.

Eftersom långivaren inte kräver någon säkerhet, innebär det att räntan är högre än räntan på traditionella lån som bolån och billån. Privatlån är likväl en bättre lösning än alternativ som smålån och kortsiktiga krediter.

Vad används ett privatlån till?

En man målar om i sin bostad efter att ha hittat billiga lån.

Även om man i utgångspunkten kan använda privatlån till just det man själv önskar, så finns det ändå ett par återkommande saker:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter
 • Samla gamla lån

Lösa gamla skulder

En av de vanligaste orsakerna till att man tar ett privatlån är för att lösa gamla skulder. Eftersom räntorna på marknaden hela tiden varierar, är det inte säkert att det lån du har idag är lika förmånligt som det var då du tog det. Det kan finnas många tusenlappar att spara på att samla dyra kreditkort och smålån i ett privatlån med lägre ränta.

Om du vill samla dyra lån, är du med största sannolikhet på jakt efter billiga lån. Genom att samla gamla skulder blir det lättare att få en översikt över ekonomin, och du slipper betala dyra extrautgifter till flera olika aktörer.

Renoveringslån

Många väljer även att ta ett privatlån för att finansiera renoveringsprojekt i hemmet. Du kanske har ett badrum som behöver en uppgradering? Eller har du kanske planer på att flytta eller har hittat drömbostaden?

När man ska sälja sin bostad, är det ofta lönsamt med små eller större justeringar för att höja värdet på bostaden.

Men det är inte säkert att man har pengarna där och då. Ett billigt lån kan ge dig en större vinst på försäljningen, och på så vis betala tillbaka lånekostnaderna när du säljer bostaden.

Oväntade utgifter

Ett privatlån kan även hjälpa dig med att finansiera varor och tjänster. Oväntade utgifter är en del av vardagen. Ibland har man dessvärre inte pengarna till att täcka dessa utgifter. Låt oss säga att kylskåpet går sönder mitt i sommaren. Du är beroende av att skaffa ett nytt, och det måste göras snabbt. I situationer då man inte har utrymme för långsiktigt sparande, kan billiga lån vara till god hjälp.

Hos Axo Finans jämför vi långivarna åt dig, så att du får det bästa privatlånet, anpassat till din ekonomi.

Så hittar du billiga lån

När man vill ta ett lån, är det naturligt att man vill hitta det mest förmånliga och billigaste lånet med låg ränta. Eftersom det är stora ränteskillnader på lån, i tillägg till att räntan också svänger från dag till dag, lönar det sig att undersöka marknaden innan du bestämmer dig för ett låneerbjudande.

Att hitta billiga lån kan vara en krävande uppgift att tackla på egen hand. Genom att använda dig av en låneförmedlare kan du bespara dig själv mycket tid och resurser. Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitutioner. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund, med att fylla i och skicka in låneansökan till flera långivare. Det är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare.

Så snart alla långivare behandlat ansökan, kommer vi presentera det bästa erbjudandet för dig.

Har du flera smålån och krediter?

Två personer kramas och är glada.

Med ett av våra billiga lån har du även en bra utgångspunkt för samling av gamla och dyra skulder som du eventuellt har dragit på dig. Ett samlingslån är nämligen ett privatlån som används för att lösa gamla skulder, med ett nytt och billigare lån. För att det ska vara lönsamt att samla lån måste det nya lånet givetvis ha en lägre ränta än de ursprungliga lånen.

Genom att samla lån får du:

 • Lägre ränta
 • Bättre avtal och villkor
 • En översiktlig avbetalningsplan
 • Ökad kontroll över privatekonomin
 • Möjligheten att bli skuldfri snabbare

Skulle du dessutom ha flera smålån och kortsiktiga krediter som ligger och växer, kommer ett samlingslån med billiga lån vara särskilt lönsamt. Inte nog med att du kan reducera räntan – och därmed även göra lånet billigare. Du kan även kapa dubbla och onödiga utgifter såsom aviavgifter, räntor och avbetalningar. Med ett nytt lån får du alla skulder samlade i ett och samma lån.

Läs mer om hur du kan omförhandla lån här.

Ansöka om billiga lån via Axo Finans

En person sitter på perrongen och studerar en karta.

Genom att välja Axo Finans som din låneförmedlare får du flera fördelar. Eftersom vi tar på oss jobbet med att jämföra erbjudandena från långivarna, behöver du bara skicka in en ansökan. Det besparar dig värdefull tid.

Via Axo Finans garanteras du billiga lån från flera av de största svenska och internationella långivarna.

Du får personlig kundservice från tiden du skickar in en ansökan till dess att pengarna betalats ut. Låneerbjudandet du får är ej bindande, och har en giltighet på 30 dagar. Även den tjänst vi erbjuder är helt gratis för dig som ansöker. Som låneförmedlare får vi istället en provision från långivarna vi samarbetar med. Att ansöka om privatlån via oss, kommer således bespara dig både tid och resurser. Samtidigt är du garanterad billiga lån med bra villkor och trygga ramar.

Skicka in en ej bindande ansökan idag

Om du utvärderat behovet och kommit fram till att du vill ansöka om ett av våra billiga lån, kan vi hos Axo Finans hjälpa dig genom att förenkla processen. Det enda du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär online. Så snart vi mottager ansökan, skickar vi den vidare för behandling hos samtliga våra samarbetspartners. Detta är viktigt då räntan varierar från långivare till långivare. På det sättet kan du vara säker på att du får det bästa erbjudandet på marknaden – anpassat efter din ekonomiska situation.

För att processen ska ta kortast möjliga tid, rekommenderar vi att du har alla nödvändiga handlingar och BankID lättillgängliga.

Om du väljer elektronisk signering kommer även det att förkorta tiden från ansökan till dess att pengarna faktiskt finns inne på kontot. Vanligtvis besvarar vi ansökan inom två timmar. Du kommer då få besked om låneansökan beviljas eller ej, och hur mycket du eventuellt fick i lån samt räntesats.

Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu