Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Billån

Vi erbjuder billån upp till 600 000 kr på en gång, det krävs ingen kontantinsats eller säkerhet. Fyll ut ansökan idag och få besked samma dag, vi tar endast en kreditupplysning.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Högt poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 8.9|721 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Billån är ett av de vanligaste lånen

Att låna till sin nya bil är ett av de vanligaste privatlånen som svenskar tar upp. Familjen växer, du är trött på att pendla eller behöver du kanske en säkrare bil? Oavsett anledning så kan du helt kostnadsfritt ansöka om finansiering till ditt bilköp via oss på Axo Finans.

Vi gör jobbet åt dig

Våra erfarna handläggare hjälper dig och förhandlar din ansökan med våra banker och långivare. Vi tar endast en kreditupplysning men ansökan går ut till samtliga långivare samtidigt för att du ska få ett så bra erbjudande som möjligt. Vi återkommer med det bud som har lägst ränta för dig!

Behöver jag säkerhet?

Ditt billån behöver ingen säkerhet när du ansöker via oss, du kan låna upp till 600 000 kr på en gång. Bankerna konkurrerar sedan om dig som kund och därför pressas både räntan och övriga villkor ned så mycket som möjligt. Du väljer själv om du vill acceptera bankens erbjudande, du binder dig inte till någonting genom att skicka in en kostnadsfri ansökan via oss.

TrustScore 8.9|721 omdömen
Billån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu