Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Billån

Via Axo Finans kan du ansöka om billån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Med våren kommer bilfebern, som visserligen går att bota, men det kan hända att du behöver ett billån. Om du ska köpa ny bil, kan du ansöka om privatlån via Axo på upp till 600 000 kronor. Låneprocessen är enkel och om du beviljas ett lån har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Söker du ett bra billån? Oavsett om du tänker köpa begagnad bil eller satsa på en splitterny så gäller det att kunna slå till när du får ett bra pris. Om du snabbt vill låna pengar utan krav på säkerhet för lånet är privatlån ett bra alternativ. Det lönar sig att jämföra olika banker och långivare eftersom de har olika villkor för sina privatlån. Det jobbet kan vi på Axo Finans göra åt dig, utan att det kostar dig något.

Ansök om privatlån på några minuter

Om du söker billiga lån, exempelvis för att köpa bil, kan du låta en låneförmedlare jämföra olika långivare åt dig. Vi har blivit populära som låneförmedlare tack vare vår snabba och personliga service. Via vår webbplats kan du enkelt ansöka om lån för att köpa bil. Det tar bara några minuter att fylla i den och vi svarar oftast samma dag du söker. Om du beviljas ett lån har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom 1-5 dagar.

I ansökan väljer du önskad lånesumma och återbetalningstid. Vi skickar din ansökan vidare till de banker och långivare vi samarbetar med, och de svarar oftast samma dag. Vi jämför långivarnas förslag och så fort vi hittat deras bästa möjliga låneerbjudande för dig så hör vi av oss. Långivaren bestämmer villkoren för privatlånet, det vill säga ränta, lånebelopp och återbetalningstid. Eftersom vi själva inte är långivare kan vi inte möjlighet att påverka villkoren för privatlånen du erbjuds.

Hitta bästa billånet via Axo Finans

En kvinna har tagit billån och kör en sportbil.

Axo Finans är en låneförmedlare, vilket betyder att vi inte beviljar eller betalar ut lån, utan endast ser till att våra kunder hittar den långivare bland våra samarbetspartners som kan erbjuda det bästa privatlånet för honom eller henne. Ett billigt privatlån är ett lån med låg ränta och lagom lång återbetalningstid. För att långivare ska erbjuda dig ett sådant krävs det att du har bra kreditvärdighet. Det betyder att långivaren bedömer att du kommer att klara av att betala tillbaka billånet utan problem.

Det kan hända att en del långivare erbjuder dig ett lägre lånebelopp än det du sökt, medan andra kan bevilja det belopp du behöver låna för att köpa ny bil. Detta beror på att långivarna kan bedöma din ekonomiska situation olika. Vi strävar alltid efter att söka efter låneerbjudanden så nära ditt önskade belopp som möjligt.

Många ansökningar med en kreditupplysning

När du ansöker om privatlån, till exempel ett billån, tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana som görs i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder alltså att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Medlåntagare kan ge bättre villkor

För att få ett förmånligt billån kan det löna sig att ansöka om lån tillsammans med någon. Det kallas att ha med en medlåntagare. Villkoren för privatlånet räknas då på er gemensamma månadsinkomst. Genom att slå ihop era inkomster och ansöka tillsammans kan ni påverka ränta och övriga villkor för privatlånet. Långivarna har lite olika krav på medlåntagare, men oftast behöver du inte ens bo tillsammans med din medlåntagare. Ju bättre ekonomi medlåntagaren har, desto bättre för dig. Glöm inte att medlåntagaren också måste underteckna villkoren för lånet. Det vanligaste är ändå att en närstående blir medlåntagare. Det kan till exempel vara en förälder, en sambo eller make, bror eller syster.

Privatlån via Axo Finans

  • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
  • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
  • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
  • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
  • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.
Billån
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK