Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Bästa privatlånet

Genom våra samarbetsbanker kan Axo Finans erbjuda dig det bästa privatlånet på marknaden, anpassat till din ekonomi. Låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Teller

0

Har vi hjälpt med sin låneansökan i mars

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

0

0

Antal ansökningar behandlade förra månaden

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vad är fördelen med ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att långivaren inte kräver pant, och du slipper därmed tillhandahålla någon säkerhet i form av ägodelar eller fastighet. Därmed står du fri att själv avgöra vad pengarna ska användas till, oavsett om det är reparation av bil, renovering av badrum eller en efterlängtad semesterresa.

Det är dock värt att notera att ett sådant lån medför en risk för långivaren, eftersom de inte har värden att ta ifrån om du inte betalar. Därför är det som regel högre ränta på ett privatlån än traditionella lån som bolån. Samtidigt har ett privatlån som regel mycket lägre räntekostnader än kreditkort och smålån.

Via våra samarbetspartners kan du låna från 5 000 till 600 000 kronor utan säkerhet. Trots att vi skickar din låneansökan till flera banker och långivare tar vi endast en kreditupplysning hos UC. Därmed slipper du bekymra dig för att skada din kreditvärdighet mer än nödvändigt.

Läs mer: Lägst ränta privatlån

Vad används ett privatlån till?

En man målar om i sin bostad.

Ett privatlån kan ge dig den ekonomiska flexibilitet du behöver. Även om lånet kan användas till det man själv vill, är det likväl en del ändamål som är återkommande:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter
 • Samla gamla lån

Samla lån

En av de vanligaste orsakerna är för att betala av gamla skulder. Eftersom räntorna på marknaden hela tiden varierar, är det inte säkert att det lån du har idag är lika förmånligt för dig i dagens läge. Det kan finnas många tusenlappar att spara på att lösa dyra smålån med ett privatlån med lägre ränta. Har du behov av att samla dyra skulder, kommer det vara särskilt lönsamt för dig att hitta det bästa privatlånet på marknaden.

Att samla lån är även extra lönsamt om du har flera smålån. Inte nog med att det är lättare att få en översikt över ett samlat lån än flera månadsfakturor, du slipper även betala dyra extrautgifter till flera aktörer.

Renoveringslån

Många väljer även att ta ett privatlån för att finansiera renoveringsprojekt i hemmet. Du kanske har ett badrum som behöver en uppgradering? Eller har du kanske planer på att flytta eller hittat drömboendet? När man ska sälja bostaden, är det ofta lönsamt med små eller större justeringar för att öka värdet på bostaden. Men det är inte säkert att man har pengarna som behövs där och då.

Ett privatlån kan vara lösningen som behövs för att du ska få ut mer av försäljningen – och därmed även lånekostnaderna åter.

Oväntade utgifter

Andra vanliga orsaker till att ta ett privatlån är för att finansiera varor och tjänster. Oväntade utgifter drabbar oss alla då och då, och vissa gånger har vi helt enkelt inte råd att täcka de kostnaderna. Låt oss säga att kylskåpet går sönder mitt i sommaren. Du är beroende av att skaffa ett nytt, och det ganska omgående. Vid tillfällen där man inte har utrymme för långsiktigt sparande kan ett privatlån vara till bra hjälp.

Via Axo Finans jämför vi långivare åt dig, så du får det bästa privatlånet.

Vem kan ansöka om lån utan säkerhet?

Är du på jakt efter det bästa privatlånet för dig? För att få ett av våra privatlån beviljade, ställs vissa krav på dig som ansöker:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en lägsta inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller de här kraven är du hjärtligt välkommen att skicka in en ansökan om privatlån med låg ränta via oss. Om du inte uppfyller alla kriterier, kan du prova igen vid ett senare tillfälle när livssituationen förändrats. Ett alternativ kan vara att ansöka om lån med en medlåntagare. Det kommer vanligtvis att öka dina chanser för att få lånet beviljat.

Läs mer: Låna pengar direkt på kontot

Hitta det bästa privatlånet på nätet

En grupp människor diskuterar bästa privatlånet.

Idag har det blivit allt vanligare att skaffa sig ett privatlån på nätet. Det görs ofta genom så kallade låneförmedlare, som arbetar med att förmedla information mellan låntagare och långivare. Deras syfte är att ge sina kunder det bästa privatlånet i förhållande till deras ekonomi, och erbjuder en snabb och enkel ansökningsprocess. Du behöver bara skicka in en ansökan till din låneförmedlare, så skickar de den vidare till sina samarbetspartners.

Tack vare nätbaserad signering via BankID kan låneförmedlare även ge snabba svar till lånsökare. När du skickar in en låneansökan, måste du fylla i personuppgifter och önskat lånebelopp. Denna information skickas vidare till låneförmedlarnas samarbetspartners, som ger sitt låneerbjudande baserat på din information.

På så sätt kan låneförmedlaren jämföra långivarnas låneerbjudanden åt dig, och du som låntagare får det bästa privatlånet anpassat efter din ekonomi.

Axo Finans är en låneförmedlare som regleras av Finansinspektionen. Det innebär att du får det bästa privatlånet för dig bland våra samarbetspartners, under trygga ramar. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund med att fylla i och skicka in låneansökan till flera banker och långivare. Det är viktigt då räntan varierar från långivare till långivare.

Skicka in en ansökan idag!

Genom att ansöka om lån via Axo Finans får du en rad fördelar. Först och främst är Axo Finans angelägna att erbjuda sina kunder det bästa privatlånet, snabbt och enkelt. Genom våra samarbetspartners kan vi ge dig det bästa privatlånet bland flera stora svenska och internationella banker och långivare.

Ansökan är kostnadsfri, du får snabbt svar och vi följer dig under hela ansökningsprocessen.

När du skickar in en låneansökan via oss, får du tillbaka ett ej bindande erbjudande. Det utgör med andra ord ingen risk för dig att ansöka om lån hos oss och du bestämmer själv om du vill använda dig av låneerbjudandet. Om din låneansökan beviljas tar det upp till 1-3 arbetsdagar tills pengarna finns inne på ditt konto. Det är således en snabb process att ansöka om privatlån med låg ränta via Axo Finans.

När du tackat ja till låneerbjudandet avslutas din relation till Axo Finans och alla ärenden riktas direkt till långivaren.

TrustScore 9.4|1222 omdömen
Bästa privatlånet
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu