Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Båtlån

Behöver du ha ett båtlån? Om du går i planerna på att köpa en båt, kan du få ett privatlån via Axo Finans. Ansök om att låna mellan 5 000 och 600 000 kronor.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Konsument Kredit
Lendify
Nordax
Nordnet
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Vi hittar det bästa lånet åt dig, så du kan lägga din tid på annat – till exempel på att drömma om solsken och böljande vågor i din helt nya båt.

Drömmer du om att köpa båt?

Vem vill inte segla in i solnedgången med sin helt egna båt? Känna vinden blåsa i håret, smaken av saltvatten på huden och uppleva det härliga lugnet som bara finns ute på sjön. Dessvärre är båtdrömmen långt bort för många. Det är ingen hemlighet att det kan bli väldigt dyrt med båt.

Kanske är drömmen om en båt inte så långt borta trots allt?

Om du är ute efter ett båtlån, kan du ansöka om det via Axo Finans. Vi är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta ett lån med rättvisa villkor. När du skickar en ansökan om lån till Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till några av de bästa bankarna och långivarna på marknaden. Långivarna får därför konkurrera om att få dig som kund, och kommer därför sträcka sig så långt det går för att ge dig den bästa räntan. Du får svar på ansökan redan samma dag.

Axo Finans hjälper dig med ett förmånligt båtlån

Många segelbåtar på öppet hav.

Axo Finans är en säker och effektiv låneförmedlare, som jämför erbjudanden från en rad olika långivare åt dig. Det är helt gratis och ej bindande att använda vår förmedlingstjänst. Ansök om lån mellan 5 000 och 600 000 kronor idag, och få svar samma dag. Vi ser till att långivarna måste konkurrera om att få dig som kunde, och inte tvärtom – därmed kan du vara säker på att du får erbjudande om det bästa privatlånet.

För att du ska få ansökan om båtlån beviljad av Axo Finans, måste du uppfylla våra villkor. Det innebär att:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vikarie, äga eget företag eller vara pensionär

Skicka in en ansökan om lån idag. Du kan ansöka även om du inte uppfyller villkoren men då är risken stor att din ansökan avslås. Du är då hjärtligt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle, när din livssituation har förändrats. Eventuellt kan du ansöka tillsammans med en medlåntagare. Det ökar dina chanser för att få lånet beviljat.

Vad kan lånet användas till?

Det finns många bra anledningar till att ansöka om privatlån. Vanligtvis har den som ansöker om privatlån ett behov av flexibel ekonomi i samband med ett projekt eller oväntade utgifter. Den stora fördelen med privatlån är att man kan använda pengarna till precis det man vill – det kan vara ett båtlån, ett renoveringslån eller ett lån för att kunna åka på semester. De vanligaste anledningarna till att man ansöker om lån via Axo Finans är:

 • Renoveringsbehov
 • Oväntade utgifter
 • Lösa dyra smålån och krediter

Således kan du använda ett privatlån som ett båtlån. Via Axo Finans kan du ansöka om att låna mellan 5 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. När du ansöker om lån via Axo Finans, skickar vi ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Långivarna konkurrerar om att ge dig den bästa räntan på lån utan säkerhet, och vi skickar det allra bästa erbjudandet tillbaka till dig. Då kommer du snabbt fram till om drömbåten finns inom räckhåll eller ej.

Det är självklart inte bindande och du väljer själv om du vill acceptera erbjudandet eller ej.

Privatlån utan säkerhet

Ett privatlån är ett privatlån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av garanti för att pengarna ska betalas tillbaka. I jämförelse har man bostaden som säkerhet vid ett bolån. Eftersom det inte finns några krav på säkerhet, innebär det en större risk för att långivaren inte får tillbaka sina pengar. Därför sätter har lånet en högre riskpremie (ränta).

I gengäld är ett privatlån billigare än att ansöka om dyra snabblån eller att handla på kredit.

Ansök om lån redan idag!

sailboats

Det blir allt vanligare att ansöka om lån utan säkerhet. Det är ett smidigt lån som kan vara bra att ha när du behöver en flexibel ekonomi. Vissa behöver låna pengar direkt då de står mitt uppe i ett projekt och stöter på oväntade utgifter. Det är särskilt vanligt i samband med renovering och ombyggnad. Man kan inte pausa mitt i renoveringen och därför är det bra att ha möjligheten att kunna låna lite extra pengar. Andra ansöker om privatlån för att de ska förverkliga drömmar och planer, som till exempel att köpa en båt.

Med Axo Finans är det enkelt att låna pengar.

Vi erbjuder både båtlån och billån till helt vanliga människor, utan säkerhet. Hos Axo Finans får du personlig uppföljning genom hela processen och du kan självklart ta kontakt med oss om du behöver hjälp med att skicka iväg din ansökan. Våra kunniga medarbetare kan assistera dig hela vägen.

Axo Finans är folkets val på TrustPilot, och korade till bästa företag i kategorin bank. Det tyder på att våra kunder uppskattar vår tjänst och den personliga service vi erbjuder.

Vad väntar du på? Ansök om lån redan idag! Kanske är drömmen närmare än du tror?

Båtlån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu