Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Båtlån

Söker du efter ett båtlån? Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån för att finansiera båtdrömmen. Ansök om lån från 5 000 till 600 000 kronor.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Drömmer du om att köpa båt?

Vem vill inte segla in i solnedgången med sin helt egna båt? Känna vinden blåsa i håret, smaken av saltvatten på huden och uppleva det härliga lugnet som bara finns ute på sjön. Dessvärre är båtdrömmen långt bort för många. Det är ingen hemlighet att det kan bli väldigt dyrt med båt.

Om du är ute efter ett båtlån, kan du ansöka om det via Axo Finans. Vi är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta ett billigt privatlån med rättvisa villkor. När du skickar en ansökan om båtlån till Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till några av de bästa bankerna och långivarna på marknaden. bankerna och långivarna får därför konkurrera om att få dig som kund, och kommer därför sträcka sig så långt det går för att ge dig den bästa räntan. Du får svar på ansökan redan samma dag. Kanske är drömmen om en båt inte så långt borta trots allt?

Axo Finans hjälper dig med ett förmånligt båtlån

sailboats

Axo Finans är en säker och effektiv låneförmedlare, som jämför erbjudanden från en rad olika banker och långivare åt dig. Det är helt gratis och ej bindande att använda vår förmedlingstjänst. Ansök om lån mellan 10 000 och 600 000 kronor idag, och få svar samma dag. Vi ser till att bankerna och långivarna måste konkurrera om att få dig som kunde, och inte tvärtom – därmed kan du vara säker på att du får erbjudande om det bästa privatlånet. 

För att du ska få ansökan om båtlån beviljad av Axo Finans, måste du uppfylla våra villkor. Det innebär att:

  • Du måste vara över 20 år gammal 
  • Du måste ha fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, vikarie, äga eget företag eller vara pensionär

Skicka in en ansökan om båtlån idag om du uppfyller alla villkor. Du kan ansöka även om du inte uppfyller villkoren men då är risken stor att din ansökan avslås. Du är då hjärtligt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle, när din livssituation har förändrats. Eventuellt kan du ansöka tillsammans med en medlåntagare. Det ökar dina chanser för att få lånet beviljat.

Vad kan lånet användas till?

Ett båtlån, även kallat privatlån eller blancolån, är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla banken eller långivaren med någon form av garanti för att pengarna ska betalas tillbaka. I jämförelse har man bostaden som säkerhet vid ett bolån. Eftersom det inte finns några krav på säkerhet, innebär det en större risk för att banken eller långivaren inte får tillbaka sina pengar. Därför sätter långivaren en högre riskpremie (ränta) på lånet. I gengäld är ett privatlån billigare än att ansöka om dyra snabblån eller att handla på kredit.

Det finns många bra anledningar till att ansöka om privatlån. Vanligtvis har den som ansöker om privatlån ett behov av flexibel ekonomi i samband med ett projekt eller oväntade utgifter. Den stora fördelen med privatlån är att man kan använda pengarna till precis det man vill – det kan vara ett båtlån, ett renoveringslån eller ett lån för att kunna åka på semester. De vanligaste anledningarna till att man ansöker om lån via Axo Finans är:

  • Renoveringsbehov 
  • Oväntade utgifter 
  • Lösa dyra smålån och krediter 

Således kan du använda ett privatlån som ett båtlån. Via Axo Finans kan du ansöka om att låna mellan 10 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. När du ansöker om lån via Axo Finans, skickar vi ansökan vidare till alla våra premium- banker och långivare. Bankerna och långivarna konkurrerar om att ge dig den bästa räntan på båtlån, och vi skickar det allra bästa erbjudandet tillbaka till dig. Då kommer du snabbt fram till om drömbåten finns inom räckhåll eller ej. Det är självklart inte bindande och du väljer själv om du vill acceptera erbjudandet om båtlån eller ej.

Ansök om båtlån redan idag!

Someone working on phone and laptop

Det blir allt vanligare att ansöka om lån utan säkerhet. Det är ett smidigt lån som kan vara bra att ha när du behöver en flexibel ekonomi. Vissa behöver låna pengar direkt då de står mitt uppe i ett projekt och stöter på oväntade utgifter. Det är särskilt vanligt i samband med renovering och ombyggnad. Man kan inte pausa mitt i renoveringen och därför är det bra att ha möjligheten att kunna låna lite extra pengar. Andra ansöker om privatlån för att de ska förverkliga drömmar och planer, som till exempel att köpa en båt.

Med Axo Finans är det enkelt att låna pengar. Vi erbjuder både båtlån och billån till helt vanliga människor, utan säkerhet. Hos Axo Finans får du personlig uppföljning genom hela processen och du kan självklart ta kontakt med oss om du behöver hjälp med att skicka iväg din ansökan. Våra kunniga medarbetare kan assistera dig hela vägen. Vi är folkets val på TrustPilot, och korade till bästa företag i kategorin bank. Det tyder på att våra kunder uppskattar vår tjänst och den personliga service vi erbjuder. 

Vad väntar du på? Ansök om båtlån redan idag! Kanske är drömmen närmare än du tror?

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Båtlån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu