Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Bästa snabblån

Är du på jakt efter bästa snabblånet? När du ansöker via Axo Finans, jämför vi flera långivare åt dig, och du får svar redan samma dag.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Det är inte alltid lätt att veta vilket lån som är det bästa snabblånet, och om det lönar sig med ett traditionellt snabblån. I de flesta fall gör det inte det, såvida du inte har möjlighet att återbetala inom kort tid. Snabblån har ofta skyhöga räntor och kostnader, och lånet kommer därför snabbt att växa sig dyrt.

Därför bör du alltid jämföra låneerbjudanden samt kartlägga de villkor och räntor du kan få. Det kan vi på Axo Finans hjälpa dig med.

Axo Finans jämför låneerbjudanden åt dig

Via Axo Finans kan du låna upp till 600 000 kronor, och du kan när som helst återbetala hela beloppet oberoende av avtalad avbetalningsperiod. I ansökningsprocessen kommer vi jämföra låneerbjudande från alla våra samarbetspartners och därmed presentera det bästa snabblånet för dig. Du kommer få erbjudande om ett privatlån, och det får du snabbt samma dag.

Vill du veta mer om vad traditionella snabblån är, och varför det är bättre att välja ett privatlån via Axo Finans? Då bör du läsa vidare!

Att hitta det bästa snabblånet innebär följande

Fyra glada kvinnor ute i naturen.

Många definierar snabblån som ett lån med enkel tillgång, och som snabbt ska återbetalas. Hos vissa banker och långivare är det så enkelt att frestelsen blir stor om pengarna är högst nödvändiga. Problemet med många av dessa snabblån är den skyhöga effektiva årliga räntan. Den kan, hos en del, vara så hög som 5 000 %! Det innebär att om du lånar 5000 kronor, har du redan förlorat 1 000 kronor inom den första månaden.

Detta är anledningen till att det är ytterst viktigt att jämföra låneerbjudanden innan du tackar ja till ett lån samt att du räknar ut månadskostnaderna. Våra samarbetspartners erbjuder prisvärda privatlån med snabba svar, och är per definition inte vanliga snabblån. Men på grund av den snabba svarstiden samt hur snabbt du får pengarna överförda till ditt konto (inom två arbetsdagar), kan det likväl definieras som ett av marknadens bästa snabblån.

Om du ansöker via Axo Finans, kommer vi skicka din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners.

Kort därefter kommer vi presentera det bästa låneerbjudandet för dig. Att ansöka via oss är helt säkert, enkelt och kostnadsfritt, och du kommer även ha 30 dagar på dig för att fatta ett beslut.

Du kan läsa mer om snabblån här.

Detta är ett privatlån

Om du letar efter det bästa snabblånet, så nämnde vi tidigare att Axo Finans samarbetspartners inte erbjuder typiska snabblån, utan privatlån med snabb svarstid och mycket lägre effektiv ränta.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att långivaren inte kan kräva pant i exempelvis din bostad, bil eller andra tillgångar av högt värde, och kunden behöver inte heller tillhandahålla någon form av insats. Det gör det enklare för en kund som inte äger något, att trots det ansöka om lån.

Att låna pengar utan säkerhet definieras som hög risk för långivarna, då de inte har någon säkerhet om kunderna har utestående betalningar. För att försäkra sig mot eventuella förluster är räntan något högre på privatlån, och även lite dyrare än vanliga lån där kunden måste tillhandahålla någon form av säkerhet.

Så fungerar räntan på ett privatlån

Tre personer räknar hur man får bästa snabblån.

Som tidigare nämnt, måste du se över både räntor och villkor när du söker efter bästa snabblån. Vanliga snabblån har skyhöga effektiva räntor. För att förstå varför det är viktigt att kontrollera vilka räntor du erbjuds, kan det vara bra att förstå skillnaden på de olika räntorna.

När du ansöker om lån får du information om att du har två räntor. Den nominella och den effektiva räntan.

Nominell ränta

Den nominella räntan kallas även ofta för individuell ränta. Detta är grundräntan på lånet, och den är både marknadsbaserad och fastställd utifrån individuella bedömningar som gjorts av banken eller långivaren. När långivaren får in en låneansökan, vill de få kännedom om kundens tidigare betalningshistorik samt få en översikt över deras ekonomiska situation (månadsinkomst o.s.v.). Det är för att kunna avgöra hur riskfyllt det är att bevilja ett lån till kunden.

Om risken är låg, kommer kunden få erbjudande om den lägsta räntan. Om risken är stor, kommer räntan bli något högre – det kan även innebära avslag på ansökan.

Vid klassiska snabblån tas inte en lika noggrann kreditbedömning, och i vissa fall ingen alls. Här kan det vara viktigt att tänka på att långivaren även tar en noggrann kreditbedömning av kunden för att bedöma om de har möjlighet att hantera lånet, i tillägg till andra hushållskostnader och lån. Med andra ord är det lika viktigt med en kreditbedömning för att säkerställa att kunden klarar att leva optimalt med lånekostnaderna.

Effektiv ränta

Den effektiva räntan består av grundräntan (den nominella räntan), i tillägg till alla andra kostnader. Det vill säga kostnader som uppläggningsavgift, månadsavgift, årsavgift, fakturaavgift o.s.v.

Därför är det viktigt att jämföra låneerbjudanden för att kunna jämföra de olika räntorna och villkoren som långivarna kan ge dig. Välj inte första bästa lån som utger sig för att vara det ”bästa snabblånet”. Riskerna är stora att sådana lockande erbjudanden kan ge dig onödigt höga månadsavgifter, så du förlorar mycket pengar.

Läs mer: Låna pengar med låg ränta

Därför bör du ansöka om lån via Axo Finans

Det är viktigt att påpeka att vi inte är en bank. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare, och via oss kan du låna mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

Det tas endast en UC av dig

Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det tas mer än en UC av dig.

Vi förhandlar med långivarna åt dig

Du slipper förhandla med långivarna själv. Det jobbet gör vi åt dig. På så sätt försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet för dig, utan att behöva göra något mer än att fylla i en ansökan.

Samla lån och skulder

Du bestämmer helt själv vad pengar ska användas till. Men om lånet ska användas till att samla befintliga lån, kan du kryssa för detta i din ansökan, så hjälper vi dig med att lösa gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting, och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Flexibel

Du kan välja en avbetalningsperiod på upp till 20 år, men du kan även när som helst återbetala utan extra kostnader.

Att jämföra flera långivare kräver bara en UC

En person sitter på perrongen och studerar en karta.

Letar du efter ett snabblån utan UC? Vi tar bara en kreditupplysning hos UC. Om en person har många kreditkontroller på sig, kommer det påverka framtida ansökningar negativt. Fördelen med Axo Finans är att vi skickar din låneansökan till flera olika banker och långivare, med endast en kreditupplysning.

Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kan vi jämföra lån så att du får det som passar dig bäst.

Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och det resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

Skicka in en ansökan idag

Så fort vi tagit emot din ansökan, skickar vi den vidare för behandling hos samtliga av våra samarbetspartners. Det är viktigt då räntan varierar från långivare till långivare. På det sättet kan du vara säker på att du får det bästa erbjudandet från en av de bästa långivarna på marknaden – anpassat till din ekonomi.

Om du väljer elektronisk signering kommer även det att korta ner tiden från att du ansöker om lån, till dess att pengarna faktiskt finns inne på kontot. Normalt besvarar vi ansökan inom två timmar. Du kommer då få besked om låneansökan är beviljad eller ej, samt hur mycket du eventuellt fick i lån och vilken räntesats. Du får ett snabbt svar på din låneansökan.

Ansök om vårt bästa snabblån idag, och få det bästa låneerbjudandet för dig. Det er snabbt och enkelt!

Bästa privatlånet
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK