Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Privatlån

Vi på Axo Finans hjälper dig att hitta det privatlån som passar dig bäst. Hos oss kan du låna mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr. Det enda du behöver göra är att fylla ut ansökan så blir den behandlad av alla våra banker och långivare samma dag.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Högt poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

LARS

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

SUSANNE & ERIK
TrustScore 8.9|577 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan om privatlån

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån som du kan använda till precis vad du vill. Kanske behöver du lite extra pengar för att renovera huset, köpa en ny bil eller boka den där semestern? Hos oss kan du ansöka om privatlån på 10 000 kr upp till 600 000 kr och du får svar samma dag. Vår återbetalningstid löper från 1 - 15 år men det är inga problem om du vill lösa hela lånet tidigare än vad som avtalats.

Ditt privatlån behandlas av flera banker och långivare

Eftersom vi skickar ut din ansökan till alla våra banker och långivare som vi samarbetar med ökar dina chanser att hitta budet med den lägsta räntan. Våra samarbetspartners tävlar om att få just dig som kund och det gör att både räntan och månadskostnaden kan pressas ned.

Vi tar endast en kreditupplysning

För att bankerna ska kunna bedöma dig och din ansökan ber de om en kreditupplysning från UC(upplysningscentralen). Det materialet ger bankerna en överblick på hur din ekonomiska situation ser ut idag. Om en person har många kreditupplysningar på sig påverkar det kreditvärdigheten negativt, därför tar vi endast en kreditupplysning även om din ansökan går ut till flera banker och långivare samtidigt.

Ansök tillsammans med någon

När en långivare eller en bank ska bevilja ett lån måste de alltid tänka på risker och sannolikheter. Eftersom ett privatlån är ett lån utan säkerhet så har de bara din ekonomi att gå efter när de ska ta ett beslut. Genom att ansöka om ett lån tillsammans med en till person kan du öka dina chanser att få lånet beviljat. Då är ni två personer som delar på risken och banken ser på detta som positivt.

Genom endast en ansökan söker vi hos flera banker samtidigt. Du väljer själv vilket lån som passar dig. Låt Bankerna konkurrera om dig! Vi gör jobbet helt kostnadsfritt.

Privatlån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu