Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Privatlån

Om du behöver pengar snabbt och enkelt så kan du ansöka om ett privatlån. Vi kan hjälpa dig att hitta privatlån med bästa möjliga ränta på ett smidigt sätt.

  • Privatlån med endast en kreditupplysning
  • Vi jobbar för dig mot bankerna
  • Du söker privatlån helt kostnadsfritt

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Banker och långivare som behandlar din ansökan om privatlån

Vad är fördelen med att söka privatlån tillsammans?

Fördelen med att söka privatlån tillsammans är att det ökar sannolikheten att banken beviljar lånet. Privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket betyder att det inte är bundet till något banken kräver som säkerhet (till exempel en bostad, bil eller båt). Du kan själv bestämma vad pengarna ska användas till.

Bättre ränta, billigare lån

Om du vill öka dina chanser att få ett privatlån beviljat med bra ränta kan du använda dig av vår kostnadsfria tjänst. Vi samarbetar med flera olika banker och långivare, vilket innebär att vi kan öka dina chanser att få ett bra privatlån genom att ansöka åt dig. Låt oss hjälpa dig ansöka om ett privatlån så ökar du dina möjligheter att få bra villkor och låg ränta.

Flera banker, endast en kreditupplysning

Det finns flera fördelar med att ansöka om ett privatlån genom oss. I vanliga fall måste du själv ta kontakt med varje enskild bank och långivare som du vill ansöka om ett privatlån hos. De genomför i sin tur varsin kreditupplysning, något som syns hos Upplysningscentralen (UC).

När du ansöker om ett privatlån genom oss behöver du inte ta kontakt med varje enskild bank, vi sköter kontakten med flera banker och långivare åt dig. Du behöver inte heller oroa dig för att få många kreditupplysningar, vi samarbetar med UC så att endast en kreditupplysning registreras. Gör som många andra och ansök om ett privatlån på det smartaste och enklaste sättet du också. Du kan spara tusentals kronor med en lägre ränta.

Sök privatlån tillsammans

När en långivare eller en bank ska bevilja ett lån måste de alltid tänka på risker och sannolikheter. Eftersom ett privatlån är ett lån utan säkerhet så har de bara din ekonomi att gå efter när de ska ta ett beslut. Genom att ansöka om ett lån tillsammans med en till person kan du öka dina chanser att få lånet beviljat. Eftersom ni är två personer som söker privatlånet så minskar risken för att ditt privatlån inte betalas tillbaka i tid.

Genom endast en ansökan söker vi hos flera banker samtidigt. Du väljer själv vilket lån som passar dig. Låt Bankerna konkurrera om dig! Vi gör jobbet helt kostnadsfritt.
Frågor och svar om privatlån

Varför blir mitt privatlån billigare genom att ansöka hos flera banker?
Ditt privatlån blir billigare eftersom bankerna vet att de måste konkurrera med andra bankers låneerbjudanden. För att få dig som kund behöver de ge dig bättre villkor än de andra bankerna.

Vad är fördelen med att söka privatlån tillsammans?
Fördelen med att söka privatlån tillsammans är att det ökar sannolikheten att banken beviljar lånet.

Hur hög kommer min ränta att bli?
När du ansöker om ett privatlån beror räntan du erbjuds på flera faktorer. Bland annat så baseras den på hur din ekonomi ser ut enligt kreditupplysningen, hur stort lån du vill ta och vilken återbetalningstid du väljer.

Kan räntan för privatlånet öka?
Räntan för privatlån är nästan alltid rörlig. Det innebär att räntan både kan öka och minska.

Privatlån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu