Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Privatlån

Axo Finans jämför flera långivare åt dig, och presenterar deras bästa låneerbjudande utifrån din ekonomiska situation.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Höga poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan om privatlån

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Hos oss kan du ansöka om privatlån från 5 000 till 600 000 kronor. Allt du behöver göra är att fylla i vårt ansökningsformulär online.

Varför ansöka om privatlån genom Axo Finans?

Du får flera fördelar när du väljer Axo Finans. Som lånemäklare jämför vi långivarna åt dig. Att granska marknaden på egen hand kan kännas som en överväldigande uppgift. Lånemarknaden har exploderat de senaste åren, och även om de flesta långivare har information om privatlån tillgänglig på webben, så är det inte alltid så lätt att hitta, förstå och jämföra den.

Du sparar inte enbart tid genom att ansöka om privatlån via Axo Finans, du kan även vara säker på att du får ett privatlån hos en seriös aktör med bra villkor.

Personlig service när du ansöker om privatlån

Du kommer också att få personlig service från det att du skickar in ansökan till dess pengarna är utbetalade. Låneerbjudandet du får är inte bindande och gäller i 30 dagar. Det är helt upp till dig om du vill tacka ja eller nej.

Tjänsten vi erbjuder är också helt kostnadsfri. Vi tar inga avgifter för dig som konsument. Som lånemäklare får vi i stället en provision från långivarna vi samarbetar med.

En kreditupplysning

En annan viktig fördel med att ansöka om privatlån genom oss är att vi endast tar en kreditupplysning av dig hos UC, även om låneansökan går till flera banker och långivare. Därmed kan du vara säker på att din kreditvärdighet inte belastas i onödan.

Vad är ett privatlån?

placeholder image

Ett privatlån är ett lån där banken inte ställer något krav på säkerhet för lånet i form av egendom. Därmed kan du själv bestämma vad pengarna ska användas till. Du kan renovera bostaden, köpa ny bil eller använda pengarna till en resa. När lånet är beviljat är det helt upp till dig själv vad du vill göra med pengarna.

Våra samarbetspartners återbetalningstid för lånet är i dagsläget på mellan 1–20 år, och du kan välja att betala tillbaka lånet snabbare om du vill.

Refinansiera gamla skulder

Privatlån kan vara särskilt lönsamt för att refinansiera gamla skulder, alltså samla och lösa flera dyrare lån med ett billigare. Om du jämför flera andra långivare kan räntan vara lägre än för många av dina andra osäkrade lån. Därför kan du spara mycket pengar på att samla skulderna i ett nytt privatlån med lägre ränta. Om du har flera lån som du betalar av på, kan du också slippa alla dubbla avbetalningsavgifter och ränteutgifter.

Axo Finans jämför flera långivare åt dig för att hitta den lägsta räntan på privatlån. bland våra anslutna långivare. En sådan omstrukturering av skulden är ett av de mest förnuftiga sätten att sänka sina kostnader, och i vissa fall kan du spara tusentals kronor i månaden.

Privatlån jämfört med kreditkort

Många väljer att använda kreditkort med avbetalning när ekonomin haltar. Detta är ofta lån med väldigt höga räntor och avgifter eftersom de är tänkta att fungera som kortsiktiga lån. Gamla kreditskulder kan ofta leda till att du tappar kontrollen över ekonomin, så att du inte längre vet hur mycket du betalar av på olika smålån och kreditkort.

Där kreditkort och smålån har en genomsnittlig ränta på 20–30%, har privatlån i genomsnitt en nominell ränta på 12–14%. Samtidigt är räntan också marknadsstyrd. Räntan är rörlig och kan variera. Kreditkort är endast klokt att använda för kortsiktiga lån. Om du behöver ett större lånebelopp med delbetalning lönar det sig att samla dina krediter i ett nytt lån.

Läs mer: Jämföra banker

Så hittar du det bästa låneerbjudandet

placeholder image

Det är ett par saker som kan vara bra att tänka igenom om du har bestämt dig för att ansöka om privatlån utan krav på säkerhet. Först och främst bör du göra en budget för att få översikt över din ekonomi och kunna avgöra hur mycket du har råd att låna. Ett privatlån är en temporär lösning och bör därför inte tas på bekostnad av andra viktiga utgifter.

När du vet hur mycket du har råd att låna, kan du börja se dig om efter det bästa låneerbjudandet. För att hitta ett fördelaktigt lån bör du titta på följande:

När du vet hur mycket du har råd att låna, kan du börja se dig om efter det bästa låneerbjudandet. För att hitta ett fördelaktigt privatlån bör du titta på följande:

 • Låg ränta
 • Bra villkor
 • Överskådlig amorteringsplan
 • Seriös aktör

Flera faktorer

Även om ett privatlån med låg ränta helt klart ger ett billigare lån, är det inte den enda faktorn som avgör hur fördelaktigt ett lån är. Uppläggnings- och avbetalningsavgifter kan också bidra till att höja den totala lånesumman. Samtidigt är avbetalningstiden avgörande för hur dyrt lånet blir i slutändan.

Gör därför en helhetsbedömning av faktorerna ovan för att komma fram till vilket privatlån som passar dig bäst. Kom även ihåg att titta på villkoren som är knutna till lånet. Villkoren som en långivare ger dig som kund berättar nämligen en hel del om hur seriös aktören är. Villkoren ska alltid anges på långivarens webbplats.

Använd en låneförmedlare för att låna pengar

placeholder image

När du ska ansöka om privatlån gäller det att skaffa sig en bra översikt över lånemarknaden. Du kan spara mycket genom att hitta den bästa räntan med bra villkor. Att leta sig fram bland räntesatser och villkor kan dock vara en stor och tidskrävande uppgift.

Här kan en låneförmedlare vara en ovärderlig hjälp. En låneförmedlare hjälper dig som kund med att fylla i och skicka låneansökan – till flera banker och långivare. Detta är viktigt eftersom räntan och villkoren v arierar mellan långivare.

Axo Finans

Axo Finans är en sådan låneförmedlare och samarbetar med de flesta av Sveriges bästa långivare. När våra anslutna banker och långivare har behandlat din låneansökan kommer vi ta kontakt med dig och presentera det bästa erbjudandet. Räntan som erbjuds bestäms individuellt och kan därför först presenteras i samband med låneerbjudandet.

Kreditkontroll

För att säkerställa att du får ett lån du kan leva med, genomför Axo Finans alltid en kreditupplysning av kunden innan låneansökan skickas vidare till långivarna. Fördelen med att söka privatlån genom oss är att vi bara begär en kreditupplysning från UC, även om vi skickar låneansökan till flera långivare.

Långivarna genomför sedan själva kreditbedömningen och avgör om den som söker lånet blir godkänd eller ej. De kontrollerar bland annat att kunden kan klara av kostnaderna för lånet och att skuldkvoten inte blir för hög.

Axo Finans är godkända av Finansinspektionen att förmedla lån utan krav på säkerhet till privatpersoner.

Frågor och svar - Privatlån

 • Vad är ett Privatlån?

  Det är ett lån utan säkerhet där du själv bestämmer vad pengarna ska användas till. Ett privatlån betalar du tillbaka varje månad i form av amortering plus ränta. Amortering är den summa du betalar tillbaka på själva lånet. Räntan är en procentsats på lånet som banken eller långivaren tar ut som avgift för att de tillhandahåller dig lånet.

  Hos Axo Finans kan du låna från 5 000 till 600 000 kronor med återbetalningstid på 1-20 år. Ansök direkt genom att fylla i vår låneansökan och få svar inom 4 timmar på vardagar.

  Kategori: Privatlån

 • Vem kan ansöka om Privatlån?

  Du som har minst 100 000 kr i årsinkomst, är minst 18 år och inte har skuldsaldo eller betalningsanmärkning hos kronofogden. Vi rekommenderar er som är gifta eller sambos att ansöka tillsammans, eftersom då ökar chansen till beviljat lån och lägre ränta.

  Kategori: Privatlån

 • Hur ansöker jag?

  Du kan antingen fylla i låneansökan här på hemsidan eller ringa till vår kundtjänst på 0771-32 34 00. Att ansöka tar bara några minuter och inom ett dygn ringer en lånehandläggare upp dig för att presentera det bästa erbjudandet.

  Kategori: Privatlån

 • Hur lång tid tar det innan jag får svar på min låneansökan?

  Kommer ansökan in innan kl. 14:00 på vardagar behandlas den samma dag. Du får besked via sms/telefon eller mail. Om en eller flera banker och långivare tar längre tid på sig att behandla din ansökan får du besked om detta. Vår process går ut på att du ska få det bästa erbjudandet, så snabbt som möjligt.

  Kategori: Privatlån

 • Kan jag betala in extra på lånet?

  Med ett Privatlån kan du när som helst betala in extra eller lösa hela lånet, utan extra kostnader.

  Kategori: Privatlån

 • Varför bör jag ansöka om Privatlån genom Axo Finans?

  Vi på Axo Finans fokuserar på kundservice och kvalitet för att du som kund ska få det bästa låneerbjudandet. Vi samarbetar med Sveriges ledande låneinstitut och banker, som alla konkurrerar om att få dig som kund. Du skickar endast en ansökan och vi gör hela jobbet för dig. Du slipper vända dig till flera olika banker och långivare. Vi tar bara en kreditupplysning och vår förmedlingstjänst är helt kostnadsfri. Vår verksamhet är godkänd av Finansinspektionen.

  Kategori: Privatlån

 • Kostar det något att använda Axo Finans tjänst?

  Nej, vår tjänst är helt kostnadsfri och bankerna och långivarna bedömer dig precis på samma sätt som om du hade vänt dig direkt till någon av dem. Inga extra kostnader tillkommer för att du ansöker genom Axo Finans. Fördelen är att du kan få din ansökan behandlad av flera långivare samtidigt.

  Kategori: Privatlån

 • Tar ni bara en kreditupplysning?

  Endast en kreditupplysning kommer att registreras på dig men du kan få fler än ett brev från Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker eller långivare som granskat din kreditupplysning. I enstaka fall kan vissa av våra samarbetspartners utöver detta ta in ytterligare information som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvaliteten i kreditbeslutet.

  Kategori: Privatlån

 • När betalas lånet ut?

  Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id. Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

  Kategori: Privatlån

 • Hur går det till när man ansöker om lån hos Axo Finans?

  Du skickar in en ansökan här på vår webbplats genom att fylla i ansökningsformuläret eller ringer vår kundtjänst på 0771-32 34 00.
  Din ansökan går sen ut till bankerna och långivarna som får konkurrera om att få dig som kund. När vi fått svar från alla banker och långivare ringer en lånehandläggare dig och presenterar det bästa låneerbjudandet. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar.
  För att godkänna lånet behöver du antingen skriva under skuldebrevet som kommer per post eller signera med bank-id online, beroende på vilken bank eller långivare som beviljar dig lån.

  Kategori: Privatlån

 • Vilka banker och långivare samarbetar Axo Finans med?

  Axo Finans samarbetar med Bank Norwegian, Santander Consumer Bank, Nordax Bank, Collector Bank, BlueStep Bank, SevenDay Bank, Marginalen Bank, Frogtail, Svea Ekonomi, Komplett Bank, re:member, Lendify, Forex Bank, Wasa Kredit, Avida Finans, Nystart Finans, Resurs Bank, Euroloan, Balanzia, Instabank, MedMera Bank, Brocc, Thorn PrivatFinans, Friia, TF Bank, Credento och Moank. Vi har valt att samarbeta med banker och långivare som håller hög standard, effektivt kan behandla din ansökan och som ger dig ett tillräckligt brett urval av långivare.

  Kategori: Privatlån

 • Vad betyder kreditvärdighet?

  Kreditvärdighet är ett mått på en persons betalningsförmåga. Har du hög kreditvärdighet innebär det att du får låna pengar till lägre ränta och har du en låg kreditvärdighet får du betala en högre ränta på lånet.

  Kategori: Privatlån

 • Vad innebär lån utan säkerhet?

  Lån utan säkerhet är ett lån där banken eller långivaren inte kräver säkerhet i form av pant eller borgen. Lån med säkerhet innebär att man använder pantsättning som till exempel en bostadsrätt, en fastighet eller en bil, alternativt att en borgensman går i borgen för lånet. Axo Finans förmedlar endast privatlån utan säkerhet.

  Kategori: Privatlån

Privatlån
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK