Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Omförhandla lån och skaffa bättre ränta

Att omförhandla lån är enkelt och du kan på så vis förbättra din ekonomiska situation. Du behöver inte förhandla med bankerna själv, det gör vi. Det enda du behöver göra är att fylla i en enkel ansökan som tar ett par minuter. Ansökan är inte bindande.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Har du höga avbetalningskostnader på dina lån och krediter, till exempel på billån, båtlån eller kreditkort? Oroa dig inte, lösningen kan faktiskt vara enklare än vad du tror. Flera dyra smålån och krediter innebär att du riskerar att fastna i en ohållbar ekonomisk situation, med sämre översikt, höga räntor och onödiga avgifter.

På Axo Finans hjälper vi dig genom att jämföra räntorna åt dig. Vi omförhandlar lånen åt dig kostnadsfritt.

Billigare lån och trygga villkor

Axo Finans är en låneförmedlare, vilket betyder att vi samarbetar med flera olika banker för att kunna erbjuda så bra lånevillkor som möjligt. För dig som kund innebär det en rad fördelar. Förutom att vi låter bankerna buda mot varandra, vilket ofta leder till billigare låneränta och lägre kostnader, slipper du göra jobbet själv. En annan fördel med våra banksamarbeten är att du slipper genomgå flera kreditupplysningar. Att undvika många kreditupplysningar som riskerar att försämra din kreditvärdighet är en av de stora fördelarna med att använda en låneförmedlare.

Så varför göra jobbet själv när du kan anlita en professionell lånehandläggare att göra det åt dig, utan att det kostar dig något?

Att omförhandla lån är inte svårt

Att omförhandla privatlån behöver varken vara tidskrävande eller svårt. Kontakta Axo Finans så berättar vi mer om hur du kan förhandla om dina lån och krediter, bli av med onödiga kostnader och förenkla din privatekonomi.

Ansök nu genom att fylla i vår enkla ansökan (inte bindande) så återkommer vi inom 4 timmar med besked.

Omförhandla lån
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu