Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Axo Finans sätter kunden i fokus

Våra kunder är vår absolut bästa och mest trovärdiga marknadsföring.

Vi har en personlig kontakt med alla våra kunder och är med dig hela vägen från start till mål. Alla frågor som kommer upp under vägen besvarar vi direkt via telefon, chatt eller mail. Vi tror att det är därför vi har så höga poäng på Trustpilot. Nedan kan du läsa om några av de kunder vi hjälpt.

review-a

Förra året blev min hund Frasse sjuk, samtidigt gick firman på knäna. Ett tag trodde jag att det stod mellan att rädda firman eller hunden. Att boka in möte med banker är inte så lätt för mig som bor så långt ifrån bygden. Det var helt enkelt tid jag inte hade och min kunskap om lån är låg, jag behövde låna pengar men hade inte självförtroende eller kunskap till att försöka lösa min situation.

Men så tipsade en vän om Axo Finans, han berättade att dom på ett enkelt och pedagogiskt sätt skulle hjälpa mig att få en bra översikt på min lånesituation. Jag kontaktade Axo Finans dagen därpå och det var verkligen en lättnad, att få prata med någon som förstod min situation samtidigt som jag fick hjälp med att fylla i en ansökan. Min ansökan skickades inte bara ut till 1 bank utan till hela 28 stycken, jag hade aldrig haft tid eller ork att prata med så många banker. Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Det räddade verkligen mig, firman och inte minst min bästa vän Frasse. Nu går firman bra igen men utan hjälp som denna hade jag kanske inte klarat det. Tyvärr är det så ibland att kostnader dyker upp som man inte räknat med, med hjälpen jag fick klarade jag av det.

Nu leker livet igen!

+ Läs mer
review-b

När min man blev sjuk för några år sedan förlitade vi oss på att försäkringen skulle täcka det inkomstbortfall som blev till följd av hans sjukdom. Men efter mycket strul och uteblivna pengar var vi tvungna att göra något, vi hade tre barn boende hemma vid den tidpunkten och kostnader därefter.

Min mans sjukdom blev med tiden mycket bättre och vi visste att han skulle vara tillbaka i lastbilen inom ett år. Men ett år är en lång tid att vänta på hans annars stabila inkomst, vi började därför leta efter möjligheterna om att få ett lån. Eftersom vi aldrig haft ett sådant problem tidigare visste vi inte riktigt vart vi skulle vända oss, det finns så många olika banker och långivare märkte vi.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss. Dagen efter återkom dem med ett helt fantastisk erbjudande!

Vi kontaktade Axo Finans och bad dom ringa upp oss så att vi kunde förklara vår situation, en handläggare som hette Annika ringde upp redan samma dag. Vi var öppna med att vi inte kunde så mycket om lån och det var väldigt skönt att få prata med någon som på ett enkelt sätt kunde förklara de olika bankernas fördelar och nackdelar. Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Annika åt oss. Dagen efter återkom hon med ett helt fantastisk erbjudande! Vi fick hela lånesumman, en låg månadskostnad och en ränta som var mycket lägre än vad vi trodde var möjlig.

Det året var nu säkrat, det var tre år sedan. Min man är nu frisk och tillbaka på jobb sedan länge. Lånet är nedbetalt och vi är så tacksamma att Axo Finans och Annika på kundtjänst kunde guida oss genom denna djungel av banker och lån.

+ Läs mer
review-thomas

För bara några år sedan var jag riktigt nere på botten, jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Jag har alltid varit en person som levt lite över mina tillgångar, "det löser sig"-attityden fungerade nästan jämt. Jag hade ett bra jobb och pengarna rullade in varje månad, därför var det heller inga problem att betala av de kreditkortsräkningar som kom varje månad.

Men hösten 2016 blev jag av med mitt jobb, hela firman flyttade till Polen. Jag älskade Stockholm och hade både min fru och alla mina vänner där, att flytta med till Polen var inte ett alternativ. Men jag tänkte att ”det löser sig”, jag hittar snart ett nytt jobb. Men det kom inget nytt jobb och snart hade ett helt år gått.

Jag sänkte min ränta med 11% och min månadskostnad gick från över 4 000kr till 1 987kr – jag kunde inte tro det var sant!

Mina kreditkortsräkningar betalade jag av med det minsta delbeloppet på varje månad, jag tänkte inte på den höga räntan. Under det året växte min skuld med 24% i bara ränta, det kom som en chock. Positivt var i alla fall att jag nu hade ett nytt jobb på en arkitektbyrå i stan, men skuldberget växte för varje dag.

Jag visste att man kunde samla sina lån och på så sätt få ner sin ränta, Axo Finans hade bäst kundbetyg så jag kontaktade dom. Telefonen ringde kort därefter och genom en handläggare fick jag enkelt och pedagogiskt förklarat för mig vilka alternativ jag hade. Jag skickade in en ansökan och redan samma dag återkom handläggaren till mig med ett kanonerbjudande. Jag sänkte min ränta med 11% och min månadskostnad gick från över 4 000kr till 1 987kr – jag kunde inte tro det var sant!

Detta är nu ett år sedan, det går bra på mitt nya jobb och jag betalar fortfarande av på lånet. Men det känns väldigt bra att bara få en räkning nu istället för flera stycken som jag fick tidigare. Idag har jag en mycket bättre översikt på min ekonomi.

Tack Axo Finans!

+ Läs mer

Kontakta oss på Axo Finans idag och få din låneansökan behandlad av våra banker och långivare som vi samarbetar med.

OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK