Wasa Kredit


Wasa Kredit logo

Wasa Kredit erbjuder en rad tjänster till privatpersoner och företag. Bland annat finansiering, krediter och lån.

Ansök nu

Finansbolaget ägs av Länsförsäkringar Bank. Det ska hjälpa till med ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Bolaget har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro, Växjö och Umeå.

Ränteexempel från Wasa Kredit

Du lånar 100 kronor, och ska betala av lånet på 5 år. Med en exempelränta på 6,45 % får du en effektiv ränta på 7,72 %. Det blir då 60 betalningar totalt, och 1 994 kronor per månad. Totalt sett måste du då betala 120 015 kronor.

Wasa Kredit vill vara ett lite personligare finansbolag. De vill skapa trygghet och hitta möjligheter för sina kunder. Därför vill de kombinera enkla lösningar med djup branschkunskap och långsiktighet.

Via Axo Finans kan du få lån hos Wasa Kredit. Om du får ett låneerbjudande från dem, tar Wasa Kredit kontakt med dig.

Det här är Wasa Kredit

Privatlån hos Wasa Kredit, lån utan säkerhet hos Wasa Kredit

Företaget ägs av Länsförsäkringar Bank, som ägs av Länsförsäkringar AB, som i sin tur ägs av 23 länsförsäkringsbolag. Ägarstrukturen gör att både lokala och globala frågor präglar vårt arbete.

Wasa Kredit ränta

Företaget har en rörlig ränta som varierar från 4,45 till 14,95 procent. Räntan är även individuell, vilket betyder att varje person som ansöker om lån får sin egen individuella ränta som baseras på kreditprövning. Den effektiva räntan är räntan du får efter att ha lagt till avgifter och liknande.

Det förekommer en uppläggningsavgift på 375 kronor och en administrativ avgift på 40 kronor hos Wasa Kredit. Det gör att du får en effektiv ränta på 7,72 procent vid en exempelränta på 6,45 procent, enligt ränteexemplet ovan.

Undrar du över något?

Om du får ett erbjudande av Wasa Kredit via Axo Finans så håller du resten av kontakten med dem. För att få en översikt över lånet kan du logga in på ”Mina sidor” på deras webbsida. Här kan du även skicka specifika frågor via ”Säkra meddelanden”. Du kan ställa frågor dygnet runt, så får du svar via e-post så snart de har ett svar.

Jämför lån hos Axo Finans

Vill du låna pengar? Tycker du det är svårt att veta vad som skiljer en långivare från en annan? Varför ska du välja ett lån framför ett annat? Låter frågeställningen bekant?

Då bör du prova Axo Finans. Vi jämför lån så att du får det bästa erbjudandet. Det kan vi göra eftersom vi samarbetar med 35 ledande banker. Vår tjänst är helt gratis för dig som kund då det är våra samarbetspartners som betalar provision till oss.

De lån vi förmedlar kallas för lån utan säkerhet. Det betyder att du kan låna pengar även om du inte har säkerhet i till exempel bostad. Pengarna du lånar kan du använda på vad som helst, du bestämmer helt själv.

Samla lån och krediter via Axo Finans

Privatlån hos Wasa Kredit, lån utan säkerhet hos Wasa Kredit

Smålån och krediter kan snabbt bli dyra och oöverskådliga. Sådana lån är framtagna för att du ska kunna låna pengar snabbt, men de bör även återbetalas lika snabbt. Om du inte gör det kan det snabbt bli dyrt.

Då står du där med flera lån med olika räntor. Dessutom är de ofta väldigt höga. Det är även frustrerande att ha flera aktörer att förhålla sig till gällande betalningarna.

Hos Axo Finans kan du ansöka om att samla lån och krediter. Genom att samla dina lån kan du få bättre villkor på det nya lånet. Det inkluderar lägre ränta, längre avbetalning och lägre belopp varje månad.

Med andra ord kan du spara pengar på en sådan lösning. När du lösar lån via Axo Finans, tar du ett nytt lån hos en av våra samarbetspartners. Om du får ett erbjudande kommer du bara behöva ha en och samma aktör att förhålla dig till. Det ger dig en bättre översikt över din ekonomi.

Skicka in en ansökan via Axo Finans idag!