Wasa kredit logga i blå och röd färg
Wasa kredit logga i blå och röd färg

Wasa Kredit

Wasa Kredit erbjuder en rad tjänster till privatpersoner och företag. Bland annat finansiering, krediter och lån. Hos Wasa Kredit kan du ansöka om privatlån som du kan använda som du vill.

Finansbolaget ägs av Länsförsäkringar Bank. Det ska hjälpa till med ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Bolaget har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro, Växjö och Umeå.

Ansök nu

Det här är Wasa Kredit

Företaget ägs av Länsförsäkringar Bank, som ägs av Länsförsäkringar AB, som i sin tur ägs av 23 länsförsäkringsbolag. Ägarstrukturen gör att både lokala och globala frågor präglar vårt arbete.

Frågor om Wasa kredit?

Om du får ett erbjudande av Wasa Kredit via Axo Finans så håller du resten av kontakten med dem. För att få en översikt över lånet kan du logga in på ”Mina sidor” på deras webbsida. Här kan du även skicka specifika frågor via ”Säkra meddelanden”. Du kan ställa frågor dygnet runt, så får du svar via e-post så snart de har ett svar.

Låna via Axo Finans

Behöver du låna pengar? Tycker du det är svårt att veta vad som skiljer en långivare från en annan? Varför ska du välja ett lån framför ett annat? Låter frågeställningen bekant?

Då bör du prova Axo Finans. Vi jämför lån så att du får det bästa erbjudandet. Det kan vi göra eftersom vi samarbetar med 36 ledande banker. Vår tjänst är helt gratis för dig som kund då det är våra samarbetspartners som betalar provision till oss.

De lån vi förmedlar kallas för lån utan säkerhet. Det betyder att du kan låna pengar även om du inte har säkerhet i till exempel bostad. Pengarna du lånar kan du använda på vad som helst, du bestämmer helt själv.

kompisar fikar och använder dator för att ansöka om wasa kredit
kompisar fikar och använder dator för att ansöka om wasa kredit

Hitta lägst ränta med Axo Finans

Smålån och krediter kan snabbt bli dyra och oöverskådliga. Sådana lån är framtagna för att du ska kunna låna pengar snabbt, men de bör även återbetalas lika snabbt. Om du inte gör det kan det snabbt bli dyrt.

Då står du där med flera lån med olika räntor. Dessutom är de ofta väldigt höga. Det är även frustrerande att ha flera aktörer att förhålla sig till gällande betalningarna.

Hos Axo Finans kan du ansöka om att samla lån och krediter. Genom att samla dina lån kan du få bättre villkor på det nya lånet. Det inkluderar lägre ränta, längre avbetalning och lägre belopp varje månad.

Med andra ord kan du spara pengar på en sådan lösning. När du ska lösa lån, tar du ett nytt lån hos en av våra samarbetspartners. Om du får ett erbjudande kommer du bara behöva ha en och samma aktör att förhålla dig till. Det ger dig en bättre översikt över din ekonomi.

Skicka in en ansökan via Axo Finans idag!

Ansök nu

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning