Tryggkredit


Tryggkredit är ett ledande svenskt konsumentkreditinstitut som strävar efter att erbjuda en bra kundupplevelse.

Tryggkredit erbjuder sina kunder den senaste finansiella teknologin. Bolaget har idag 31 medarbetare fördelat på huvudkontoret i Stockholm och en IT-avdelning i Halmstad.

Det är kostnadsfritt och ej bindande att ansöka om lån via Axo Finans. Vi jämför lån utan säkerhet åt dig, så att du kan lägga din tid på andra saker.

Ränteexempel från Tryggkredit

Beräknad med kredit­limit 15 000 kr och förutsatt att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 24,97 % och krediträntan, som är rörlig, f.n. 22,5 %, per år. Månads­kostnaden är 1 407,5 kr, totalt 16 890 kr inkl. avgifter.

Tryggkredit privatlån

  • Trygg och flexibel kontokredit
  • Skräddarsydd betalningsplan
  • Smidig amortering – utan dolda kostnader

Vilka är Tryggkredit?

Tryggkredit arbetar för att skapa en säker tjänst för privatpersoner som behöver privatlån. För att få till detta använder företaget det senaste inom finansiell teknologi. Som kund kan du förvänta dig ett sömlöst kundförhållande med ditt kreditföretag.

Med Tryggkredit är det möjligt att betala tillbaka i eget tempo. Det är en konsumentkreditinstitution som försöker göra det så enkelt som möjligt att vara kund, och minimera risken för att tjänsterna påverkar din privatekonomi negativt.

Därför meddelar vi dig varje månad och förhindrar på så vis att krediten leder till stora och svårhanterliga skulder.

Vad just du får i ränta hos Tryggkredit beror på upplysningarna om din privatekonomi. Du måste därför skicka in en ansökan för behandling innan vi kan veta vad du får i ränta.

Ansök om lån

Tryggkredit ränta

  • Minsta belopp att betala per månad är 2,8 % av den totala kreditlimiten
  • Högsta årliga procentuella effektiva räntan är 24,97 %

Låna pengar via Axo Finans

Hos Axo Finans kan du ansöka om att låna pengar utan säkerhet, och få ansökan behandlad av upp till 35 banker och långivare. Vi samarbetar bara med långivare som är ledande inom sin bransch, för att se till att du får ett bra erbjudande via vår tjänst.

Det finns otroligt många som erbjuder lån och kredit, och därför är det svårt att veta vilket erbjudande som är bättre än andra. Med Axo Finans får du hjälp att hitta de bästa erbjudandena om att låna pengar. När du skickar in en ansökan via oss, ansöker du om lån från flera av våra samarbetspartners samtidigt.

Ansök om att låna från 5 000 till 600 000 kronor utan säkerhet. Du kan vara säker på att du får det bästa erbjudandet.

Ansök om lån

Samla lån och krediter

Med Axo Finans får du hjälp att lösa och samla dyra lån och krediter som du har sedan tidigare. Det ger dig lägre ränta så att du sparar pengar. Därutöver får du bättre översikt över din ekonomi. Det gäller speciellt om du har flera dyra lån och krediter hos olika kreditinstitutioner.

Vilken ränta får jag på mitt lån?

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95 %-26 %. Du måste skicka in en ansökan för att få svar på vilken ränta just du får. Hos Axo Finans är det kostnadsfritt och helt utan förpliktelser.

Vad kostar mitt lån?

Vad lånet kostar beror på vilken ränta du får. Vi skickar vidare din ansökan till upp till 35 banker och långivare och arbetar för att du ska få så låg ränta som möjligt, oavsett om du söker privatlån eller är intresserad av att samla och lösa dyra lån och krediter.

Får jag låna pengar hos Tryggkredit?

När du ansöker via Axo Finans ansöker du hos Tryggkredit och flera av Sveriges ledande banker och långivare därtill. Vi skickar kort därefter det bästa erbjudandet till dig, oavsett om det är från Tryggkredit eller någon av våra andra samarbetspartners.

Det här är Axo Finans

Axo Finans är låneförmedlare för flera banker och långivare. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund med att låna pengar med låg ränta. Därför skickar vi din ansökan till flera långivare samtidigt, och jämför erbjudandena som kommer i retur.

35 olika långivare med en ansökan

Som kund sparar du både tid och pengar via vår tjänst. Vi får bara betalt från bankerna vi samarbetar med, så det är helt gratis för dig att ansöka om lån på vår hemsida. Du får ett bra erbjudande kort därefter och bestämmer själv om du vill tacka ja eller nej till erbjudandet.

En ansökan via Axo Finans, är en ansökan till 35 olika långivare på en gång.

Så ansöker du om att samla lån:

  • Få översikt över din totala skuld
  • Skicka in en ansökan via Axo Finans om att få låna hela beloppet
  • Bocka för att du ska samla lån
  • Vi hittar ett lån som passar dig

Samla lån och spara pengar