Trygg kredit logga i vit text med grön bakgrund
Trygg kredit logga i vit text med grön bakgrund

Tryggkredit

Tryggkredit är ett ledande svenskt konsumentkreditinstitut som strävar efter att erbjuda en bra kundupplevelse.

Tryggkredit erbjuder sina kunder den senaste finansiella teknologin. Bolaget har idag 31 medarbetare fördelat på huvudkontoret i Stockholm och en IT-avdelning i Halmstad.

Sök lån via oss på Axo Finans. Det är kostnadsfritt och ej bindande att ansöka om lån via oss. Vi jämför lån utan säkerhet åt dig, så att du kan lägga din tid på andra saker.

Ansök nu

Vilka är Tryggkredit?

Tryggkredit arbetar för att skapa en säker tjänst för privatpersoner som behöver privatlån. För att få till detta använder företaget det senaste inom finansiell teknologi. Som kund kan du förvänta dig ett sömlöst kundförhållande med ditt kreditföretag. Med Tryggkredit är det möjligt att betala tillbaka i eget tempo. Det är en konsumentkreditinstitution som försöker göra det så enkelt som möjligt att vara kund, och minimera risken för att tjänsterna påverkar din privatekonomi negativt. Därför meddelar vi dig varje månad och förhindrar på så vis att krediten leder till stora och svårhanterliga skulder. Vad just du får i ränta hos Tryggkredit beror på upplysningarna om din privatekonomi. Du måste därför skicka in en ansökan för behandling innan vi kan veta vad du får i ränta

Tryggkredit privatlån

Privatlån hos tryggkredit kommer med flera fördelar som flexibel kontokredit,  smidig amortering, en anpassad betalningsplan för dig som vill.
 Trygg och flexibel kontokredit, skräddarsydd betalningsplan. Smidig amortering – utan dolda kostnader.

  • Trygg och flexibel kontokredit
  • Skräddarsydd betalningsplan
  • Smidig amortering – utan dolda kostnader
familj sitter ner tillsammans och läser om tryggkredit
familj sitter ner tillsammans och läser om tryggkredit

Låna med tryggkredit via oss på Axo Finans

Tryggkredit är en av våra samarbetspartners där du kan ansöka om att låna pengar. Hos oss kan du även få ansökan behandlad av flera banker och långivare. Vi samarbetar bara med långivare som är ledande inom sin bransch, för att se till att du får ett bra erbjudande via vår tjänst.

Det finns otroligt många som erbjuder lån och kredit, och därför är det svårt att veta vilket erbjudande som är bättre än andra. Med Axo Finans får du hjälp att hitta de bästa erbjudandena om att låna pengar. När du skickar in en ansökan via oss, ansöker du om lån från flera av våra samarbetspartners samtidigt.

Ansök om att låna 5 000 till att låna 600 000 kronor utan säkerhet. Du kan vara säker på att du får det bästa erbjudandet. 

Axo finans kan hjälpa dig med din ekonomi

Med Axo Finans får du hjälp att lösa och samla lån och krediter som du har sedan tidigare. Det ger dig lägre ränta så att du sparar pengar. Därutöver får du bättre översikt över din ekonomi. Det gäller speciellt om du har flera dyra lån och krediter hos olika kreditinstitutioner. om du är mån om att hitta billiga lån kan vi hjälpa dig att jämföra lån så att du hittar rätt. Vi på Axo Finans jämför lån, både nya lån och samlingslån.

Vad kostar mitt lån?

Vad lånet kostar beror på vilken ränta du får. Vi skickar vidare din ansökan till upp till 36 banker och långivare och arbetar för att du ska få så låg ränta som möjligt, oavsett om du söker privatlån eller är intresserad av att samla och lösa dyra lån och krediter.

Får jag låna pengar hos Tryggkredit?

När du ansöker via Axo Finans ansöker du hos Tryggkredit och flera av Sveriges ledande banker och långivare därtill. Vi skickar kort därefter det bästa erbjudandet till dig, oavsett om det är från Tryggkredit eller någon av våra andra samarbetspartners.

byggnad till tryggkredit bank och vacker blå himmel
byggnad till tryggkredit bank och vacker blå himmel

Tryggkredit och flera andra långivare och banker

Axo Finans är låneförmedlare för tryggkredit och flera banker och långivare. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund med att låna pengar med låg ränta. Därför skickar vi din ansökan till flera långivare samtidigt, och jämför erbjudandena som kommer i retur. Som kund sparar du både tid och pengar via vår tjänst. Vi får bara betalt från bankerna vi samarbetar med, så det är helt gratis för dig att ansöka om lån på vår hemsida. Du får ett bra erbjudande kort därefter och bestämmer själv om du vill tacka ja eller nej till erbjudandet. Du bestämmer själv hur mycket du vill låna. Vill du låna 25 000 eller låna 40 000 kronor eller högre belopp som 100 000 eller 600 000 kronor kan vi hjälpa dig. 

En ansökan via Axo Finans, är en ansökan till 36 olika långivare på en gång.


Så ansöker du:

  • Få översikt över din totala skuld
  • Skicka in en ansökan via Axo Finans om att få låna hela beloppet
  • Bocka för att du ska samla lån
  • Vi hittar ett lån som passar dig
Ansök nu

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning