Thorn privat finans logga i svart färg
Thorn privat finans logga i svart färg

Thorn PrivatFinans

THORN PrivatFinans erbjuder lån och ger seriös och personlig rådgivning till sina kunder. Ansök via Axo Finans.

Genom att skicka en ansökan om att låna pengar via Axo Finans kan du få ett bra erbjudande från THORN PrivatFinans, en av Sveriges ledande banker. Axo Finans jämför lån och ger dig ett bra erbjudande.

Ansök nu

Hur mycket kan jag låna?

Hos Axo Finans kan du ansöka om privatlån och låna 5 000 till 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Då får du råd till det som är viktigt för dig. Skicka in en ansökan för att se hur mycket du kan låna och vad du får i ränta. Det är gratis och icke-bindande att ansöka. Du har även möjlighet att samla lån visa oss för att sänka kostader för befintliga lån.

Axo Finans samarbetar med THORN PrivatFinans, i tillägg till flera av Sveriges ledande banker och långivare. Vi jämför olika låneerbjudanden så att du ska få ett bra lån med låg ränta.

Genom att ansöka om privatlån via Axo Finans kan din ansökan behandlas hos THORN och flera andra banker och långivare.

Om THORN PrivatFinans

Ända sedan 1970 har THORN arbetat för att du ska kunna finansiera det som betyder något för dig, oavsett om det rör sig om en renovering av badrummet eller om att köpa en ny TV. THORN PrivatFinans erbjuder flexibla lösningar som är anpassade för att behov kan ändras, och som öppnar upp för flera valmöjligheter.

Med flexibla finansieringslösningar från THORN kan lånet anpassas till ditt liv.

Om du redan har mycket osäkrad skuld, kommer THORN rekommendera dig att vänta med att ta ett lån. Ett lån är trots allt ett stort ekonomiskt åtagande, som aldrig bör tas med för stor lätthet. THORN lovar att hjälpa dig på bästa möjliga sätt om du är osäker på vad du bör göra.

Axo Finans bidrar till att pressa ner kostnaderna

När du skickar en låneansökan till Axo Finans, är det inte vi som behandlar din ansökan eller utfärdar lånet. Axo Finans agerar bara mellanhand mellan långivare och låntagare, och förmedlar låneerbjudanden. Vår uppgift är att skapa en grund för ett bra avtal mellan kund och långivare, och ge dig som låntagare bästa möjliga upplevelse när du behöver låna pengar.

Du kan ansöka om ett lånebelopp från 5 000 och upp till 600 000 kronor via Axo Finans.

Vi skickar ansökan vidare till THORN PrivatFinans och upp till flera andra banker och långivare. Alla som tar emot din ansökan vet att de konkurrerar om att få dig som kund, och kommer därför gå extra långt för att ge dig ett bra erbjudande. På det sättet bidrar vi till att hålla priserna nere på marknaden.

Ränteerbjudande utan förpliktelser

När vi fått svar från alla långivare jämför vi villkoren. Så får du det bästa lånet för dig. Erbjudandet är inte bindande och det är giltigt i 30 dagar så du har god tid på dig att bestämma dig.

Om du väljer att tacka ja till ett erbjudande från THORN PrivatFinans, eller någon av våra andra samarbetspartners, är det den aktuella långivaren som betalar provision till oss. Det betyder att vår tjänst är helt gratis för dig som ansöker.

Andra kunders erfarenheter

Axo Finans har hjälpt många nöjda kunder med att få lån med bra villkor och låg ränta. Räntan på lånet är ett personligt erbjudande till just dig. För att vi ska vara säkra på att du får ett bra erbjudande, arbetar vi med några av de bästa långivarna på den skandinaviska marknaden.

Vi förmedlar låneerbjudanden från THORN PrivatFinans och flera av Sveriges ledande långivare.

I möte med våra kunder har vi fokus på personlig uppföljning, öppenhet i alla led och effektiv ärendehantering. Det uppskattas verkligen av våra kunder, som gett oss väldigt bra omdömen på omdömesplattformen TrustPilot. Kunderna lyfter särskilt fram att vi behandlar deras ansökningar effektivt och att vi alltid är trevliga och tillmötesgående.

familj på en äng pratar om banken thorn privatfinans
familj på en äng pratar om banken thorn privatfinans

Axo Finans hjälper dig med lån utan säkerhet

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket betyder att det inte finns något krav på någon säkerhet eller kontantinsats. Det innebär att långivare tar på sig en större risk när de beviljar ett lån, och därför är lån utan säkerhet dyrare än lån med säkerhet. I gengäld är det billigare än dyra smålån och krediter.

Ansök här

Prova vår lånekalkylator

Innan du ansöker om lån utan säkerhet via Axo Finans, är det värt att prova dig fram på vår lånekalkylator. Det är ett digitalt verktyg som låter dig beräkna kostnaderna som finns kopplade till ett lån. Därmed kan du planera avbetalningen av lånet, utöver dina dagliga utgifter.

Axo Finans erbjuder BankID som elektronisk legitimering och signering. Om du skulle ha frågor om vår förmedlingstjänst är det bara att ta kontakt med någon av våra trevliga medarbetare. Vi står redo att svara på alla dina funderingar.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning