TF Bank


preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo

TF Bank är en internetbaserad nischbank med kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Österrike.

Ansök nu

TF Bank AB bedriver in- och/eller utlåning till privatpersoner, och har runt en miljon kunder i flera länder. De har sex olika varumärken. Banken erbjuder även betalningslösningar för e-handlare, kreditkort och sparkonton samt privatlån.

Vad kan jag använda lånet till?

Med ett privatlån är det du som bestämmer, oavsett om du har räkningar som behöver betalas eller drömmer om att åka på semester. Det är ett sätt att finansiera det du behöver utan att pengarna binds till bostaden, bilen eller något annat du äger.

Om du ansöker om lån via Axo Finans är TF Bank en av aktörerna du kan få erbjudande av. På Axo Finans samarbetar vi med 31 banker och långivare för att du ska få ett bra erbjudande.

Det här är TF Bank

Privatlån hos TF Bank, Lån utan säkerhet hos TF Bank

TF Bank grundades år 1987. Då hade TF Bank privatlån och säljfinansiering mot postorderbranschen. År 1999 började de även med det i Finland. År 2004 började banken erbjuda tjänster i Danmark och Norge.

Sedan dess har TF Bank vuxit utanför Norden. Företaget erbjuder nu via dotterbolag och varumärken tjänster till kunder i Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Österrike.

Via Axo Finans kan du få lån från TF Bank.

Hur betalas lånet ut?

Utbetalningen genomförs via nationellt utbetalningssystem (SUS). Där kommer ditt personnummer kopplas till ett bankkontonummer. Om det inte hittas något bankkontonummer kopplat till ditt personnummer, kommer du få pengarna på en utbetalningsavi från Swedbank.

TF Bank startade år 1987 år Borås. Ända sedan starten har företaget visat goda resultat och en stabil tillväxt. År 2012 fick TF Bank tillstånd från Finansinspektionen att bedriva bankverksamhet. År 2016 noterades företaget på Nasdaq Stockholm.

När får jag pengarna jag ansökt om?

Om ansökan har godkänts kommer du få ett låneavtal på e-post. När vi har mottagit ett undertecknat låneavtal kommer du få pengarna utbetalda inom 1-2 bankdagar.

Vad är månadsavgiften på?

Privatlån från TF Bank är ett så kallat annuitetslån. Det betyder att du betalar en fast summa varje månad. Exakt vad du kommer få betala bestäms först efter att banken har behandlat din låneansökan.

Betalningsfri?

TF Bank kan hjälpa till om du behöver en betalningsfri månad. Det kan vara bra om du behöver lite extra. Kanske har det uppstått några oväntade kostnader? Eller så ska du kanske på semester?

Varje kund kan nyttja en betalningsfri månad 2 gånger varje år. Du måste då ta kontakt med kundservice för att få reda på om du kan göra det. Under en betalningsfri månad läggs räntan för månaden till i summan du är skyldig. Det gör även att återbetalningstiden för lånet bli längre.

Jämför lån via Axo Finans

Privatlån hos TF Bank, Lån utan säkerhet hos TF Bank

Axo Finans är en tjänst som jämför olika leverantörer av privatlån. Våra samarbetspartners är ledande banker och långivare. Genom att ansöka via oss slipper du jämföra alla de olika erbjudandena på egen hand. Det besparar dig tid.

Lånet vi förmedlar kallas privatlån. Det är ett lån utan att man lämnar till exempel bostad som säkerhet. Du kan använda pengarna till precis vad du vill eller har drömt om – oavsett om det är renovering, bil eller något helt annat.

Vi jämför lån åt dig

Samtidigt behöver du inte söka lån från flera håll samtidigt. Hos oss slåss bankerna och långivarna om att få dig som kund. Du kommer bli behandlad precis som om du skulle sökt upp bankerna själv. Hos oss är det som om du söker upp flera banker och långivare samtidigt.

Giltigt i 30 dagar

Ett låneerbjudande från en av våra samarbetspartners är inte bindande. Det gäller i 30 dagar. Med andra ord har du tid att fundera. Du bestämmer själv om du vill tacka ja till erbjudandet eller inte.

Gratis tjänst

Vår tjänst är gratis för dig som kund. Vi får istället en provision från våra samarbetspartners istället. Våra kunder är nöjda med vår tjänst och har gett oss ett bra omdöme på Trustpilot.

Samla lån och krediter hos Axo Finans

Har du kreditkort och smålån med olika räntor? Det kan vara svårt att förhålla sig till olika betalningar varje månad. Dessutom har kreditkort och smålån ofta ha hög ränta. Därför kan de bli väldigt dyra om du inte betalar av dem snabbt.

Hos oss kan du samla dyra lån och krediter i ett nytt lån med lägre ränta. Då kommer du kunna få längre avbetalningstid, bättre villkor och lägre effektiv ränta. Då kan du spara pengar på det nya lånet.