Svea finans logga i ljusblå och mörkblå färg
Svea finans logga i ljusblå och mörkblå färg

Svea Bank

När du vill låna pengar kan Svea Bank hjälpa dig, de har erbjudit lån utan säkerhet sedan 2006. Via Axo Finans kan Svea vara banken du får ett erbjudande av.

Svea Bank är ett av Sveriges ledande finansföretag. Företaget erbjuder banktjänster till privatmarknaden, och administrativa samt finansiella tjänster för små och stora företag i alla branscher.

Ansök nu

Vad är ett privatlån?

Vid privatlån ställs inga krav på säkerhet eller kontantinsats. Det betyder att du kan använda pengarna till vad du vill. Många väljer privatlån när de behöver pengar till ett projekt, eller vill förverkliga sina drömmar.

Axo Finans jämför flera olika låneerbjudanden utan säkerhet, så du kan hitta lånet som passar dina behov. Via Axo Finans kan du således få ett bra erbjudande från Svea Bank - helt kostnadsfritt.

Om du får ett lån beviljat, har låneerbjudandet en giltighet i 30 dagar. Du har med andra ord gott om tid på dig att bestämma dig.

Låna och samla med Svea Bank

Svea Bank har över 2000 anställda över hela Europa. Företaget erbjuder idag privatlån och möjlighet till att samla lån. Det är även möjligt att få lån hos Svea Bank med säkerhet i bostad.

Svea Bank motto är: Enklare, snabbare. Svea arbetar för att skapa tjänsterna som gör ekonomi enkelt för privatpersoner och företag, och för att hitta de bästa lösningarna för sina kunder.

Svea Bank skiljer sig från andra långivare genom att de även erbjuder sparkonton med en av landets bästa insättningsräntor. Med den nya internetbanken kan Svea ge privatlån och samlingslån med riktigt bra räntevillkor.

Få ett erbjudande från Svea Bank via Axo Finans

När du ansöker om privatlån via Axo Finans, kan Svea Bank vara en av långivarna som tar emot och behandlar din ansökan. På det sättet kan du vara säker på att du får ett låneerbjudande med den bästa räntan för dig.

Jämför lån och ansök om privatlån utan säkerhet hos Axo Finans och få ansökan behandlad av några av de bästa bankerna och långivarna på marknaden. Du kan använda pengarna till vad du vill. Om du har flera dyra lån och krediter, bör du ansöka om ett samlingslån med låg effektiv ränta.

Axo Finans gör jobbet åt dig

Genom att ansöka om privatlån via Axo Finans är Svea Bank en av långivarna som kan bedöma din ansökan. Axo Finans samarbetar med några av Skandinaviens bästa banker och långivare för att ge dig det bästa låneerbjudandet.

Axo Finans är en låneförmedlare som arbetar för att hitta de allra bästa låneerbjudandena på marknaden. Genom att ansöka via oss kan du därför vara säker på att du får ett bra erbjudande.

Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Alla långivare vet att de konkurrerar om att vinna samma kund, och därför kommer de gå lite längre för att ge dig ett bra erbjudande. På det sättet kan du få ett bättre erbjudande än om du hade sökt på egen hand.

Efter att alla långivare har bedömt ansökan, jämför Axo Finans erbjudandena som kommer tillbaka. Så får du det bästa lånet.

Bra erfarenheter och återkoppling

Sedan 2007 har Axo Finans arbetar för att ge våra kunder en enkel och säker ansökningsprocess. Vi samarbetar bara med seriösa samarbetspartners som har samma värderingar som vi, och som har hjälpt många nöjda kunder med sina låneansökningar.

Våra kunder har gång på gång visat att de värdesätter insatsen - vi har högt betyg på TrustPilot i kategorin Finansiella tjänster, och vi tar oss alltid tid till varenda kund. Vi erbjuder personlig uppföljning till alla som behöver det, och våra trevliga och serviceinriktade medarbetare står redo att besvara allt du kan tänkas fundera på.

Så fungerar det

Vår ansökningsportal är intuitiv och enkel. Vi har ett ansökningsformulär online för en så effektiv process som möjligt. Du kan även skicka in dokument med vanlig post om du föredrar det, men då kommer processen ta lite längre tid.

Som förmedlare av privatlån får vi betalt i form av provision från våra samarbetspartners. Om du tackar ja till ett erbjudande från Svea Bank, är det således de som betalar oss. Det innebär att vår tjänst är helt gratis för dig.

När du accepterat ett låneerbjudande, går kundförhållandet vidare till respektive långivare som du tackat ja till. Du är självklart välkommen att ta kontakt om du har frågor även vid en senare tidpunkt.

Ansök här

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning