Sevenday bank logga i svart färg
Sevenday bank logga i svart färg

SevenDay Bank

SevenDay är banken för dig som vill spara eller låna med trygghet och bra villkor. Ansök om SevenDay-lån via Axo Finans. Om du skickar in en ansökan om att låna pengar via Axo Finans kommer SevenDay Bank vara en av bankerna som konkurrerar om att vinna dig som kund. Axo Finans jämför banker och långivare åt dig, så du får det bästa erbjudandet

Ansök nu

Det här är SevenDay Bank

SevenDay Bank erbjuder attraktiva spar- och låneprodukter till konkurrenskraftiga priser. Via Axo Finans kan du få erbjudande om privatlån med en bra ränta på lån utan säkerhet från SevenDay Bank. Skicka en ansökan idag och ta reda på om SevenDay är den bästa långivaren för dig – eller om det kanske är en annan långivare som ger dig ett ännu bättre erbjudande?

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group med 19 500 anställda i över 30 länder. Banken är en filial till danska Express Bank.

Om du vill ha en specialist på sparande och privatlån, är SevenDay en bra bank för dig. De erbjuder ett av marknadens bästa lånevillkor, utöver väldigt fördelaktiga samlingslån. Med SevenDay Bank får du en bank som gör ditt liv enklare när du behöver ett lån, och som arbetar för nöjda kunder.

Hur mycket kan jag låna hos SevenDay Bank?

Hos Axo Finans kan du ansöka om ett privatlån på upp till 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Vi skickar vidare din ansökan till SevenDay och flera av Sveriges bästa långivare, och jämför lån och erbjudandena de kommer med. Du får erbjudande om det bästa lånet med lägst ränta.

Hos SevenDay Bank kan du även samla lån och krediter. Det är ett bra sätt att sänka månadskostnaden på. Med ett samlingslån får du även mycket bättre översikt och kontroll över ekonomin. Ansök om lån hos Axo Finans idag för att få ett bra erbjudande från SevenDay Bank, eller någon av våra andra samarbetspartners.

händer som använder dator och kontaktar SevenDay Bank
händer som använder dator och kontaktar SevenDay Bank

Lån utan säkerhet från SevenDay Bank

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att det inte krävs säkerhet eller kontantinsats för att du ska få låna pengar. Många väljer lån utan säkerhet när de ska renovera, betala räkningar eller uppfylla en dröm. Sådana situationer när det kan vara bra att ha ekonomisk frihet.

Fördelen med ett privatlån är nämligen att pengarna kan användas till vad du vill. Behöver du ekonomisk flexibilitet i samband med ett projekt? Ska du resa på semester eller arrangera ett bröllop? Då kan ett privatlån vare ett bra val.

SevenDay Bank har flera lån

SevenDay Bank erbjuder även samlingslån. Ett sådant lån kan bespara dig tusentals kronor eftersom du reducerar kostnaderna som finns kopplade till skulden du redan har. Låter det komplicerat? 

Det är egentligen ganska enkelt:

  • Skicka in en ansökan om att samla befintliga skulder och krediter
  • Ta emot ett erbjudande om ett nytt lån med lägre ränta, utan förpliktelser
  • Om du accepterar erbjudandet kommer långivaren att lösa dina gamla lån och samla alla skulder och krediter i det nya samlingslånet.

Det enda du behöver göra är att vänta på att få en ny faktura på ditt nya lån. Genom att samla lån och krediter kan du bli av med dubbla faktura- och avgifter, minska räntekostnaden och få en bättre översikt över dina fasta utgifter. På det sättet kan du spara mycket pengar när du ska betala tillbaka lånet.

stor rund byggnad och SevenDay Bank
stor rund byggnad och SevenDay Bank

Låna hos SevenDay Bank via Axo Finans

Om du ansöker om ett samlingslån via Axo Finans skickar vi din ansökan till flera banker och långivare, inklusive SevenDay Bank. Långivarna vet att de konkurrerar om samma kund, och går därför extra långt för att ge det bästa erbjudandet. Det innebär att du kort därefter får ett erbjudande om ett bra lån med låg ränta.

Erbjudandet är utan förpliktelser och kostnadsfritt. Om du behöver hjälp med låneansökan eller något annat, är du välkommen att ta kontakt med vår trevliga kundservice. Sök lån via oss på Axo Finans idag. 

Ansök här

Jämföra eller ansök via Axo Finans

om du är ute efter billiga lån ska du alltid jämföra långivare och banker med varandra. Med låneförmedlaren Axo Finans får du ett bra erbjudande på privatlån och samlingslån. Vi erbjuder en låneansökan online med BankID för en så smidig process som möjligt, och du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp.

Det enda du behöver göra för att ansöka är:

  • Fylla i ansökningsformuläret online
  • Få ett bra erbjudande från Axo Finans
  • Tacka ja eller nej till erbjudandet

Med Axo Finans får du ett erbjudande utan förpliktelser som är giltigt i 30 dagar. Det betyder att du har gott om tid på dig att fatta ett beslut. Dessutom är det helt gratis för dig att använda Axo Finans lånetjänster. Om du beslutar dig för att tacka ja till ett erbjudande, är det den aktuella banken eller långivaren som betalar oss.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning