Santander consumer bank logga i röd färg
Santander consumer bank logga i röd färg

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank AS är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner.

Santander erbjuder en rad banktjänster till privatmarknaden. Om du skickar en ansökan via Axo Finans så kan du få ett bra erbjudande på privatlån och lån utan säkerhet från Santander.

Ansök nu

Bra lånevillkor med Santander

Hos Santander kan du låna pengar, de erbjuder lån utan säkerhet, kreditkort och andra låneprodukter till privatmarknaden. Du kan även samla lån hos Santander. Här får du bra lånevillkor och väldigt trevlig kundservice.

Vill du samla lån och krediter hos Santander Consumer Bank? Då bör du skicka in en ansökan via Axo Finans. Vi jämför Santander och flera andra långivare för att du ska få ett bra erbjudande.

Axo Finans är låneförmedlaren som arbetar för att du ska få ett billigt lån med låg ränta. Skicka in en ansökan idag.

Om Santander Consumer Bank AS

Santander Consumer Bank bildades formellt år 2001 under namnet Bankia Bank, och köptes upp av Santander Consumer Finance 2005.

Företaget är fortfarande ett dotterbolag till Santander Consumer Finance, och har idag 1500 anställda. Santander är en nordisk bank med filialer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bara i Sverige har företaget en halv miljon kunder.

Banken erbjuder tjänster som:

  • Privatlån
  • Kreditkort
  • Högräntekonto
  • Säljfinansiering
  • Bilfinansiering

Får du ett erbjudande från Santander när du ansöker om lån och vill låna pengar via Axo Finans, får du ett privatlån med bra lånevillkor och den lägsta räntan banken kan ge dig. Skicka in en ansökan via Axo Finans idag och se själv om Santander är en bra matchning för dig.

Privatlån från Santander via Axo Finans

Axo Finans samarbetar med några av de bästa bankerna och långivarna i Skandinavien. En av dem är just Santander Consumer Bank.

Med ett låneerbjudande från Santander får du en flexibel avbetalningstid, bra lånevillkor och trevlig kundservice. Via Axo Finans förmedlingstjänst kommer du även få erbjudande om en av de bästa räntorna Santander kan erbjuda dig. Det beror på att alla våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund.

Räntan bestäms utifrån kunduppgifterna du uppger i låneansökan, i tillägg till en individuell kreditkontroll.

Santander erbjuder lån med elektronisk legitimation och BankID.

Vi jämför erbjudanden

Det är smart att jämföra låneerbjudanden och undersöka lånemarknaden, speciellt om du är mån om att hitta billiga lån. På så sätt får du en översikt över marknaden och kan bedöma vilket erbjudande som är bäst för dig.

Om du tycker det är överväldigande att undersöka lånemarknaden på egen hand, kan du göra det helt kostnadsfritt via Axo Finans tjänst. Vi jämför lån och låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare. Så får du det bästa lånet.

Ta gärna kontakt med oss om du funderar över något.

Vi har hjälpt många kunder som varit väldigt nöjda med vår tjänst. Våra medarbetare ger dig bra uppföljning när det behövs, och besvarar alla frågor du kan tänkas ha längs vägen.

Samla och spara

Det kan vara väldigt lönsamt att samla kreditskulder och smålån, då det är skulder med höga ränteutgifter. Med ett samlingslån får du ett helt nytt lån, baserat på en ny individuell bedömning av dig som låntagare.

Santander Consumer Bank erbjuder samling av dyra lån och gamla skulder. Ett nytt lån kan ge dig en lägre ränta och bättre lånevillkor. Alla kreditkort och lån kommer nämligen med:

  • Dyra räntor
  • Kostnader och avgifter
  • Ränta på räntan efter en längre period

Med ett samlingslån kommer du bara ha ett samlat lån att förhålla dig till. Du kommer även kapa alla dubbla och onödiga kostnader, få en bättre ränta och inte minst en bättre översikt.

Santander Consumer Bank är en av långivarna du kan ansöka om att samla lån hos via Axo Finans. Bocka för i vårt ansökningsformulär online om du vill ha lösa ut befintliga lån, och ange därefter alla nödvändiga uppgifter kopplade till de lån du vill göra dig av med. Om ansökan beviljas är det den gällande banken eller långivaren som tar sig an jobbet med att lösa kreditkortsskulden.

en familj med använder santander consumer bank
en familj med använder santander consumer bank

Hitta ett lån via Axo Finans

Sök lån via vår tjänst idag så får du svar från några av Skandinaviens ledande banker och långivare inom kort.

Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och går därför så långt de kan när de kommer med ett låneerbjudande. Erbjudandet är individuellt och baseras på uppgifterna du uppgett, i tillägg till en individuell kreditbedömning. Vi kan därför inte säga något om vilken ränta du kan förvänta dig innan vi mottagit erbjudanden från samtliga av våra samarbetspartners.

Få ett erbjudande

När alla våra samarbetspartners har behandlat ansökan, presenterar vi det bästa erbjudandet för dig. Får du ett erbjudande från Santander Consumer Bank kommer erbjudandet inte vara bindande och det är giltigt i 30 dagar. Vår tjänst är helt kostnadsfri att använda sig av.

När du accepterat låneerbjudandet kommer kundförhållandet att övergå till Santander Consumer Bank (eller en eventuell annan samarbetspartner som ger dig det bästa erbjudandet). Du kan alltid återkomma till oss om du har några funderingar.

Ansök här

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning