Resurs bank logga i färg
Resurs bank logga i färg

Resurs Bank

Resurskoncernen finns i hela Norden, och erbjuder lån utan säkerhet – ett lån du kan använda till vad du vill.

Behöver du pengar till att förverkliga en dröm? Det kan du få hos Resurs Bank. Ansök via Axo Finans, vi jämför lån hos Resurs Bank och andra ledande banker och långivare i Sverige.

Ansök nu

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån kallas ofta för ett lån utan säkerhet eftersom det inte krävs någon säkerhet eller kontantinsats. Det betyder att du kan använda pengarna till vad du vill. Ansök om privatlån för att se hur mycket du kan låna och vilken ränta du får.

Genom att ansöka om privatlån hos Axo Finans skickas ansökan vidare och behandlas hos Resurs Bank och flera andra banker och långivare. Vi arbetar för att ge dig som söker lån en så bra upplevelse som möjligt.

Resurs Bank hjälper dig även att samla lån och spara pengar. Skicka in en ansökan idag för att se hur mycket du kan spara.

Resurs Bank - Smarta lösningar

Låna pengar hos Resurs Bank med lån utan krav på säkerhet. Dessutom kan du även samla lån och krediter hos Resurs Bank. Det är förmånligt för dig som betalar av på dyra lån och krediter. Få bättre översikt och insikt i din personliga ekonomi, och betala tillbaka lånet på det sätt som passar dig bäst.

En viktig del av kulturen i Resurs Bank handlar om att göra skillnad genom att bidra positivt i samhället. Det uppnår de genom ett kontinuerligt samhällsengagemang, och sponsring av olika klubbar och organisationer.

Resurs har arbetat med kunder inom detaljhandeln ända sedan 1977, och har idag över 5,7 miljoner kunder över landsgränserna. Du är med andra ord i goda händer hos Resurs Bank, banken som arbetar med att skapa smarta betalnings- och finansieringslösningar för konsumenter och företag.

Ansök om privatlån via Axo Finans

Resurs Bank är en av samarbetspartnerna till Axo Finans. Genom att ansöka om privatlån via oss, kan Resurs Bank vara en av de långivare som behandlar din ansökan.

Axo Finans samarbetar med några av de ledande bankerna och långivarna i Norden. På så sätt försäkrar vi oss om att du får ett bra erbjudande när du behöver låna pengar.

Alla våra samarbetande långivare vet att de konkurrerar om att vinna samma kund. Det gör att de gör lite extra för att ge ett bra erbjudande, och på det sättet bidrar vi till att hålla priserna på marknaden nere. Räntan du får erbjudande om är ett personligt erbjudande med giltighet i 30 dagar.

Få bättre översikt med vår lånekalkylator

Axo Finans erbjuder en smidig lånekalkylator som du kan använda gratis på vår hemsida. Det är ett digitalt verktyg som beräknar kostnaderna som är kopplade till ditt lån, och som låter dig testa olika räntesatser. På det sättet kan du planera hur du ska kunna betala av lånet, utöver dina vanliga utgifter.

Med Axo Finans kan du lita på att du får ett bra låneerbjudande med lägsta möjliga effektiva ränta.

Lånekalkylatorn ger dig en bra översikt över vad lånet kan komma att kosta. Det är värt att välja en högre ränta för att testa din egen betalningsförmåga om räntan går upp under lånets löptid. På det sättet kan du vara säker på att du kan hantera avbetalningarna, både under hög- och lågkonjunktur.

Ett par sitter på en bänk och kontaktar Resurs Bank
Ett par sitter på en bänk och kontaktar Resurs Bank

Andra kunders erfarenheter

Axo Finans har hjälpt tusentals nöjda kunder med sina låneansökningar. Vi erbjuder personlig uppföljning och hjälp till alla som behöver det. Våra trevliga och serviceinriktade medarbetare står redo att besvara alla frågor du kan tänkas ha, det är bara att kontakta oss.

Axo Finans vill ge dig som låntagare den bästa möjliga upplevelsen av att söka lån utan säkerhet. Vi arbetar för att det ska vara intuitivt och att hela processen ska upplevas som smidig för våra kunder. Därför väljer vi att samarbeta med bankpartners som har samma värderingar som vi.

Resurs Bank är en av våra bankpartners. Ansök via Axo Finans för att få din ansökan behandlad av Resurs Bank. Vi erbjuder användning av BankID för elektronisk legitimering och signering av låneavtalet.

Ansök nu

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning