Nstart


Nstart vill vara finansbolaget som tar över när andra släpper. De erbjuder en nystart av din ekonomi med Nystartlånet.

Ansök nu

Nstart erbjuder något som heter Nystartslånet. Det är ett samlingslån utan säkerhet. Företaget erbjuder dig inte ett “snabbt lån”, utan snarare en “hållbar resa” mot en bättre privatekonomi.

Ränteexempel från Nstart

Här får du en exempelränta som är en effektiv ränta på 12.9 %. Du vill låna totalt 250 000 kr, och betala av på 8 år. Det är 995 kr i uppläggningsavgift. Det kommer ge en kostnad på 4 188 kr per månad. Den totala kostnaden för lånet blir 402 033 kr.

Nystartlånet är alltså inte något snabblån utan ett lån som erbjuds av ett företag som tar sig tid att säkerställa din ekonomiska situation. De går noggrant igenom din kreditvärdighet och betalningsförmåga på förhand.

Via Axo Finans kan du få lån hos Nstart. Om du får ett låneerbjudande från dem, tar Nstart kontakt med dig.

Det här är Nstart

Privatlån hos Nstart, Lån utan säkerhet

Nstart vill skilja sig från oseriösa aktörer på marknaden. Företaget granskar din ekonomi och tillsammans kommer ni fram till vilka lån som ska samlas.

Finansbolaget erbjuder lån även om du har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden. För dem ligger fokus snarare på inkomsten du har idag. Det är även viktigt att minst en av de som söker har fast jobb.

Du betalar samma summa varje månad under hela löptiden, och betalningen sker via autogiro. Du kan när som helst göra extra inbetalningar utan extra kostnad. Om du har möjlighet kan det bidra till att du blir kvitt skulden snabbare.

Nstart ränta

Företaget erbjuder en rörlig ränta. Den sätts individuellt och är baserad på dina förutsättningar och din situation. I sitt bästa erbjudande har Nstart en låg ränta som är nere på 9,95 %. Den högsta effektiva räntan är på 28,9 %.

Jämför lån via Axo Finans

Finns det något du behöver låna pengar till? Det kan vara allt från renovering av din bostad, en ny bil eller för att kunna samla dyra skulder. Om du ska låna pengar bör du använda en låneförmedlare.

Vi är ett sådant företag. Andra aktörer har kanske gränser på 250 000 eller 500 000 kr. Via Axo Finans erbjuder vi lån utan säkerhet på upp till 600 000 kr. Det är ett lån som inte kräver säkerhet i bostad eller motsvarande.

Jämför lån

Vi jämför flera olika lån för att du ska få det bästa erbjudandet. Det är inte alltid lätt att jämföra och se skillnaderna mellan olika lån och leverantörer. Hos oss behöver du inte tänka på det. Det jobbet gör Axo Finans åt dig!

Ansök hos flera banker och långivare samtidigt

En ansökan via oss är en ansökan till flera. Här vänder du dig till 35 banker och långivare samtidigt. Det betyder att många leverantörer kommer bedöma din ansökan på samma gång, med endast en kreditupplysning. Våra samarbetspartners är ledande inom sin bransch.

Samla lån och krediter via Axo Finans

Privatlån hos Nstart , Lån utan säkerhet

Har du flera lån du betalar av på med olika datum? Då kan det vara svårt att behålla översikten över olika avbetalningstider, månadsbelopp och räntor. Smålån och krediter har ofta även höga räntor. Genom att samla lån kan du få bättre översikt över ekonomin.

Via våra samarbetspartners erbjuder Axo Finans samlingslån. Då upprättar du ett nytt lån och har bara det att förhålla dig till. Genom att samla dina lån, har du möjlighet att få lägre ränta på det nya lånet. På det sättet kommer du spara pengar.

Du kommer även kunna få längre avbetalningstid och lägre månadsbelopp. Allt det här kommer ge dig en bättre översikt över din egen ekonomi. Det kommer även bli lättare för dig att återbetala lånet. Nstart är en av våra samarbetspartners som kan hjälpa dig att samla lån.

Våra tjänster är helt gratis för dig som kund

Du betalar inte något för att använda Axo Finans. Våra tjänster är gratis för dig som kund då vi får provision av våra partners. Dessutom är ett låneerbjudande hos oss utan förpliktelser. Det är helt upp till dig om du vill acceptera erbjudandet eller ej.

Ett erbjudande du får via Axo Finans är giltigt i 30 dagar. Eftersom det är både gratis och utan förpliktelser, skadar det inte att skicka in en ansökan om du behöver ett privatlån.

Undrar du över något?

I så fall är det bara att ta kontakt med oss. Vi har öppet 08:00 till 20:00 från måndag till torsdag. Fredagar har vi öppet 08:00 till 16:00, lördag stängt och söndag 10:00 till 14:00. Ring oss på 0771 323400 eller skicka e-post till kundservice@axofinans.se.