Northmill bank logga svart
Northmill bank logga svart

Northmill

Northmill arbetar med många ledande teknikföretag och har hjälpt mer än 200 000 nöjda kunder hittills. När du ansöker om att låna pengar via Axo finans kan Northmill vara en av bankerna som granskar din ansökan. De gör en kreditbedömning och ger dig ett erbjudande med en individuell räntesats som är anpassad efter dina förutsättningar.

Ansök nu

Vad kan jag använda lånet till?

Ett privatlån är ett icke bindande lån till dina ägodelar. Du är alltså inte bunden till att låna för att köpa en bil eller bostad, du kan själv bestämma vad du vill göra med lånet.

Du kan exempelvis använda ditt privatlån för att täcka dina höga medicinska räkningar, för att lösa ett obetalt studielån eller andra små skulder.

Ansök via Axo Finans för att få ett bra erbjudande från Northmill. Vi jämför lån från Sveriges främsta banker och långivare för att hitta ett lån som passar dina behov.

Det här är Northmill

Northmill grundades 2006 med målet att göra det möjligt för alla användare att kunna spara, förbättra och kontrollera sin ekonomiska situation på ett och samma ställe. Deras fokus ligger på att underlätta kundens finansiella tillstånd och de ägnar därför 50% av sitt arbete åt att utveckla tekniska lösningar.

Northmill låter dig låna till saker som betyder något för dig, oavsett om det är ett billån, lån tillrenovering av kök eller en semesterresa. Med ett privatlån har du flexibiliteten att finansiera vad du vill.

Northmill kontokredit

Northmill erbjuder dig alternativet att låna pengar via kontokredit. Det kan vara ett smidigt sätt för dig som vill vara flexibel. 

Northmill Revolve

Med Northmill Revolve betalar du bara för det du utnyttjar av lånet. Du får en flexibel återbetalning med en buffert som är kopplad till ditt konto. Kontot hanterar du helt digitalt genom en digital app.

Exempel på månadsbetalning med Revolve
10 000 kronor = 300 kr i månaden
25 000 kronor = 750 kronor i månaden
50 000 kronor = 1500 kronor i månaden

stad och vatten och northmill kontokredit
stad och vatten och northmill kontokredit

Täck oförutsedda utgifter med en kontokredit

Kontokredit är ett bra alternativ när du är i behov av pengar snabbt. Du kan använda det till oförutsedda utgifter som du inte har räknat med. Framförallt till stora ändringar som kan ske i ditt privatliv som exempelvis karriärbyte, skilsmässa eller födelse av barn. Med dessa skiften följer ofta stora extra kostnader och med en buffert kopplat till ditt konto kan du täcka alla avgifter som kan plötsligt dyka upp.

Ska man låna med eller utan säkerhet?

Ibland kan det vara svårt att veta vilket lån man vill ha. Det är individuellt och beror mest på dina behov. Det är därför viktigt att förstå skillnaden på lån med -och lån utan säkerhet för att ta rätt beslut.

Lån med säkerhet

Ett privatlån med säkerhet är ett lån som du tar genom att lämna in en ägodel i pant, till exempel ditt hus eller din bil. Detta räknas som en säkerhet för långivaren

Eftersom det finns en säkerhet bakom lånet tar långivaren ingen större risk, även om det är ett högt lånebelopp. Om du inte kan betala tillbaka lånet kan de bara ta det du har lämnat in som säkerhet.

Således är räntan på ett lån med säkerhet mycket lägre än på ett lån utan säkerhet. Om du vill låna ett stort belopp kan detta vara ett mer lönsamt alternativ för dig.

Lån utan säkerhet

Som namnet antyder är ett privatlån utan säkerhet ett lån som du kan få utan att pantsätta andra värdefulla ägodelar Det betyder att du kan låna ett belopp utan att behöva oroa dig för att långivaren ska ta något från dig om du inte kan betala tillbaka skulden.

Här tar långivaren en mycket större risk och räntan kan därför bli betydligt högre än med ett säkert lån. Dessutom accepterar långivare vanligtvis bara personer med bra kreditvärdighet ett lån utan säkerhet.

tjej sitter i stol och tänker på Northmill kontokredit
tjej sitter i stol och tänker på Northmill kontokredit

Hos Axo Finans kan du jämföra och samla

Hos Axo Finans kan du ansöka om lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor. Begäran kommer sedan att behandlas av flera olika banker och långivare samtidigt. Vi tar hand om processen att jämföra privatlån åt dig, något som kan vara tidskrävande. Allt du behöver göra är att skicka in en förfrågan så tar vi hand om resten. Ansökan är givetvis helt gratis och fri från förbindelser.

Du kan även samla lån och krediter via oss. Genom att jämföra och samla dem kan du sänka din räntekostnad och frigöra med utrymme i din ekonomi. 

Axo Finans samarbetar med några av de bästa bankerna och långivarna i Sverige. Vi skickar för närvarande din förfrågan till över 36 olika långivare för att se till att du får det bästa möjliga erbjudandet.

Ansök nu

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning