Nordnet logga i färg
Nordnet logga i färg

Nordnet

Nordnet är en digital bank som vill omdefiniera finansbranschen. De erbjuder tjänster inom sparande, investering och lån.

Nordnet har 600 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Den digitala banken fokuserar på användarvänlighet, tillgänglighet, ett brett utbud och låga priser. Via det hjälper de sina kunder att nå sina ambitioner som sparare.

Ansök nu

Det här är Nordnet

Nordnet etablerades år 1996. Den digitala banken har en önskan om att omdefiniera finansbranschen. Deras löfte till kunderna är att Nordnet ska hjälpa dem att uppnå sina finansiella mål.

man kramar hund och använder Nordnet
man kramar hund och använder Nordnet

Toppenlånet

Nordnet erbjuder ett privatlån de kallar Toppenlånet. Som tur är för dig som kund, har Nordnet låg ränta på Toppenlånet och det är en individuell och rörlig ränta. 

För att ansöka om att låna pengar hos Nordnet måste du ha fyllt 25 år. Därutöver måste du tjäna minst 250 000 om året. Du måste även ha haft en inkomst i Sverige i minst 3 år, och inte ha några betalningsanmärkningar.

Amorteringsfritt lån

Nordnet erbjuder något som kallas amorteringsfritt privatlån. Då slipper du att betala amortering under en period, alltså avbetalningen på skulden. Du betalar bara ränta. Du kan göra det i 12 månader.

Månadsbeloppet blir då mindre under den här perioden. Det kan vara till hjälp om du är inne i en period med lägre inkomst. Kom ihåg att du med amorteringsfri period skjuter fram kostnaderna i framtiden, och att den totala kostnaden för lånet ökar. Månadsbeloppet blir därför högre efter det amorteringsfria året, än det skulle ha varit.

Jämför lån hos Axo Finans

Behöver du låna pengar? Då bör du använda dig av Axo Finans. Vi jämför lån från ledande banker och långivare. På så sätt får du det erbjudande som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

Vi jämför lån åt dig

Det finns flera olika typer av lån på marknaden. Många aktörer har olika erbjudanden. Det kan därför vara svårt att veta varför du ska välja ett lån framför ett annat. Axo Finans jämför lån åt dig.

Du ansöker hos flera leverantörer på samma ställe

Om du ansöker via Axo Finans, så ansöker du hos flera banker och långivare på samma gång. Dessa kämpar om att få dig som kund. Därmed får du det bästa erbjudandet.

Låneerbjudandet är utan förpliktelser och tjänsten är gratis

Om du får ett låneerbjudande, är det utan förpliktelser och giltigt i 30 dagar. Tänk över om du är nöjd med erbjudandet. Du behöver inte acceptera erbjudandet. Det är dessutom gratis, Axo Finans får provision från långivarna vi samarbetar med.

Hos oss får du lån utan säkerhet. Denna typ av lån kräver inte säkerhet i till exempel bostad. Du kan självklart använda pengarna till precis det du vill. Det kan vara bil, båt, renovering av bostad eller en långresa.

När betalas lånet ut?

Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id. Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet.

bankbyggnad Nordnet i kvällsljus
bankbyggnad Nordnet i kvällsljus

Samla lån och krediter via Axo Finans

Samla lån är smart. Kreditkort och smålån har ofta höga räntor. I synnerhet om man behöver mycket tid på sig för att betala av dem, eller bara betalar minimibeloppet varje månad. Det kan även vara svårt att få en översikt och vara frustrerande att betala till flera aktörer samtidigt.

Då bör du hellre samla lån och krediter via Axo Finans. Då får du ett nytt lån med bättre villkor. Genom att samla lån kan du få en längre avbetalningstid och lägre ränta. På det sättet kan du spara pengar på det nya lånet.

Du kan samla lån och krediter för upp till 600 000 kr via Axo Finans. Vi jämför olika leverantörer för att du ska få det bästa erbjudandet. Leverantörerna kommer konkurrera om dig som kund. Kanske får du ett erbjudande från Nordnet?

Ansök

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning