Nordax bank logga i svart färg
Nordax bank logga i svart färg

Nordax Bank

Nordax Bank är en del av NOBA Bank Group AB (publ) och har varit verksam sedan år 2003. NOBA Bank Group är en nordisk specialistbank som erbjuder in- och utlåningstjänster till privatpersoner i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Spanien, Holland och Tyskland. Banken är reglerad av Finansinspektionen och fungerar som ett komplement till de stora bankerna. Nordax Bank är specialiserade inom individuell kreditgivning och fokuserar på ett fåtal produkter där de har sin styrka   

Ansök nu

Nordax Bank erbjuder lån du har råd med

Du kan ansöka om lån hos Nordax Bank via Broker och låna mellan 15 000 kr och 600 000 kr. Lånet är ett privatlån utan säkerhet. Den aktuella nominella räntan för Nordax privatlån varierar mellan 6,90% och 19,90%, och återbetalningstiden sträcker sig från 1 till 15 år.

Räntan sätts individuellt och påverkas av faktorer som lånebelopp, inkomst och ekonomi. Ett privatlån utan säkerhet ger dig möjligheten att låna pengar till vad du än behöver. Oavsett om det handlar om att refinansiera andra lån, renovera badrummet eller köpa en ny bil. 

Genom oss på Axo Finans kan du jämföra lån och ansöka om lån hos Nordax bank och du kan öka chansen att hitta billiga lån. det är helt kostnadsfritt och en ansökan är inte bindande. 

Låneskydd hos Nordax Bank

När du ansöker om lån hos Nordax Bank inkluderas ett kostnadsfritt låneskydd under de första tre månaderna. Låneskyddet fungerar som en försäkring för ditt Nordax-lån i händelse av arbetslöshet eller sjukskrivning och ger ersättning på upp till 10 000 kr per månad. Vid dödsfall täcker låneskyddet återstående lånebelopp upp till 600 000 kr. Efter de tre första månaderna tillkommer en kostnad på 9,5% av det månatliga lånebeloppet för att behålla låneskyddet.
Axo Finans är en låneförmedlare som jämför banker och långivare för att du ska kunna hitta bästa lånet med de bästa villkoren, sök lån hos Nordax bank via oss - helt kostnadsfritt. Skicka en ansökan till Axo Finans idag om du vill låna pengar och få ett erbjudande från Nordax Bank.

Nordax hjälper kunder att göra bra val

Banken eftersträvar ansvarsfull utlåningspraxis, och har sitt huvudsakliga fokus på att hjälpa kunderna med medvetna ekonomiska val innan de tackar ja till ett låneerbjudande. Hos Nordax bank kan du både låna och samla lån.

Tre anledningar att välja Nordax Bank: 

• Du är alltid välkommen att ringa! Nordax Bank har enligt Brilliant Awards de mest nöjda kunderna i branschen. 
• Du kan få upp till tre månader per år utan betalning. 
• Kostnadsfritt låneskydd under de första tre månaderna.

Om du får ett lån utan säkerhet beviljat hos Nordax Bank kommer du få ett erbjudande med bra lånevillkor. Målet är att ge dig ett förnuftigt lån som du kan leva med, utöver dina vanliga utgifter i vardagen.

FAQ

  • Vilken ränta kommer jag att få på mitt privatlån?

    Nordax har individuell räntesättning. Räntan fastställs baserat på en noggrann bedömning av din låneansökan och kreditupplysningen.

  • Är det fördelaktigt att ha en medsökande?

    Om du väljer att ansöka om privatlån tillsammans med en medsökande kan det förbättra lånevillkoren eftersom bådas inkomster räknas in. Det är viktigt att notera att både låntagaren och medsökanden har samma betalningsansvar gentemot banken.

  • Vad krävs för att ansöka om ett privatlån?

    För att ansöka om ett privatlån hos Nordax Bank måste du vara minst 20 år gammal, ha varit bosatt i Sverige i minst 3 år och ha en fast årsinkomst på minst 150 000 kr.

familj i natur använder Nordax Bank
familj i natur använder Nordax Bank

Lån hos Nordax Bank via Axo Finans

Om du ansöker om lån via Axo Finans tjänst, kan Nordax Bank vara en av långivarna som bedömer din ansökan. Om du exempelvis vill låna 75 000 kronor kan du testa att ansöka om lån hos oss på Axo finans. Vi samarbetar nämligen med flera ledande banker och långivare i Skandinavien och arbetar för att du som låntagare ska få det bästa låneerbjudandet.

Nordax Bank erbjuder lån med elektronisk signering via BankID. Enklare blir det inte. Genom att använda dig av vår förmedlingstjänst där vi jämför lån kommer bankerna konkurrera om att få just dig som kund. Därmed kommer du få erbjudanden med den bästa räntan de kan erbjuda. Räntan presenteras först efter att du skickat in en låneansökan.

Vi jämför åt dig

Det är smart att undersöka lånemarknaden innan du tackar ja till ett låneerbjudande. På det sättet kan du få en översikt över marknaden, så att du vet vilket låneerbjudande som passar dig och dina ekonomiska behov.

Det kan vara överväldigande att undersöka lånemarknaden på egen hand. Spara både tid och pengar genom att använda dig av Axo Finans förmedlingstjänst.

Vi jämför låneerbjudanden från alla våra samarbetspartners åt dig, och presenterar det låneerbjudandet som passar dig bäst. Vår tjänst är helt utan förpliktelser, och vi har många nöjda kunder. Vi har högt betyg på Trustpilot, där vi regelbundet får positiva omdömen. Våra serviceinriktade medarbetare ger bra uppföljning och hjälp där det behövs, och besvarar alla frågor du kan tänkas ha.

Om du funderar på något är du hjärtligt välkommen att kontakta oss när som helst.

Ansök om ett lån via Axo Finans

Ansök via vår förmedlingstjänst idag, och få ansökan behandlad av några av Skandinaviens främsta banker och långivare, däribland Nordax Bank. Alla våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och sträcker sig därför så långt de kan när de kommer med ett låneerbjudande.

Låneerbjudandet du får är personligt och baseras på de uppgifter du angett, samt en individuell kreditbedömning. Därför kan vi inte berätta vilken ränta du kan få förrän våra samarbetspartners har behandlat låneansökan.

Om du väljer att acceptera låneerbjudandet kommer kundförhållandet att övergå till Nordax Bank, eller annan eventuell samarbetspartner du får låneerbjudandet av. Du kan alltid återkomma till Axo Finans om du har några funderingar.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning