Nordax bank logga i svart färg

Nordax Bank

Nordax Bank har de senaste åren blivit en av de ledande nordiska nischbankerna som erbjuder konkurrenskraftiga lån. Om du ansöker om privatlån via Axo Finans kan Nordax Bank vara en av bankerna som bedömer din ansökan. Banken har idag ca. 190.000 kunder fördelade över Norge, Sverige, Finland och Tyskland.

Ansök nu

Nordax Bank erbjuder lån du har råd med

Nordax är en specialistbank som hjälper människor att göra genomtänkta val för ett liv de har råd med. Sedan 2003 har de upplevt stark tillväxt och utveckling i hela Norden.

Nordax är under tillsyn av den svenska Finansinspektionen, och omfattas därför av den statliga insättningsgarantin i samma linje som alla andra svenska banker och finansinstitutioner. Nordax Bank värderar personlig service och kundengagemang som sina viktigaste drivkrafter.

Lån från Nordax Bank

Nordax Bank erbjuder privatlån med låg ränta, utan krav på säkerhet. Det är helt enkelt ett lån du har råd med. Skicka en ansökan till Axo Finans idag om du vill låna pengar och få ett erbjudande från Nordax Bank.

Axo Finans är en låneförmedlare som jämför banker och långivare för att du ska kunna hitta bästa lånet - helt kostnadsfritt.

Nordax hjälper kunder att göra bra val

Banken eftersträvar ansvarsfull utlåningspraxis, och har sitt huvudsakliga fokus på att hjälpa kunderna med medvetna ekonomiska val innan de tackar ja till ett låneerbjudande. Hos Nordax bank kan du både låna och samla lån.

Nordax erbjuder banktjänster som:

  • Privatlån
  • Samlingslån
  • Finansiering
  • Sparkonto
  • Bolån

Om du får ett lån utan säkerhet beviljat hos Nordax Bank kommer du få ett erbjudande med bra lånevillkor. Målet är att ge dig ett förnuftigt lån som du kan leva med, utöver dina vanliga utgifter i vardagen.

familj i natur använder Nordax Bank

Lån hos Nordax Bank via Axo Finans

Om du ansöker om lån via Axo Finans tjänst, kan Nordax Bank vara en av långivarna som bedömer din ansökan. Vi samarbetar med flera ledande banker och långivare i Skandinavien och arbetar för att du som låntagare ska få det bästa låneerbjudandet.

Nordax Bank erbjuder lån med elektronisk signering via BankID. Enklare blir det inte.

Genom att använda dig av vår förmedlingstjänst där vi jämför lån kommer bankerna konkurrera om att få just dig som kund. Därmed kommer du få erbjudanden med den bästa räntan de kan erbjuda. Räntan presenteras först efter att du skickat in en låneansökan.

Vi jämför åt dig

Det är smart att undersöka lånemarknaden innan du tackar ja till ett låneerbjudande. På det sättet kan du få en översikt över marknaden, så att du vet vilket låneerbjudande som passar dig och dina ekonomiska behov.

Det kan vara överväldigande att undersöka lånemarknaden på egen hand. Spara både tid och pengar genom att använda dig av Axo Finans förmedlingstjänst.

Vi jämför låneerbjudanden från alla våra samarbetspartners åt dig, och presenterar det låneerbjudandet som passar dig bäst. Vår tjänst är helt utan förpliktelser, och vi har många nöjda kunder. Vi har högt betyg på Trustpilot, där vi regelbundet får positiva omdömen. Våra serviceinriktade medarbetare ger bra uppföljning och hjälp där det behövs, och besvarar alla frågor du kan tänkas ha.

Om du funderar på något är du hjärtligt välkommen att kontakta oss när som helst.

Byggnad och nordax bank

Samla med oss på Axo Finans

Det kan vara mycket lönsamt att samla dyra lån och krediter. När du samlar alla skulder får du ett större samlingslån och därmed undviker du att betala räntekostnader på flera olika lån samtidigt. Genom att samla dina lån spara du pengar och du får även en mycket bättre kontroll på din ekonomi.

Ett nytt, samlat lån leder även till följande fördelar:

  • Lägre ränta
  • Färre kostnader och avgifter
  • Bättre lånevillkor
  • SparkoEndast en faktura


Med ett samlingslån kommer du kunna förhålla dig till endast ett lån i stället för flera olika, med bättre villkor och förutsättningar.

Hos Nordax Bank kan du samla lån och krediter i ett nytt lån. Ansök via Axo Finans genom att bocka för ”lösa befintliga lån” i din låneansökan online. Kom ihåg att ange alla nödvändiga uppgifter som finns kopplade till de lån du vill lösa. Om ansökan beviljas kommer Nordax Bank att lösa ut alla de gamla lånen åt dig.

Ansök om ett lån via Axo Finans

Ansök via vår förmedlingstjänst idag, och få ansökan behandlad av några av Skandinaviens främsta banker och långivare, däribland Nordax Bank. Alla våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och sträcker sig därför så långt de kan när de kommer med ett låneerbjudande.

Låneerbjudandet du får är personligt och baseras på de uppgifter du angett, samt en individuell kreditbedömning. Därför kan vi inte berätta vilken ränta du kan få förrän våra samarbetspartners har behandlat låneansökan.

Om du väljer att acceptera låneerbjudandet kommer kundförhållandet att övergå till Nordax Bank, eller annan eventuell samarbetspartner du får låneerbjudandet av. Du kan alltid återkomma till Axo Finans om du har några funderingar.

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning