moneygo logga i svart färg
moneygo logga i svart färg

MoneyGo

MoneyGo är en svensk långivare för privatmarknaden. Via Axo Finans kan du ansöka om att låna pengar och ta ett privatlån hos MoneyGo.

När du ansöker om lån via Axo Finans kan finansbolaget MoneyGo vara en av långivarna som behandlar din ansökan och ger dig ett erbjudande. MoneyGo arbetar för att kunna erbjuda riktigt bra villkor till sina kunder.

Ansök nu
MoneyGo bank byggnad och stad med blå himmel
MoneyGo bank byggnad och stad med blå himmel

Det här är MoneyGo

MoneyGo är ett svensk finansbolag grundat i Helsingborg som till stor del ägs av Svea Bank. MoneyGo erbjuder lån och finansieringslösningar på ett tillgängligt sätt till många människor när behovet av pengar uppstår. MoneyGo är bland annat inriktade på bilbranschen och har lång erfarenhet av att erbjuda sina kunder de bästa finansieringslösningarna vid ett billån.

Valfri återbetalningstid

MoneyGo erbjuder privatlån på en summa mellan 5 000 - 200 000 kr. Räntan är individuell och presenteras först efter att du skickat in en ansökan. MoneyGo erbjuder en generös och flexibel återbetalningstid. Utifrån vilken tidsperiod du väljer, blir du presenterad med en summa som är minsta belopp att betala varje månad. Om du väljer en kortare avbetalningsperiod blir månadskostnaden högre. Du väljer själv när det är dags att betala av ditt lån. MoneyGo tar inga extra avgifter om du beslutar dig för att betala av lånet snabbare än förväntat. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om privatlån hos MoneyGo och Axo Finans. 

Har du fler lån och känner att du istället för att ta ett nytt lån vill samla lån kan vi på Axo Finans hjälpa dig. Vi kan samla dina lån åt dig och jämföra dem så att du kan få möjlighet till en bättre ränta.

Vad krävs för att få låna?

För att bli godkänd som låntagare av MoneyGo måste du vara minst 18 år och ha en taxerad årsinkomst om minst 115 000 kr. Om du har ett skuldsaldo eller en betalningsanmärkning hos Kronofogden kommer du inte att bli beviljad att låna pengar av MoneyGo.

Kunden i fokus

Att ansöka om lån utan säkerhet kan kännas klurigt och otryggt. Därför har vi på Axo finans lagt fokus på att ge våra kunder den absolut bästa möjliga upplevelsen. ålet är att processen ska kännas enkel och smidig för alla våra kunder. Vi väljer därför att samarbeta med banker som har samma värderingar och tankesätt som oss.

Kunden står alltid i fokus för oss och vi är därför superstolta över att vi har fått så många nöjda kunder på TrustPilot genom åren. Vi strävar ständigt efter att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att bygga en trygg och användarvänlig plattform för privatlån på nätet.

Testa vår lånekalkyl

Vi erbjuder en lånekalkylator för att hjälpa dig räkna ut hur mycket pengar du kan låna. Genom att fylla i önskad lånesumma och avbetalningsplan kommer du att få en uppfattning om hur stor lånekostnaden blir. Därefter får du e personlig räntesats baserat på dina ifyllda uppgifter. Testa vår lånekalkyl.

ett medelålders par är glada över sitt billån
ett medelålders par är glada över sitt billån

Jämför med Axo Finans

Vi på Axo Finans jämför lån åt dig och när du ansöker om lån blir den granskad av några av Sveriges ledande banker och långivare. Du slipper då förhandla med dessa banker, det sköter vi. Du kommer med stor sannolikhet att få ett bra erbjudande då alla våra samarbetspartners vet att dom konkurrerar om samma kund.

Erbjudandet är ej bindande och är giltig i 30 dagar.

Vi följer med dig igenom hela processen efter ansökan. Efter att du fått ett erbjudande och accepterat det så går kundförhållandet över till den långivare som du har fått erbjudandet av. Vi kommer ändå att vara tillgängliga om du har några funderingar på vägen.

Vår tjänst är helt gratis för dig som kund. Det är samma sak som att gå direkt till banken men med en bonus - att du får en prisjämförelse hos flera olika banker och långivare samtidigt.

Du kan alltid kontakta oss

Ansök

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning