MoneyGo


MoneyGo är en svensk långivare för privatmarknaden. Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån upp till 200 000 kronor hos MoneyGo.

Ansök nu

När du ansöker om lån via Axo Finans kan finansbolaget MoneyGo vara en av långivarna som behandlar din ansökan och ger dig ett erbjudande. MoneyGo arbetar för att kunna erbjuda riktigt bra villkor till sina kunder.

Ränteexempel från MoneyGo

MoneyGo applicerar individuella räntekostnader mellan 5,8% - 18,6%. Uppläggningsavgift på 475 kr tillkommer samt 20 kr i administrationsavgift. Om du vill låna 80 000 kr och väljer en återbetalningstid på 60 månader med en exempelränta på 8,3% blir den effektiva räntan 9,46%, vilket innebär att din månadskostnad blir då 1 664 kr och totalkostnaden 99 840 kr.

Vill du låna pengar genom MoneyGo? Ansök via AxoFinans för att få det mest fördelaktiga erbjudandet för just dig. Vi samarbetar med över 30 banker och långivare som alla gör sitt bästa för att komma med en bra finansieringslösning.

Det här är MoneyGo

Privatlån hos MoneyGo

MoneyGo är ett svensk finansbolag grundat i Helsingborg som till stor del ägs av Svea Bank. MoneyGo erbjuder lån och finansieringslösningar på ett enkelt och tillgängligt sätt till många människor när behovet av pengar uppstår. MoneyGo är bland annat inriktade på bilbranschen och har lång erfarenhet av att erbjuda sina kunder de bästa finansieringslösningarna vid ett billån.

Valfri återbetalningstid

MoneyGo erbjuder privatlån på en summa mellan 5 000 - 200 000 kr. Räntan är individuell och presenteras först efter att du skickat in en ansökan. MoneyGo erbjuder en generös och flexibel återbetalningstid. Utifrån vilken tidsperiod du väljer, blir du presenterad med en summa som är minsta belopp att betala varje månad. Om du väljer en kortare avbetalningsperiod blir månadskostnaden högre. Du väljer själv när det är dags att betala av ditt lån. MoneyGo tar inga extra avgifter om du beslutar dig för att betala av lånet snabbare än förväntat. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om privatlån hos MoneyGo och Axo Finans.

Vad krävs för att få låna?

För att bli godkänd som låntagare av MoneyGo måste du vara minst 18 år och ha en taxerad årsinkomst om minst 115 000 kr. Om du har ett skuldsaldo eller en betalningsanmärkning hos Kronofogden kommer du inte att bli beviljad att låna pengar av MoneyGo.

Kunden i fokus

Att ansöka om lån utan säkerhet kan kännas klurigt och otryggt. Därför har vi på Axo finans lagt fokus på att ge våra kunder den absolut bästa möjliga upplevelsen. ålet är att processen ska kännas enkel och smidig för alla våra kunder. Vi väljer därför att samarbeta med banker som har samma värderingar och tankesätt som oss.

Kunden står alltid i fokus för oss och vi är därför superstolta över att vi har fått så många nöjda kunder på TrustPilot genom åren. Vi strävar ständigt efter att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att bygga en trygg och användarvänlig plattform för privatlån på nätet.

Testa vår lånekalkyl

Privatlån hos MoneyGo

Vi erbjuder en lånekalkylator för att hjälpa dig räkna ut hur mycket pengar du kan låna. Genom att fylla i önskad lånesumma och avbetalningsplan kommer du att få en uppfattning om hur stor lånekostnaden blir. Därefter får du e personlig räntesats baserat på dina ifyllda uppgifter. Testa vår lånekalkyl.

Ansök om privatlån hos Axo Finans redan idag

När du ansöker om lån hos oss får du din ansökan granskad av några av Sveriges ledande banker och långivare. Du slipper då förhandla med dessa banker, det sköter vi. Du kommer med stor sannolikhet att få ett bra erbjudande då alla våra samarbetspartners vet att dom konkurrerar om samma kund.

Erbjudandet är ej bindande och är giltig i 30 dagar.

Vi följer med dig igenom hela processen efter ansökan. Efter att du fått ett erbjudande och accepterat det så går kundförhållandet över till den långivare som du har fått erbjudandet av. Vi kommer ändå att vara tillgängliga om du har några funderingar på vägen.

Vår tjänst är helt gratis för dig som kund. Det är samma sak som att gå direkt till banken men med en bonus - att du får en prisjämförelse hos flera olika banker och långivare samtidigt.

Du kan alltid kontakta oss 0771 323400 eller skicka ett e-post meddelande till kundservice@axofinans.se.