Moank logga i svart färg
Moank logga i svart färg

Moank

Moank erbjuder lån till attraktiva villkor. Lånen är alltid anpassade efter kundernas behov. Hos Axo Finans förmedlar vi privatlån från våra samarbetspartners. Vi erbjuder lån utan krav på säkerhet för lånet, och Moank är en av bankerna du kan få erbjudande från. De vet att ekonomi kan vara svårt, men arbetar för att hela processen ska bli enklare för alla. 


Ansök nu

Det här är Moank Bank

Moank AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd från Finansinspektionen. De är en del av CMI Group AB. Det är ett investmentbolag som har över 500 anställda tillsammans.

Moank har ett framtidsinriktat fokus på teknologi och nya lösningar. Genom att tillhandahålla bra digitala lösningar hålls kostnaderna nere, vilket är bättre för dig som kund. Moank använder innovation och ny teknik för att du ska få bästa möjliga erbjudande.

Moank vet att inte alla har samma ekonomiska situation. Den kan även förändras. Just därför är de behjälpliga om du behöver sänka månadskostnader, vill köpa ny bil eller renovera i hemmet.

dator på vitt skrivbord använder bank moank
dator på vitt skrivbord använder bank moank

Jämför Moank med andra banker

Hos Axo Finans kan du låna pengar utan säkerhet. Du kan låna allt från 5 000 kronor till 600 000 kronor. Vi jämför lån från våra samarbetspartners, som alla är ledande banker och långivare. Din låneansökan skickas till flera långivare samtidigt och du får det bästa erbjudandet bland dessa.

Alla våra samarbetspartners slåss om samma kund. Därför får du som kund det bästa erbjudandet vi Axo Finans. Vårt mål är att hitta det lån som passar dig bäst. Vi förhandlar med långivarna åt dig.

Samla med Axo Finans

För dig som har lån och krediter sedan tidigare kan jämföra samlingslån hos oss. Genom att samla fler lån till ett lån kan du ha möjlighet till en lägre ränta. Samla lån är ett bra sätt att sänka dina månadskostnader och få pengar över till annat. 

Vi på Axo Finans sätter alltid våra kunder först. Vi gör vårt jobb genom att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.

Ansök nu

Vad betyder lån utan säkerhet?

Hos Axo Finans kan du få lån utan säkerhet. För att få ett sådant lån krävs inte säkerhet i exempelvis bostad eller bil. Lån med säkerhet kräver däremot att exempelvis en bostadsrätt, fastighet eller bil lämnas som säkerhet för lånet, eller att en borgenär går i borgen för lånet.

Vad kan du använda pengarna till?

Du kan använda pengarna till precis vad du vill. Det finns många bra anledningar till att ta ett privatlån. Vanliga anledningar kan vara renovering, oväntade kostnader eller liknande.

Varför är det bra att se över sina lån?

När du samlar lån hos Axo Finans blir det enklare att betala av lånet, och du kan även spara mycket per år. Detta då du kan en få avbetalningstid på fem år, en bättre ränta, färre avgifter och bättre villkor. Dessutom får du även ett mer överskådligt lån. Du kommer inte ha många olika belopp som ska betalas. Hos oss kan du samla lån på upp till 600 000 kronor.

Fördelar med att se över lån: 

  • Lån och kreditkort har ofta många avgifter. Totalsumman blir ofta onödigt hög, genom att samla kan du sänka räntan.
  • Flera olika lån betyder ofta flera olika räntor. Kreditkort och smålån har ofta högre ränta än privatlån. Om du lägger lång tid på att betala av på kreditkort och smålån, kommer den höga räntan göra lånet extra dyr.


kille och tjej använder Moank
kille och tjej använder Moank

Axo Finans hjälper dig att hitta ett bra lån

Du kan även samla lån och krediter hos Axo Finans för att få en lägre ränta. Genom att samla allt i ett nytt lån, kan du få bättre villkor och en lägre månadskostnad. Då undviker du dyra lån och krediter, och på så sätt kommer du spara pengar på det nya lånet. Det är helt kostnadsfritt att använda Axo Finans. Du kommer bedömas på precis samma sätt som om du hade gått direkt till banken eller långivaren. Fördelen med Axo Finans är att flera banker och långivare får din ansökan samtidigt.

Ansök om privatlån hos Axo Finans idag, eller ta kontakt om du funderar på något.

Ansök

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning