Marginalen bank logga i röd färg
Marginalen bank logga i röd färg

Marginalen Bank

Hos Marginalen Bank kan du få ett bra erbjudande på lån utan säkerhet. Pengarna används till det du själv vill. 

Axo Finans hjälper dig att hitta billiga lån. När du skickar in en ansökan via vår webbsida, skickar vi ansökan till många olika banker och långivare samtidigt. Det ökar chansen för att du får ett bra låneerbjudande. 

Ansök nu

Om Marginalen Bank

Marginalen Bank är en svensk bank som etablerades år 2010, men som har rötter ända tillbaka till 1979. Idag består banken av närmare 300 anställda och 300 000 kunder fördelat över hela Sverige. Framgångskonceptet är tydligt, Marginal Bank menar att så många människor som möjligt ska ha tillgång till enkla och tydliga finansiella produkter. Därför erbjuder de en rad olika låneprodukter för att förenkla vardagen för gemene man.

Marginalen Bank vill bidra till att världen blir bättre genom att ge ett ekonomiskt försprång till de som behöver det. Som kund hos Marginalen Bank får du en partner som inte bara tittar på siffror och beräkningar, utan lika mycket på idéer och framtid.

Skicka in en ansökan om att låna pengar hos Axo Finans, så kan Marginalen Bank vara den bank som vinner dig som kund. Vi jämför lån och förmedlar din ansökan till flera av de ledande bankerna och långivarna i Sverige, så att chanserna för att du får ett bra erbjudande ökar. Med Axo Finans får du hjälp när du ska söka lån, så du slipper betala för mycket.

händer i luften för Marginalen Bank
händer i luften för Marginalen Bank

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet, ett så kallat privatlån kräver inte att man lämnar tillgångar som säkerhet. Det innebär att pengarna kan användas till vad du vill. Det är vanligt att använda lån utan säkerhet till att renovera, resa på semester, starta företag eller något helt annat. Det är upp till dig.

Marginalen Bank erbjuder många olika tjänster såsom lån, kreditkort, sparkonto och försäkringar till privatpersoner och företag. Som kund kan du förvänta dig en enklare ekonomisk vardag, och mer tid till det som är viktigt för dig.

Sök via Axo Finans, så jämför vi lån hos Marginalen Bank tillsammans med flera av Sveriges ledande banker och långivare.

Ansök nu

Så mycket kan du låna

Sök lån Via Axo Finans, du kan söka om lån utan säkerhet från 5 000 till 600 000 kronor. Det gör det möjligt att förverkliga de planer som är viktiga för dig, oavsett om det är att resa på semester eller bygga ett nytt badrum. Hos oss på Axo Finans kan du även samla lån till ett lån. Det är bra om du har flera lån sedan tidigare och vill minska dina lånekostnader. 

När du skickat in en ansökan kommer långivarna göra sina individuella bedömningar av dig. De ser bland annat över din betalningshistorik och personliga ekonomi. När de bedömt hur bra din ekonomiska profil är får du ett låneerbjudande. Det innebär att vi inte kan säga vad räntan på lånet blir innan du skickat in en låneansökan.


Utan förpliktelser och kostnadsfritt

Genom att ansöka om lån via en låneförmedlare som Axo Finans, är du säkrad det bästa erbjudandet bland flera banker och långivare. Erbjudandet du får är helt utan förpliktelser, så du riskerar inte att binda dig till något genom att skicka en ansökan.

Därutöver är det helt kostnadsfritt att ansöka om lån via Axo Finans. Om du tackar ja till ett erbjudande från Marginalen Bank, är det de som betalar oss, eller eventuellt en annan bank som gav dig det bästa erbjudandet. Du betalar alltså ingenting för att få hjälp att hitta ett bra lån.

Ansök

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning