Lunkar bank logga i blå färg
Lunkar bank logga i blå färg

Lunar

Lunar har över 400 000 användare i Sverige, Danmark och Norge. Som kund hos Lunar blir du bra behandlad, för det förtjänar du. Få lägre ränta på lån utan säkerhet.

Lunar är en av våra samarbetspartners. När du vill låna pengar skickar vi din ansökan till flera banker och långivare, och ökar därmed chanserna att du ska få ett bra lån med låg ränta. Ansök idag för att se vad du kan få i lån.

Ansök nu

Det här är Lunar

Lunar grundades i Danmark år 2015 med visionen att skapa en helt digital bank med en effektiv och kundvänlig marknadsplats för lån. Banken har som mål att vara allt den gamla typen av bank inte är, och revolutionera sättet banker och långivare opererar på. Lunar är en modern bank som inte använder sig av gamla traditionella system. De erbjuder goda lånevillkor, rimliga räntesatser och transparens.

Som kund hos Lunar kommer du inte behöva oroa dig över krångliga processer och dolda kostnader. Med en heldigital företagsmodell blir det färre mellanhänder så att kostnaderna minimeras. Resultatet är en lägre ränta för dig som lånar, och högre avkastning för dig som sparar.

Ansök via Axo Finans om du vill få ett bra erbjudande från Lunar. Vi jämför lån hos flera olika banker och långivare, och hittar det allra bästa erbjudandet för dig. Kanske är det Lunar som ger dig det bästa erbjudandet?

Lunar ränta

Hos Lunar tilldelas du en kreditklass, där klass A representerar den högsta kreditvärdigheten medan klass F representerar den lägsta. Det är kreditklassen som avgör vilken ränta du får på lånet. Alla räntor är rörliga, vilket innebär att räntan kan variera under lånets löptid.

Skicka in en ansökan hos Axo Finans idag för att se om det är Lunar som vinner dig som kund, eller om det är någon av våra andra 36 samarbetspartners.

en man sitter och jobbar på ett kafe och använder lunar
en man sitter och jobbar på ett kafe och använder lunar

Så fungerar ett lån utan säkerhet

Axo Finans erbjuder privatlån, lån på mellan 5 000 och 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Att ingen säkerhet krävs innebär att du inte behöver ha någon tillgång eller egendom för att låna pengar. Därmed är det du som bestämmer vad lånet ska användas till, oavsett om det är att finansiera ett stort inköp, renovera badrummet eller betala räkningar.

Följande är de vanligaste ändamålen ett lån utan säkerhet används till:

  • Att renovera
  • Resa på semester
  • Betala oväntade räkningar
  • Samla smålån och skulder

Hjälpen du behöver när det händer saker i livet

Ibland händer det saker i livet som inte kan förutses. Det kan vara att du går igenom ett relationsuppbrott, att bilen måste på verkstad eller att du måste betala en stor tandläkarräkning som du inte hade räknat med. Då kan det vara bra att ha tillgång till lite extra kapital.

Vid sådana tillfällen kan ett privatlån vara lösningen. Då får du det kapital du behöver, och bestämmer själv hur lång tid du behöver för att betala tillbaka pengarna. Via Axo Finans kan du ansöka om en avbetalningstid på upp till 20 år. Kom ihåg att räntekostnaderna blir högre ju längre tid du lägger på att betala tillbaka lånet.

Ta lån eller samla via Axo Finans

Behöver du låna pengar och letar efter billiga lån? Då ska du jämföra lån och vi på Axo Finans kan hjälpa dig att hitta ett bra lån. Axo Finans är låneförmedlare som jämför låneerbjudanden, med målet att hitta bra avtal och låga räntor. Våra tjänster är gratis och helt utan förpliktelser. Det gäller även om du vill samla lån.

Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan, så tar vi oss an resten. Vi skickar samma ansökan till upp till 36 olika banker och långivare, så att långivarna måste konkurrera om att få dig som kund, och inte tvärtom.

Låna utan att använda UC

Varje gång du ansöker om att låna ser långivaren över dina kreditupplysningar för att se att du kan betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta för UC då de allra flesta använder Upplysningscentralen AB (UC) till det här.

För varje UC som registreras i ditt namn desto sämre lånevillkor kommer du få. Det är orsaken till att många ansöker om lån utan UC. Dessvärre finns det inte något som heter så.

Däremot finns det finansagenter som förmedlar samma ansökan vidare till flera banker och långivare, så att det bara görs en kreditupplysning hos UC.

Axo Finans är en sådan låneförmedlare. Sök lån via oss på Axo finans. Vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt, så att du får flera låneerbjudanden på samma ansökan. Då slipper du bekymra dig för att få dåliga lånevillkor i framtiden.

stadsbild och bro över till lunar bank
stadsbild och bro över till lunar bank

Axo Finans hjälper dig jämföra 

Axo Finans är låneförmedlaren som hjälper vanliga människor att få bättre lån. Vi jämför många olika banker och långivare samtidigt, och det ökar chansen för att du ska få ett bra lån. Via Axo Finans kan du få ett bra erbjudande från Lunar eller någon annan långivare. Via oss på Axo Finans kan du både jämföra lån, samla dina lån, låna pengar. 

Ansök nu

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning