Loanstep

Om du är ute efter ett lån och vill låna pengar så kan Loanstep vara en långivare för dig. De har privatlån utan säkerhet upp till 25 000 kr och har kostnadsfria lån i 14 dagar. Loanstep.se drivs och ägs av SBL Finans AB, som är ett auktoriserat konsumentkreditinstitut som har erhållit tillstånd från Svenska Finansinspektionen att erbjuda och förmedla konsumentkrediter. De har i dagsläget endast privatlån och erbjuder inte tjänster som samlingslån. Så om du har flera lån sedan tidigare och vill samla lån kan vi på Axo Finans hjälpa dig vidare. Vi jämför lån och samlingslån så att du kan hitta en bra ränta.

Ansök

Utbetalning för Loanstep lån

När du ansöker om ett Loanstep lån får du vanligtvis svar samma dag som du lämnar in din ansökan. Om du ansöker genom oss på Axo Finans, kan du se alla dina lånebesked under "Mina sidor", där du loggar in med ditt BankID. Är du nöjd med erbjudandet från Loanstep, krävs bara att du signerar, vilket du enkelt gör med ditt BankID.

En ränta för alla hos Loanstep

Samma räntesats gäller för varje låntagare hos Loanstep, vilket är en egenskap som särskiljer dem från många andra långivare som samarbetar med Axo Finans. Det innebär att oberoende av kreditvärdighet blir räntan densamma för alla låntagare. Dock kan lånesumman variera baserat på individens förmåga att betala tillbaka.

För lån hos Loanstep

Låt oss titta närmare på de grundläggande lånekraven för att få låna hos Loanstep.

Ålderskrav

För att vara berättigad till ett lån från Loanstep måste du vara minst 18 år gammal. Detta ålderskrav säkerställer att låntagaren är myndig och har den lagliga rätten att ingå ett avtal.

Inkomstkrav

Du måste ha en årsinkomst på minst 150 000 kr för att kvalificera dig för ett lån hos Loanstep. Inkomstkravet säkerställer att du har tillräcklig återbetalningsförmåga.

Betalningsanmärkningar

Du får inte ha fler än 1 betalningsanmärkning. Loanstep vill säkerställa att du som låntagare har en god kreditvärdighet.

Skulder hos Kronofogden

För att vara berättigad till ett lån hos Loanstep måste du vara fri från skulder hos Kronofogden. Detta krav säkerställer att du inte har några pågående skuldproblem som skulle kunna påverka din återbetalningsförmåga.

Sammanfattning av lånekrav:

  • Åldersgräns och medborgarskap: För att kvalificera sig måste du vara minst 18 år gammal och ha ett svenskt medborgarskap.
  • Inkomstkrav: En årlig inkomst på minst 150 000 kr är ett krav.
  • Betalningsanmärkningar: Du får ha högst en betalningsanmärkning.
  • Skuldfrihet hos Kronofogden: Det är viktigt att vara fri från skulder hos Kronofogden.

Så ansöker du om ett Loanstep lån

Genom att skicka in din låneansökan hos oss på Axo Finans kan du motta låneerbjudanden från Loanstep samt ett flertal andra kreditgivare. Vi jämför lån med flera banker och långivare samtidigt. Detta förenklar processen för dig att upptäcka det optimala lånet som passar dina specifika behov. Det bästa är att vi endast tar en kreditupplysning via UC som alla våra partners kan dra nytta av. Därmed behöver du inte vara orolig över att negativt påverka ditt kreditvärde.

Axo finans logga
Axo finans logga

Axo Finans hjälper dig

Att använda vår plattform på Axo Finans är helt kostnadsfritt, och du binder dig inte till något genom att ansöka. Med andra ord, du är inte förpliktigad att acceptera ett lån bara för att du har gjort en ansökan. Om du inte är tillfreds med de erhållna förslagen kan du enkelt avbryta processen. Varmt välkommen att jämföra lån med oss på Axo Finans.

Ansök här