Lendify


Som kund hos Lendify blir du bra behandlad, för det förtjänar du. Få lägre ränta på lån utan säkerhet.

Ansök nu

Lendify är en av bankerna Axo Finans samarbetar med. Vi skickar din ansökan till upp till 31 banker och långivare, och ökar därmed chanserna att du ska få ett bra lån med låg ränta. Ansök idag för att se vad du kan få i lån.

Hur mycket kan jag låna?

Via Axo Finans kan du ansöka om att låna mellan 5 000 och 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Vi jämför långivarna åt dig, du väljer själv det lån som passar dig bäst. Du får veta hur mycket du kan låna och vilken ränta du får.

Med Axo Finans är det bankerna och långivarna som konkurrerar om att få dig som kund, inte tvärtom, och det är så vi tycker att det ska vara. Vi är en låneförmedlare som arbetar för att du ska få ett bra lån.

Alla ansökningar är kostnadsfria och utan förpliktelser. Vi hjälper dig att spara både tid och pengar när du behöver låna pengar.

Låna pengar hos Lendify

Privatlån hos Lendify, lån utan säkerhet hos Lendify

Lendify grundades år 2014 av människor med en vision om att skapa en effektiv och kundvänlig marknadsplats för lån. Banken har som mål att vara allt den gamla typen av bank inte är, och revolutionera sättet banker och långivare opererar på. År 2019 fick Lendify pris för Sveriges med nöjda privatlånekunder från Kvalitetsindex (SKI).

Hos Lendify möts långivaren och låntagaren på förmånliga villkor som är fördelaktiga för båda parter. Med en heldigital företagsmodell blir det färre mellanhänder så att kostnaderna minimeras. Resultatet är en lägre ränta för dig som lånar, och högre avkastning för dig som sparar.

Som kund hos Lendify kan du förvänta dig en modern och effektiv bank med bra villkor. Ansök via Axo Finans om du vill få ett bra erbjudande från Lendify. Vi jämför upp till 31 olika banker och långivare, och hittar det allra bästa erbjudandet för dig. Kanske är det Lendify som ger dig det bästa erbjudandet?

Så fungerar ett lån utan säkerhet

Axo Finans erbjuder lån på mellan 5 000 och 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Att ingen säkerhet krävs innebär att du inte behöver ha någon tillgång eller egendom för att låna pengar. Därmed är det du som bestämmer vad lånet ska användas till, oavsett om det är att finansiera ett stort inköp, renovera badrummet eller betala räkningar.

Följande är de vanligaste ändamålen ett lån utan säkerhet används till:

  • Att renovera
  • Resa på semester
  • Betala oväntade räkningar
  • Samla smålån och skulder

Hjälpen du behöver när det händer saker i livet

Ibland händer det saker i livet som inte kan förutses. Det kan vara att du går igenom ett relationsuppbrott, att bilen måste på verkstad eller att du måste betala en stor tandläkarräkning som du inte hade räknat med. Då kan det vara bra att ha tillgång till lite extra kapital.

Vid sådana tillfällen kan ett privatlån vara lösningen. Då får du det kapital du behöver, och bestämmer själv hur lång tid du behöver för att betala tillbaka pengarna. Via Axo Finans kan du ansöka om en avbetalningstid på upp till 20 år. Kom ihåg att räntekostnaderna blir högre ju längre tid du lägger på att betala tillbaka lånet.

Axo Finans jämför privatlån

Privatlån hos Lendify, lån utan säkerhet hos Lendify

Behöver du låna pengar? Då kan Axo Finans hjälpa dig att hitta ett bra lån. Axo Finans är låneförmedlare som jämför låneerbjudanden, med målet att hitta bra avtal och låga räntor. Våra tjänster är gratis och helt utan förpliktelser.

Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan, så tar vi oss an resten. Vi skickar samma ansökan till upp till 31 olika banker och långivare, så att långivarna måste konkurrera om att få dig som kund, och inte tvärtom.

Lån utan UC

Varje gång du ansöker om att låna ser långivaren över dina kreditupplysningar för att se att du kan betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta för UC då de allra flesta använder Upplysningscentralen AB (UC) till det här.

För varje UC som registreras i ditt namn desto sämre lånevillkor kommer du få. Det är orsaken till att många ansöker om lån utan UC. Dessvärre finns det inte något som heter så. Däremot finns det finansagenter som förmedlar samma ansökan vidare till flera banker och långivare, så att det bara görs en kreditupplysning hos UC.

Axo Finans är en sådan låneförmedlare . Vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt, så att du får flera låneerbjudanden på samma ansökan. Då slipper du bekymra dig för att få dåliga lånevillkor i framtiden.

Axo Finans hjälper dig

Axo Finans är låneförmedlaren som hjälper vanliga människor att få bättre lån. Vi jämför många olika banker och långivare samtidigt, och det ökar chansen för att du ska få ett bra lån. Via Axo Finans kan du få ett bra erbjudande från Lendify eller någon annan långivare.

Lendify lån

Lendify erbjuder privatlån utan krav på säkerhet eller kontantinsats.

Låneexempel: 120 000 SEK annuitetslån, 8 års löptid, nominell rörlig ränta 9,0 %, effektiv ränta 9,51 % inklusive uppläggningsavgift 495 SEK och aviavgift 0 SEK (autogiro). Totalt återbetalningsbelopp 169 467 SEK inkl. avgifter, 96 avbetalningar (1 765 SEK/månad).

Lendify ränta

Hos Lendify tilldelas du en kreditklass, där klass A representerar den högsta kreditvärdigheten medan klass F representerar den lägsta. Det är kreditklassen som avgör vilken ränta du får på lånet. Alla räntor är rörliga, vilket innebär att räntan kan variera under lånets löptid.

Skicka in en ansökan hos Axo Finans idag för att se om det är Lendify som vinner dig som kund, eller om det är någon av våra andra 31 samarbetspartners.