Lea bank – en helt digital bank

Är det kanske dags att byta till en modern bank? Lea bank är en helt digital bank som startade i Norge 2016 och som sedan dess har etablerat sig i flera europeiska länder. Norge är världsledande på digitalisering och som kund på Lea bank kan du förvänta dig enkla banktjänster, användarvänliga produkter och helt digitala låneprocesser. Lea bank hette tidigare brabank

Vad kan Lea bank hjälpa dig med?

Oavsett om du söker en bank för finansiering, betalning eller sparande så är en låneansökan till Lea bank utan förbindelser. Det är enkelt och tryggt och kanske bäst av allt – du kan göra det helt digitalt via Axo Finans. Du kan ansöka om privatlån eller om att samla dina lån, själv eller med medlåntagare. Lea bank betalar ut dina pengar på 1 – 2 bankdagar.

familj med lån hos lea bank står tillsammans i solen
familj med lån hos lea bank står tillsammans i solen

Lån hos Lea bank

Hos Lea bank kan du ansöka om olika typer av lån. Du kan samla mindre lån och krediter eller ansöka om ett privatlån, allt beror på dina behov. Ett privatlån ger dig friheten att använda pengarna till vad du vill. Vill du förverkliga en dröm, satsa på ett spännande projekt eller investera? Lea bank erbjuder lån upp till 500 000 kronor. Du kan enkelt skicka en låneansökan och få svar direkt.

Samla med Lea Bank

Har du lån eller krediter sedan tidigare kan du sänka din månadskostnad genom att samla dina lån. På så sätt kan du spara pengar och få en bättre överblick över din ekonomi. Du slipper dessutom onödiga avgifter och får lägre ränta om du samlar dina lån hos Lea bank. Du kan ansöka om ett lån upp till 500 000 kronor och en ansökan är inte bindande.

Fördelar med att vara kund hos Lea bank

Lea bank jobbar ständigt för att ge sina kunder en bra upplevelse och en enkel vardag utan att tumma på tryggheten. Lea bank har en lägre åldersgräns på 23 år för lån och använder sig alltid av beprövade kreditmodeller för att kunna erbjuda en ansvarsfull kreditgivning och smarta villkor. Genom att bli kund hos Lea bank kan du på ett enkelt sätt göra smarta val för dig och din ekonomi.

kompisar tar lån med lea bank
kompisar tar lån med lea bank

Ansök om lån via Axo Finans

Hos Axo Finans vill vi hjälpa våra kunder att hitta det bästa låneerbjudandet för dem. Vi jämför erbjudanden från våra samarbetspartners. Så får du det bästa lånet. När du har fått ett låneerbjudande kommer du få en betänketid på 30 dagar. Lea Bank kan vara en av bankerna som ger dig ett erbjudande. Om du får ett erbjudande från Lea bank, kommer det vara ett erbjudande utan förpliktelser. Det kostar alltså ingenting att ansöka om lån via vår tjänst.

Hos oss kan du ansöka om att samla lån och krediter. Genom att samla dina lån kan du få bättre villkor på det nya lånet. Det inkluderar lägre ränta, längre avbetalning och lägre belopp varje månad. Du kan både ansöka och signera online med BankID.

Ansök