Lån & Spar Bank


Lån&Spar Bank logo

Lån & Spar Bank är en digital bank. Den riktar sig mot de som vill ha en enkel och smidig bankvardag.

Ansök nu

Lån & Spar Bank är en traditionsrik bank som etablerades i Danmark 1880. Banken kom till Sverige år 2006. Lån & Spar Bank erbjuder bland annat tjänster som lån, kreditkort och sparkonto.

Ränteexempel

Kreditbelopp på 175 000 kr. Årsränta är en rörlig ränta per 06.01.19 på 4,95 %. Återbetalningstid sätts till 10 år. Du betalar uppläggningsavgift på 395 kr, aviavgift 0 kr/månad och premie lånskyddsförsäkring 172 kr/mån. Effektiv ränta blir då 5,13 %. Kostnad per månad blir totalt 1 856 kr, och antal avbetalningar blir 120. Det totala beloppet blir 223 227 kr.

Lån & Spar Bank vill göra bankvardagen så enkel som möjligt för sina kunder. Därför satsar de på enkla banktjänster och god kundservice. De vill att kunderna ska få bästa möjliga översikt över sin egen ekonomi. Det är trots allt kundernas pengar det handlar om.

Via Axo Finans kan du få ett erbjudande från Lån & Spar Bank. Vi samarbetar med banker och långivare som är ledande i sin bransch för att du ska få bästa möjliga erbjudande.

Det här är Lån & Spar Bank

Privatlån hos Lån & Spar Bank, Lån utan säkerhet hos Lån & Spar Bank

Banken har funnits i Sverige sedan 2006, men har en lång historia. Banken grundades i Danmark redan 1880. I Danmark är banken noterad på Köpenhamnsbörsen, och den största ägarandelen tillhör fackföreningar. Runt 450 personer arbetar i banken idag.

Lån & Spar Bank riktar sig mot både privatpersoner och fackföreningar. Bland dessa hittar man Villaägarnas Riksförbund, Hyresgästföreningen och M Sverige. Medlemmar av dessa föreningar kommer erbjudas extra bra villkor hos Lån & Spar Bank.

Hur mycket kan du låna?

Privatlån är en av tjänsterna Lån & Spar Bank erbjuder. Man kan låna från 50 000 till 500 000 kr. Om bara en person söker är det maximala lånebeloppet på 350 000 kr. Om ni är två som söker, kan ni få upp till 500 000 kr.

Räntan är individuell och kan variera mellan 2,95–8,95%. Denna fastställs efter att en kreditbedömning gjorts.

Jämför lån via Axo Finans

Behöver du låna pengar? Då bör du göra det via Axo Finans. Vi jämför olika leverantörer av privatlån för att du ska få det erbjudandet som passar dig bäst.

Ingen ekonomisk situation är den andra lik. Inget låneerbjudande heller. Axo Finans kan hitta ett låneerbjudande som passar din ekonomiska situation.

Vi jämför lån åt dig

Vi samarbetar med ledande banker och långivare för att få till det. Det finns flera olika typer av lån där ute. Hur vet du vilket lån du ska välja? Hos oss slipper du göra denna jämförelse själv.

Du söker hos flera leverantörer på samma ställe

Dessutom slipper du att ansöka om lån hos flera leverantörer. Om du söker via Axo Finans söker du hos flera på samma gång. Bankerna och långivarna vi samarbetar med kommer att kämpa om att få dig som kund. På det sättet får du det bästa erbjudandet.

Samtidigt kommer du inte behandlas annorlunda. Du kommer bedömas som om du sökte upp bankerna på egen hand. Skillnaden är således att du söker till flera banker och långivare samtidigt för att låna pengar.

Låneerbjudandet är utan förpliktelser och tjänsten är gratis

Det är viktigt att nämna att du inte behöver godkänna låneerbjudandet. Med andra ord är det utan förpliktelser att ansöka om lån hos oss. Om du får ett erbjudande kommer det att vara giltigt i 30 dagar. Då har du gott om betänketid om du skulle behöva det.

Det är gratis att använda Axo Finans. Som kund slipper du betala något till oss, då vi får betalt i form av provision från våra samarbetspartners.

Vi förmedlar privatlån. Det är lån som inte kräver säkerhet i till exempel bostad. Du kan givetvis använda pengarna som du vill, oavsett om det är till renovering, bil eller något helt annat du drömt om.

Samla lån och krediter hos Axo Finans

Privatlån hos Lån & Spar Bank, Lån utan säkerhet hos Lån & Spar Bank

Kreditkort och smålån har ofta höga räntor. Om man inte betalar av med en gång, kan sådana lån bli väldigt dyra. Det kan även var frustrerande att behöva betala in till många olika aktörer samtidigt. Det kan ge en dålig översikt över var pengarna blir av.

Hos Axo Finans kan du samla dyra lån och krediter i ett nytt lån med lägre ränta. Därmed kommer du bara behöva betala in ett belopp i månaden. Du kommer även kunna få längre avbetalningstid, bättre villkor och lägre ränta. Så du kommer spara pengar på det nya lånet.

Hos Axo Finans kan du samla lån och krediter för upp till 600 000 kr. Precis som med vårt privatlån, kommer vi jämföra olika leverantörer för att du ska få det allra bästa erbjudandet för dig. Olika leverantörer kommer att konkurrera om dig som kund. Kanske kommer du få ett erbjudande från Lån & Spar Bank.