lån och spar bank logga i färg
lån och spar bank logga i färg

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank är en digital bank som erbjuder privatlån. Den riktar sig mot de som vill ha en enkel och smidig bankvardag.

Lån & Spar Bank är en traditionsrik bank som etablerades i Danmark 1880. Banken kom till Sverige år 2006. Lån & Spar Bank erbjuder bland annat lån, kreditkort, sparkonton och försäkringar till privatkunder.

Ansök nu

Det här är Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank har varit närvarande och bedrivit verksamhet på den svenska marknaden sedan 2006. Banken Lån & Spar Bank erbjuder ett utbud av tjänster, inklusive lån, försäkringar, kreditkort och sparkonton för privatkunder som äger sitt eget boende. Det ska vara okomplicerat att vara bankkund och du ska ha möjlighet att tillhandahålla produkter för dig med förmånliga och bra villkor. Med en ständig strävan att hjälpa och förbättra din privatekonomi vill Lån & Spar Bank vara din pålitliga partner och banken som är på din sida.

himmel och byggnad till Lån & Spar Bank
himmel och byggnad till Lån & Spar Bank

Hur mycket kan du låna hos Lån & Spar Bank?

Privatlån är en av tjänsterna Lån & Spar Bank erbjuder. Om du vill låna pengar erbjuder de låna från 50 000 till 600 000 kr. Om bara en person söker är det maximala lånebeloppet på 500 000 kr. Om ni är två som söker, kan ni få upp till 600 000 kr.

Grundkriterier för privatlån hos Lån & Spar Bank:

  • Fyllt 20 år
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Tillsvidareanställd eller pensionär
  • Minst 300 000 kr i årsinkomst och betala skatt i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inneha Mobilt BankID eller BankID på fil

Jämför med Axo Finans

Behöver du låna pengar? Då bör du göra det via Axo Finans. Vi jämför lån från olika leverantörer av privatlån för att du ska få det erbjudandet som passar dig bäst. Ingen ekonomisk situation är den andra lik. Inget låneerbjudande heller. Axo Finans kan hitta ett låneerbjudande som passar din ekonomiska situation.

Vi samarbetar med ledande banker och långivare för att få till det. Det finns flera olika typer av lån där ute. Hur vet du vilket lån du ska välja? Hos oss slipper du göra denna jämförelse själv.

Om du har flera lån sedan tidigare och vill förbättra din ränta kan vi hjälpa dig att samla lån till ett lån. Det är kostnadsfritt och tryggt. 

Du söker hos flera leverantörer på samma ställe

Dessutom slipper du att ansöka om lån hos flera leverantörer. Om du ansöker via Axo Finans söker du hos flera banker och långivare på samma gång. Bankerna och långivarna vi samarbetar med kommer att kämpa om att få dig som kund. På det sättet får du det bästa erbjudandet.

Samtidigt kommer du inte behandlas annorlunda. Du kommer bedömas som om du sökte upp bankerna på egen hand. Skillnaden är således att du söker till flera banker och långivare samtidigt för att låna pengar. Det bästa av allt är att när du ansöker om lån via Axo Finans tas det endast en kreditupplysning. Om du istället skulle gå till olika bank eller långivare var för sig skulle var och en av dem ta en egen kreditupplysning på dig. Men eftersom vi på Axo Finans samlar alla banker och långivare på ett ställe kan du jämföra alla samtidigt med endast en UC. 

Låneerbjudandet är utan förpliktelser och tjänsten är gratis

Det är viktigt att nämna att du inte behöver godkänna låneerbjudandet. Med andra ord är det utan förpliktelser att ansöka om lån hos oss. Om du får ett erbjudande kommer det att vara giltigt i 30 dagar. Då har du gott om betänketid om du skulle behöva det.

Det är gratis att använda Axo Finans. Som kund slipper du betala något till oss, då vi får betalt i form av provision från våra samarbetspartners.

Vi förmedlar privatlån. Det är lån som inte kräver säkerhet i till exempel bostad. Du kan givetvis använda pengarna som du vill, oavsett om det är till renovering, bil eller något helt annat du drömt om.

kvinna sitter i ett köpcentrum och använder Lån & Spar Bank
kvinna sitter i ett köpcentrum och använder Lån & Spar Bank

Vi på Axo Finans hjälper dig

Kreditkort och smålån har ofta höga räntor. Om man inte betalar av med en gång, kan sådana lån bli väldigt dyra. Det kan även var frustrerande att behöva betala in till många olika aktörer samtidigt. Det kan ge en dålig översikt över var pengarna blir av.

Hos Axo Finans kan du samla dyra lån och krediter i ett nytt lån med lägre ränta. Därmed kommer du bara behöva betala in ett belopp i månaden. Du kommer även kunna få längre avbetalningstid, bättre villkor och lägre ränta. Så du kommer spara pengar på det nya lånet.

Hos Axo Finans kan du samla lån och krediter för upp till 600 000 kr. Precis som med vårt privatlån, kommer vi jämföra olika leverantörer för att du ska få det allra bästa erbjudandet för dig. Olika leverantörer kommer att konkurrera om dig som kund. Kanske kommer du få ett erbjudande från Lån & Spar Bank.

Ansök

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning