Konsumentkredit logga i svart färg
Konsumentkredit logga i svart färg

Konsumentkredit 

Konsumentkredit gör det tryggt för dig att låna pengar utan säkerhet. Hos Konsumentkredit får du trygga och konkurrenskraftiga privatlån. De vill försäkra sig om att deras kunder lånar klokt, och kan även erbjuda en låneförsäkring för att du ska undvika ekonomiska problem vid oförutsedda händelser.

Ansök nu

Det här är Konsumentkredit

Konsumentkredit vill således även göra det tryggt för dig att låna pengar utan säkerhet. Banken har över 20 års erfarenhet av privatlån. Du kan ansöka om lån på upp till 500 000 kr, och väljer själv avbetalningstid på mellan 2 och 15 år.

par kramas i naturen efter möte med Konsumentkredit
par kramas i naturen efter möte med Konsumentkredit

Amorteringsfritt lån med Konsumentkredit

Konsumentkredit erbjuder något som kallas amorteringsfritt privatlån. Det betyder att du under en period slipper att amortera, alltså betala av på skulden. I stället betalar du bara ränta. Det kan du göra i 12 månader.

man i gul tröja lånar från Konsumentkredit på flygplats
man i gul tröja lånar från Konsumentkredit på flygplats

Jämför Konsumentkredit med andra

Axo Finans jämför lån hos olika leverantörer för att du ska få det bästa erbjudandet. Det betyder att du kommer kunna få en lägre ränta än om du bara uppsökt en långivare. Hos oss är det som om du går till flera banker och långivare samtidigt.

Ibland kan det vara svårt att veta varför du bör välja ett lån framför ett annat. Axo Finans jämför lån och hjälper dig att hitta det bästa möjliga lånet för dig och din situation. Du kan även samla lån genom oss om du lån och krediter sedan tidigare. 

Ansök här

Lån utan säkerhet

Genom att ansöka via Axo Finans kan du få lån utan säkerhet. Den här typen av lån kan du få utan att ha säkerhet i till exempel bostad. Med andra ord är det här en möjlighet att ta lån för de som inte äger en bostad.

Lånet är inte heller öronmärkt till specifika ändamål. Du väljer själv vad du ska använda pengarna till. Du kanske vill köpa en båt eller bil, renovera hemmet eller behöver betala oförutsedda utgifter? Det här är bara några av de ändamål du kan använda ett privatlån till.

Låneerbjudandet är utan förpliktelser och tjänsten är gratis

Om du får ett låneerbjudande via Axo Finans, behöver du inte acceptera det. Att ansöka om lån via oss är utan förpliktelser. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar. Använd tiden till att tänka dig för och se vad som passar bäst för dig.

Därutöver är det gratis att använda Axo Finans. Som kund betalar du inte något för att använda våra tjänster. Vi får betalt i form av provision från bankerna och långivarna vi samarbetar med.

Hur får jag utbetalningen?

Du behöver inte logga in på ”Min sida” eller liknande när du ska låna pengar hos Axo Finans. Du fyller bara i låneansökan och väntar på svar. Om du får och accepterar ett låneerbjudande loggar du in hos långivaren och har vidare kontakt med dem.

Axo Finans hjälper dig

Har du flera lån sedan tidigare? Eller betalar du kanske av på ett kreditkort? Det kan vara ansträngande att ha flera betalningar att förhålla sig till. Dessutom är flera olika lån dyrare att hantera.

Kreditkort har ofta väldigt hög ränta. Det blir även mycket dyrare om man inte klarar av att betala mer än minimibeloppet varje månad. Då kan man få betala av på ett mindre belopp under väldigt lång tid.

Via Axo Finans kan du samla lån och krediter genom att ta ett nytt lån. Genom att göra det kan du få bättre villkor, längre avbetalning och lägre ränta. Detta kan ge dig en bättre översikt över den egna ekonomin. Du kommer dessutom spara pengar på det nya lånet.

Ansök

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning