Komplett bank logga i svart och gul färg
Komplett bank logga i svart och gul färg

Komplett Bank

Komplett Bank är en bank som erbjuder privatlån utan säkerhet och sparkonton med attraktiva villkor. De har nyligen gjort ett namnbyte och heter idag Morrow bank.

Komplett Bank är bland de ledande bankerna i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. De erbjuder privatlån, kreditkort och sparkonto till privatkunder. Banken samarbetar tätt med Komplett Group.

Ansök nu

Det här är Komplett Bank

Komplett Bank är ursprungligen ett norskt företag som etablerades år 2014. Banken samarbetar med Komplett Group, som bland annat står bakom Komplett.se och Komplett.no.

Komplett Bank startade år 2014 med visionen om att bli en av de bästa leverantörerna av flexibel konsumentkredit. Sedan uppstarten har Komplett Bank upplevt kraftig tillväxt och har nu blivit ett av de mest kända varumärkena inom fritids- och konsumentkrediter. Dessutom erbjuder de sparkonto med fördelaktiga insättningsvillkor.

Företaget har idag tusentals kunder inom privatlån och andra banktjänster i Europa. Som kund hos Komplett Bank kan du förvänta dig en bank som alltid arbetar för att du ska bli nöjd, oavsett vad som är viktigt för dig.


Parafly i solnedgång med Komplett Bank
Parafly i solnedgång med Komplett Bank

Hur mycket kan jag låna genom Axo Finans?

Via Axo Finans kan du ansöka om att låna pengar upp till 600 000 kronor. Vi jämför Sveriges ledande banker och långivare, och hittar det bästa lånet för dig. Hos oss kan du även samla lån och bli av med dyr krediter. Det kan du sparar mycket pengar på.

Ansöker du om lån via Axo Finans kan Komplett Bank vara en av bankerna som bedömer din låneansökan. Ansök om lån idag, och få erbjudande om det bästa lånet för dig från en av våra samarbetspartners. Om du så vill låna 400 000 kronor eller låna 10 000 kronor kan du ansöka via oss. 

Axo Finans jämför lån åt dig, så att du kan koncentrera dig på viktigare saker. Skicka in en ansökan idag.


Privatlån utan säkerhet

Ett lån utan säkerhet innebär att du inte behöver tillhandahålla någon form av säkerhet för att få lånet beviljat. Långivaren ställer inte heller några krav på vad lånet ska användas till. Privatlån är bara en av flera låneprodukter som Komplett Bank erbjuder sina kunder.

Om du får ett erbjudande från Komplett Bank, kommer du få:

  • En flexibel avbetalningstid
  • Bra lånevillkor
  • Trevlig kundservice
  • En fördelaktig ränta

Komplett Bank erbjuder låneansökningar online med BankID.

Med ett privatlån utan säkerhet kan du ge dig själv ekonomiskt spelrum när du behöver det. Hos Komplett Bank får du ett lån som är anpassat efter din ekonomi, så att du inte lånar över din förmåga.

Samla kreditskuld

Det kan vara väldigt lönsamt att samla dyra lån och krediter. Med ett samlingslån får du ett helt nytt lån med nya och bättre lånevillkor samt lägre ränta. Inte minst kan du spara pengar.

Att samla lån och krediter kan vara lönsamt för att du får:

  • Lägre ränta
  • Färre kostnader och avgifter
  • Bättre lånevillkor

Om du väljer att samla dina skulder så kommer du bara ha ett lån att förhålla dig till. Det ger ofta möjlighet till mer billiga lån än tidigare. Det nya lånet kommer även att ha bättre villkor än vad du tidigare haft. Det innebär att du kapar alla onödiga kostnader, får en bättre ränta och en bättre ekonomisk översikt.

Komplett Bank erbjuder samlingslån, utöver privatlån utan säkerhet. Ansök om att samla lån genom att kryssa för alternativet i din låneansökan till Axo Finans. Därefter uppger du alla nödvändiga uppgifter som finns kopplade till lånen du vill göra dig av med. Banken eller långivaren tar sig an arbetet med att samla de gamla lånen.

Jämför Komplett Bank med andra långivare

Genom att jämföra lån kan du få bättre översikt över lånemarknaden, så att du vet vilka erbjudanden som passar bäst för dig. Kom ihåg att den effektiva räntan varierar mycket från långivare till långivare.

Om du tycker det är svårt att jämföra låneerbjudanden på egen hand, kan du göra det via Axo Finans förmedlingstjänst . Vi jämför låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare, och presenterar det bästa låneerbjudandet för dig.

Vi har många nöjda kunder och har högt betyg på Trustpilot. Våra trevliga medarbetare erbjuder bra uppföljning och hjälp där det behövs, och svarar på allt du undrar. Räntan bestäms baserat på upplysningar om dig och en individuell kreditkontroll.

skyskrapor och en blå himmel utanför Komplett Bank
skyskrapor och en blå himmel utanför Komplett Bank

Ansök om privatlån via Axo Finans idag

Sök lån via vår förmedlingstjänst så hittar vi det bästa låneerbjudandet för dig. Erbjudandet du får via oss är individuellt. Vi kan därför inte säga något om vilken ränta du kan förvänta dig innan vi mottagit erbjudanden från samtliga av våra samarbetspartners.

Om du får ett erbjudande från Komplett Bank, kommer det vara ett erbjudande utan förpliktelser. Det kostar ingenting att ansöka om lån via vår tjänst, och du får 30 dagars betänketid. Du kan använda pengarna till vad du vill.

Om du accepterar låneerbjudandet går kundrelationen över till Komplett Bank, eller eventuellt en annan samarbetspartner.

Du kan alltid återkomma till Axo Finans om du undrar över något.

Ansök här

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning