instabank logga i svart och grön färg
instabank logga i svart och grön färg

Instabank

Instabank är en ny digital bank som erbjuder privatlån, samlingslån och sparkonto. Ansök via Axo Finans. Instabank är en av bankerna som Axo Finans samarbetar med. När du ansöker om lån hos Axo Finans, skickas ansökan vidare till Instabank och flera av Sveriges ledande banker och långivare. Vi jämför och hittar lägsta möjliga ränta.

Ansök nu

Det här är Instabank

Instabank lanserades år 2016 av en grupp människor med lång erfarenhet inom bankbranschen och som såg behovet av en framtidsinriktad och kundvänlig banktjänst. Målet var att tillhandahålla banktjänster som förenklar vardagen för privatpersoner.

Instabank erbjuder digitala tjänster som ansökningsformulär online samt legitimering och signering med BankID. Ett privatlån från Instabank är flexibelt och passar även dig och din vardag. 

Instabank erbjuder inte bara lån, utan även andra produkter som sparande. Företaget har som mål att bidra till att uppfylla kundens stora och små ambitioner på ett snabbt och trevligt sätt. Genom att ansöka om privatlån via Axo Finans kan Instabank vara en av långivarna som tar emot och behandlar din ansökan. Om du så behöver låna 50000 kronor eller låna 75000 kronor eller mer så kan du ansöka. 

Ett par står i köket med en dator och tar lån hos Instabank
Ett par står i köket med en dator och tar lån hos Instabank

Hur kan jag få lån med låg ränta?

Ansök via Axo Finans för att få den lägsta möjliga räntan på lån när du lånar pengar. Vi låter långivare konkurrera om att vinna dig som kund, så räntan blir ännu lägre. Vi jämför lån utan säkerhet så du får det bästa erbjudandet med lägst ränta för dig.

När du skickar en låneansökan utan säkerhet till Axo Finans, kan din ansökan bli behandlad av Instabank. Axo Finans samarbetar med några av marknadens bästa banker och långivare för att ge dig erbjudande om bra lån och så billiga lån som möjligt.

Sök lån via oss på axo finans idag. Ansök om privatlån hos oss  så kan din ansökan även bli behandlad av Instabank.

Låg ränta på lån utan säkerhet

När du skickat in en låneansökan via Axo Finans får du ett låneerbjudande med en personlig ränta. Det innebär att räntan bestäms utifrån din privatekonomi och betalningsförmåga.

Eftersom räntan du erbjuds är personlig, kan den variera mycket från långivare till långivare. Det är därför viktigt att jämföra flera olika banker och långivare. Det är bara på det sättet man kan få reda på vem som kan ge dig det bästa lånet med lägst ränta. Här kommer Axo Finans in i bilden.

händer på en dator som använder Instabank
händer på en dator som använder Instabank

Axo Finans jämför lån utan säkerhet

Axo Finans är en låneförmedlare som jämför lån och olika räntor och låneerbjudanden för att hitta det lån som har lägst ränta och de bästa villkoren för dig. Genom att ansöka om lån utan säkerhet via Axo Finans skickas din låneansökan vidare till några av de bästa bankerna och långivarna på den skandinaviska marknaden. Instabank är en av dessa.

Betala inte mer än du måste – låt Axo Finans hitta det bästa lånet åt dig!

Vi förmedlar lån utan säkerhet och samlingslån. Om du sitter på flera dyra smålån och krediter kan du spara pengar varje månad genom att samla lån och krediter i ett nytt lån. Genom att samla alla skulder i ett samlat lån kan du nämligen kapa dubbla avgifter och få lägre ränta. Därutöver får du bättre översikt över ekonomin och det blir enklare att betala av skulden.

Gratis lånekalkylator

Innan du ansöker om att låna pengar kan det vara värt att prova dig fram med en lånekalkylator för att se vad lånet kan komma att kosta. En lånekalkylator är ett digitalt verktyg där du kan fylla i hur mycket du vill låna, och därefter se hur mycket lånet kommer att kosta dig.

Våra kunder har bra erfarenheter av vår lånekalkylator, och du kan  klicka dig vidare till låneansökan om du vill ansöka om lån. Du är mer än välkommen att kontakt oss om du har frågor eller behöver hjälp med din låneansökan.

Ansök om privatlån idag!

lånekalkylator

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning