Ikano bank logga i röd färg
Ikano bank logga i röd färg

Ikano bank

Ikano bank är perfekt för dig som vill låna pengar och som är ute efter en långivare som erbjuder goda lånevillkor, sunt förnuft och enkelhet. Ikano bank försöker ständigt hitta nya vägar för att underlätta processen för sina kunder och skapa lösningar till ekonomiska problem. När du skickar en låneansökan för ett privatlån via Axo Finans så är Ikano bank en av aktörerna som bedömer din ansökan.

Ansök nu

Om Ikano bank

Ikano Bank startade i de småländska skogarna för att ge människor ett bra alternativ i vardagen. De öppnade sina dörrar år 1995 och har under åren som gått vuxit till en bank för livets alla skeden.

De erbjuder lån med schyssta villkor och bjuder alltid på uppläggningsavgiften. Du kan även ansöka om att samla lån och krediter, och ofta kan de hjälpa dig att sänka din månadskostnad.

Axo Finans jämför lån. Ansök via Axo Finans och få din ansökan granskad av över 36 banker, du kanske får det bästa erbjudandet från Ikano bank?

Ikano bank erbjuder tjänster som:

  • Privatlån
  • Banklån
  • Samla lån
  • Kreditkort
familj dansar och använder ikano bank
familj dansar och använder ikano bank

Axo Finans lånekalkyl

Är du osäker på hur mycket pengar du vill låna eller vilken räntesats du kommer att få? Då rekommenderar vi att du använder våran lånekalkyl. Med den kan du beräkna vad din månadskostnad blir beroende på hur stort ditt lånebelopp är.

Den är enkel att använda. Du börjar med att fylla i lånebeloppet som du är intresserad av. Därefter kan du själv bestämma hur lång du vill att avbetalningsplanen blir. Du får sedan en uppskattning på vad din månadskostnad kommer att ligga på under den valda perioden. Längst ner i formuläret kan du kika på olika räntesatser och vad de kan ligga på. Räntan du får sätts individuellt och kommer i samband med ett låneerbjudande.

Ansök via Axo Finans

När du skickar in din ansökan genom Axo Finans så får du en ärlig chans att själv välja det bästa erbjudandet från 36 olika banker och långivare. Vi strävar efter att göra ansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig så du får den absolut bästa möjliga upplevelsen när du skickar in din ansökan genom oss.

Din ansökan kommer att behandlas av alla våra samarbetspartners, inklusive Ikano Bank. Du får sedan ett erbjudande från vardera bank. Erbjudandet du får är ej bindande och är giltig i 30 dagar. Om du bestämmer dig för att acceptera låneerbjudandet så går kundförhållandet över till den ansvariga långivaren. Du kan självklart därefter kontakta oss om du får några funderingar på vägen.

Axo Finans har hjälpt tusentals nöjda kunder med sina låneansökningar. Vi erbjuder personlig uppföljning och hjälp till alla som behöver det.

Ansök