Ikano bank


Ikano bank är perfekt för dig som är ute efter en långivare som erbjuder goda lånevillkor, sunt förnuft och enkelhet.

Ansök nu

Ikano bank försöker ständigt hitta nya vägar för att underlätta processen för sina kunder och skapa lösningar till ekonomiska problem. När du skickar en låneansökan via Axo Finans så är Ikano bank en av aktörerna som bedömer din ansökan.

Ränteexempel från Ikano Bank

Om du lånar 125 000 kronor över 5 år med 5.94 % rörlig ränta blir ditt genomsnittliga månadsbelopp 2 398 kr inkl. amortering och ränta, den totala återbetalningsbeloppet blir 143 872 kr. Antalet avbetalningar 60 st med en effektiv ränta på 6.10 %.

Om Ikano bank

Privatlån hos Ikano bank

Ikano Bank startade i de småländska skogarna för att ge människor ett bra alternativ i vardagen. De öppnade sina dörrar år 1995 och har under åren som gått vuxit till en bank för livets alla skeden.

De erbjuder lån med schyssta villkor och bjuder alltid på uppläggningsavgiften. Du kan även ansöka om att samla dina lån och krediter, och ofta kan de hjälpa dig att sänka din månadskostnad.

Ansök via Axo Finans och få din ansökan granskad av över 35 banker, du kanske får det bästa erbjudandet från Ikano bank?

Banken erbjuder tjänster som:

  • Privatlån
  • Banklån
  • Samla lån
  • Kreditkort

Vilken ränta får jag på lånet?

Det varierar mycket när det kommer till räntesatser mellan olika banker. Ikano Bank erbjuder individuella och transparenta räntesatser. Räntan du får beror framförallt på hur stort belopp du vill låna och hur din återbetalningsförmåga ser ut. Den lägsta räntan du kan få från Ikano Bank är 4.15 % och den högsta är 15.94 % (2022-02-11). Med en effektiv ränta på 4.23 % till 17.16 %. Räntan fastställs efter att en kreditbedömning gjorts.

Hur mycket får jag låna?

Ikano Bank erbjuder dig möjligheten att låna upp till 350 000 kronor i privatlån. Lånet är utan säkerhet så du behöver inte lämna in någon ägodel och de bjuder alltid på uppläggningsavgiften. Om du ska låna ett högre belopp än 200 000 kronor så bör du ha med dig en medsökande med en fast inkomst. Detta säkerställer att lånet kan återbetalas då två inkomster är alltid ett säkrare alternativ för långivaren.

För att få ditt lån beviljat från Ikano Bank måste du:

  • Vara över 18 år.
  • Ha en fast årsinkomst på minst 125 000 kr.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Ha en medsökande om du vill låna ett belopp över 200 000 kr.

Axo Finans lånekalkyl

Är du osäker på hur mycket pengar du vill låna eller vilken räntesats du kommer att få? Då rekommenderar vi att du använder våran lånekalkyl. Med den kan du beräkna vad din månadskostnad blir beroende på hur stort ditt lånebelopp är.

Den är enkel att använda. Du börjar med att fylla i lånebeloppet som du är intresserad av. Därefter kan du själv bestämma hur lång du vill att avbetalningsplanen blir. Du får sedan en uppskattning på vad din månadskostnad kommer att ligga på under den valda perioden. Längst ner i formuläret kan du kika på olika räntesatser och vad de kan ligga på. Räntan du får sätts individuellt och kommer i samband med ett låneerbjudande.

Ansök via Axo Finans

Privatlån hos Ikano bank

När du skickar in din ansökan genom Axo Finans så får du en ärlig chans att själv välja det bästa erbjudandet från 35 olika banker och långivare. Vi strävar efter att göra ansökningsprocessen så enkel och smidig som möjligt för dig så du får den absolut bästa möjliga upplevelsen när du skickar in din ansökan genom oss.

Din ansökan kommer att behandlas av alla våra samarbetspartners, inklusive Ikano Bank. Du får sedan ett erbjudande från vardera bank. Erbjudandet du får är ej bindande och är giltig i 30 dagar. Om du bestämmer dig för att acceptera låneerbjudandet så går kundförhållandet över till den ansvariga långivaren. Du kan självklart därefter kontakta oss om du får några funderingar på vägen.

Axo Finans har hjälpt tusentals nöjda kunder med sina låneansökningar. Vi erbjuder personlig uppföljning och hjälp till alla som behöver det.

Skicka in en ansökan via Axo Finans idag!