ica banken logga
ica banken logga

ICA banken

ICA banken är en komplett bank som erbjuder olika typer av lån. Vill du finansiera ett bostadsköp så kan du ansöka om ett bolån eller lånelöfte. Vill du spendera pengarna på annat kan du alltid ansöka om ett privatlån.

Att ansöka om lån kan vara en lång och krånglig process. Vanligtvis behöver man ansöka hos flera olika banker för att kunna jämföra låneerbjudanden och välja det som passar bäst. Axo Finans har därför samarbetat med ett flertal banker och långivare för att underlätta processen. Du behöver bara skicka din ansökan en gång så kommer vi att skicka vidare den till våra samarbetspartners. Du får sedan ett erbjudande från vardera bank och kan själv välja vilket erbjudande som passar dig bäst. ICA banken kan vara en av de bankerna som reviderar din ansökan

Ansök nu

ICA Banken - En bank för alla dina behov

ICA banken är en etablerad bank som grundades 2001 och har idag över 1 miljon kunder. Banken erbjuder ett komplett utbud av tjänster till privatpersoner och levererar effektiva betaltjänster & finansiella lösningar till ICA kunder, kommuner och myndigheter. Som kund hos ICA banken kan du känna dig trygg då de har samlat på sig en lång lista med nöjda kunder över åren. Med målet att förenkla kundens vardag och öka deras lojalitet till ICA strävar ICA banken efter hålla alla sina kunder nöjda med goda lånevillkor, låga räntesatser och bra service.

Krav för att låna pengar från ICA Banken

För att bli beviljad ett lån från ICA banken behöver du uppfylla följande grundkrav:

● Du ska vara minst 18 år
● Du ska ha en fast inkomst*
● Inga betalningsanmärkningar
● Vara folkbokförd i Sverige

Om du inte uppfyller kraven ovan kan du inte låna pengar från ICA banken. Dessa är grundkraven och fler kan förekomma beroende på vilket lån du ansöker om.

tre kompisar sitter vid ett bord och pratar om lån på ica bank
tre kompisar sitter vid ett bord och pratar om lån på ica bank

Olika typer av lån hos ICA banken

ICA banken erbjuder sina kunder olika typer av lån beroende på kundens inkomst och behov. Du kan låna allt från Privatlån, Blancolån och Billån till Bolån och Samlingslån. Det beror på vad du vill använda pengarna till. Vill du göra ett bostadsköp? Då är ett bolån rätt alternativ för dig. Du kan ansöka om ett lånelöfte först för att använda det som trygghet för dig och din mäklare.

Om du vill använda pengarna till annat kan du välja att ansöka om ett privatlån. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet och du kan låna upp till 500 000 kronor och använda pengarna till vad du vill.


Ansök om privatlån hos ica banken via Axo Finans

ICA banken är en av samarbetspartnerna till Axo Finans. Genom att ansöka om privatlån via oss, kan ICA banken vara en av bankerna som behandlar din ansökan. Du lämnas aldrig ensam när du ansöker via Axo Finans. Vi har hjälpt tusentals nöjda kunder med sina låneansökningar. Vi erbjuder personlig uppföljning och hjälp till alla som behöver det. Våra serviceinriktade medarbetare står redo att besvara alla frågor du kan tänkas ha. När du accepterar ett lån från en av våra samarbetspartners så övergår kontakten till banken i frågan men du kan fortfarande nå ut till oss om det skulle behövas.

Ansök här