Frogtail


Frogtail logo

Frogtail är banken för personer som behöver pengar till särskilda inköp. Ansök om lån hos Frogtail via Axo Finans.

Ansök nu

När du ansöker om lån via Axo Finans går ansökan vidare till Frogtail och flera av Sveriges ledande banker och långivare. Därmed är det långivarna som behöver konkurrera om att få dig som kund, och inte tvärtom.

Vad kostar ett Frogtail-lån?

Prisexempel från Frogtail: Låna 20 000 kr med återbetalningstid på 3 år och nominell fast ränta på 26%. Uppläggningsavgift 0 kr, administrationsavgift 0 kr, effektiv ränta 29,3%, totalt att återbetala 28 873 kr (802 kr per månad i 36 månader).

Frogtail-lånet kan användas till vad du vill, oavsett om det är till att betala räkningar eller köpa något du vill ha. Pengarna kan även användas till renovering eller andra uppgraderingar i hemmet, det bestämmer du helt själv.

Ansök hos Axo Finans för att se om Frogtail ger dig det bästa låneerbjudandet, eller om det är en annan långivare som har bättre villkor.

Bekanta dig med Frogtail

Privatlån hos Frogtail, lån utan säkerhet hos Frogtail

Frogtail är en del av Folkefinansgruppen som etablerades år 2006. Det är ett finans- och kreditföretag under tillsyn av den svenska finansinspektionen. Frogtail erbjuder lån till personer som ska göra särskilda inköp, oavsett vad det är kunden behöver.

Marginalen Bank vill bidra till att världen blir bättre genom att ge ett ekonomiskt försprång till de som behöver det. Som kund hos Marginalen Bank får du en partner som inte bara tittar på siffror och beräkningar, utan lika mycket på idéer och framtid.

För att få ett Frogtail-lån beviljat måste du:

  • Vara över 18 år
  • Ha en taxerad inkomst
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inte ha skulder hos Kronofogden

Pengar till det du behöver

Behovet av pengar kan uppstå plötsligt eller tillfälligt. Hos Axo Finans arbetar vi därför för att ha en så effektiv process som möjligt. Våra ansökningsformulär är inte komplicerade, och kan fyllas i både på dator, telefon och surfplatta.

Du fyller helt enkel i det belopp du vill låna och hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter fyller du i resten av ansökningsformuläret, med personuppgifter och ekonomiska upplysningar. Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners som passar dina önskemål.

Så snart vi har jämfört alla erbjudanden, presenterar vi det bästa lånet för dig. Om du tackar ja kan du signera lånepappren med elektroniskt ID. Om du tackar nej önskar vi dig välkommen tillbaka om behovet av pengar skulle uppstå vid ett senare tillfälle.

Det här är Axo Finans

Axo Finans är låneförmedlaren som hjälper dig att hitta bra lån. Vi jämför låneerbjudanden från upp till 35 olika banker och långivare. Du väljer själv det lån som passar dig bäst. Om du behöver ett lån, sparar du både tid och pengar genom att använda vår jämförelsetjänst.

Frogtail eller en av de andra långivarna vi samarbetar med kan vara den bank som ger dig det bästa erbjudandet. Du slipper förhandla med långivarna, det jobbet tar vi oss an.

Alla ansökningar via Axo Finans är kostnadsfria och utan förpliktelser. Om du tackar ja till ett lån är det den aktuella långivaren som betalar oss för våra tjänster, antingen Frogtail eller någon av våra 35 andra samarbetspartners.

Vad kan jag använda pengarna till?

Privatlån hos Frogtail, lån utan säkerhet hos Frogtail

Fördelen med ett lån utan säkerhet är att pengarna kan användas till just det du själv vill. Det krävs inte något eget kapital eller någon säkerhet, vilket ger dig frihet att bestämma vad lånet ska gå till. De vanligaste orsakerna till att våra kunder ansöker om lån hos oss är:

  • De ska renovera och behöver flexibel ekonomi till oväntade utgifter.
  • De har fått räkningar med posten och behöver pengar till att betala dem.
  • De ska samla smålån och gamla skulder i ett bättre lån med lägre ränta.

Du behöver inte passa in i någon av dessa kategorier, det är helt upp till dig vad pengarna ska gå till. Drömmer du om att resa på semester? Eller vill du ha ett lån till att finansiera en begagnad bil? Vad pengarna ska gå till väljer du helt själv.

Vilken ränta får jag på lånet?

Räntor är priset du betalar för att låna pengar, och exakt vilken ränta du får är personligt. Räntan bestäms baserat på din inkomst, betalningshistorik och andra personliga och ekonomiska upplysningar. Därför kan vi inte veta exakt vad du får i ränta förrän efter långivarna har behandlat din ansökan.

Frogtail erbjuder en fast årsränta på 26 %. Det är den nominella räntan, alltså grundräntan på lånet. Den effektiva räntan är nominell ränta plus eventuella avgifter, som exempelvis fakturaavgift. För att komma fram till vad lånet kommer att kosta dig, måste du därför titta på den effektiva räntan. Du kan använda vår lånekalkylator för att se vad lånet kan komma att kosta dig.

Skicka in en ansökan idag

Skicka in en ansökan idag, så hjälper vi dig att hitta det billigaste lånet!