Frogtail bank logga i grå och svart färg
Frogtail bank logga i grå och svart färg

Frogtail

Frogtail är banken för personer som behöver pengar till särskilda inköp. Frogtail är en långivare men har för tillfället omorganiserat och erbjuder tyvärr inte några lån just nu. Men om du vill låna pengar eller samla dina lån kan vi på Axo Finans hjälpa till. Här kan du välja önskat lånebelopp. Vill du låna 10 000 kronor eller låna 75 000 kronor 000 konor? eller är du ute efter att låna 400 000 konor eller mer? Du bestämmer själv. När du ansöker om lån via Axo Finans går ansökan vidare till flera av Sveriges ledande banker och långivare. Därmed är det långivarna som behöver konkurrera om att få dig som kund, och inte tvärtom. 

Ansök nu

Bekanta dig med Frogtail

Frogtail är en del av Folkefinansgruppen som etablerades år 2006. Det är ett finans- och kreditföretag under tillsyn av den svenska finansinspektionen. Frogtail har tidigare erbjudit privatlån till personer som ska göra särskilda inköp, oavsett vad det är kunden behöver.

kvinna i svart jacka ler och använder frogtail
kvinna i svart jacka ler och använder frogtail

Ett Frogtail-lån?

Frogtail erbjuder inte lån just nu men när de gjorde det tidigare gick det att använda Frogtail-lånet till olika saker, oavsett om det var till att betala räkningar eller köpa något för konsumtion. Pengarna kunde även användas till renovering eller andra uppgraderingar i hemmet, det bestämde du helt själv.

Ansök hos Axo Finans för att se det bästa låneerbjudandet, och andra långivares villkor. Du kan även jämföra samlingslån om du vill samla dina lån och krediter till ett lån.

Pengar till det du behöver

Behovet av pengar kan uppstå plötsligt eller tillfälligt. Hos Axo Finans arbetar vi därför för att ha en så effektiv process som möjligt. Våra ansökningsformulär är inte komplicerade, och kan fyllas i både på dator, telefon och surfplatta. Sök lån via oss och få snabb och smidig hjälp. 

Du fyller helt enkel i det belopp du vill låna och hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter fyller du i resten av ansökningsformuläret, med personuppgifter och ekonomiska upplysningar. Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners som passar dina önskemål.

Så snart vi har jämfört alla erbjudanden, presenterar vi det bästa lånet för dig. Det gör att du har större chans att hitta billiga lån, som du annars kanske skulle missat.Om du tackar ja kan du signera lånepappren med elektroniskt ID. Om du tackar nej önskar vi dig välkommen tillbaka om behovet av pengar skulle uppstå vid ett senare tillfälle.

Det här är Axo Finans

Axo Finans är låneförmedlaren som hjälper dig att hitta bra lån. Vi jämför lån från upp till 35 olika banker och långivare. Du väljer själv det lån som passar dig bäst. Om du behöver ett lån, sparar du både tid och pengar genom att använda vår jämförelsetjänst.

Frogtail eller en av de andra långivarna vi samarbetar med kan vara den bank som ger dig det bästa erbjudandet. Du slipper förhandla med långivarna, det jobbet tar vi oss an.

Alla ansökningar via Axo Finans är kostnadsfria och utan förpliktelser. Om du tackar ja till ett lån är det den aktuella långivaren som betalar oss för våra tjänster, antingen Frogtail eller någon av våra 35 andra samarbetspartners.

man pussar kvinna på kinden som använder frogtail
man pussar kvinna på kinden som använder frogtail

Vad kan jag använda pengarna till?

Fördelen med ett lån utan säkerhet är att pengarna kan användas till just det du själv vill. Det krävs inte något eget kapital eller någon säkerhet, vilket ger dig frihet att bestämma vad lånet ska gå till. 

De vanligaste orsakerna till att våra kunder ansöker om lån hos oss är:

  • De ska renovera och behöver flexibel ekonomi till oväntade utgifter.
  • De har fått räkningar med posten och behöver pengar till att betala dem.
  • De ska samla smålån och gamla skulder i ett bättre lån med lägre ränta.

Du behöver inte passa in i någon av dessa kategorier, det är helt upp till dig vad pengarna ska gå till. Drömmer du om att resa på semester? Eller vill du ha ett lån till att finansiera en begagnad bil? Vad pengarna ska gå till väljer du helt själv.

Ansök nu

Vilken ränta får jag på lånet?

Räntor är priset du betalar för att låna pengar, och exakt vilken ränta du får är personligt. Räntan bestäms baserat på din inkomst, betalningshistorik och andra personliga och ekonomiska upplysningar. Därför kan vi inte veta exakt vad du får i ränta förrän efter långivarna har behandlat din ansökan. Nominella räntan, är grundräntan på lånet. Den effektiva räntan är nominell ränta plus eventuella avgifter, som exempelvis fakturaavgift. För att komma fram till vad lånet kommer att kosta dig, måste du därför titta på den effektiva räntan. Du kan använda vår lånekalkylator för att se vad lånet kan komma att kosta dig.

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning