Friia


Friia är ett svenskt konsumentkreditinstitut. Banken erbjuder lån med individuell prissättning baserat på din kreditupplysning.

Ansök nu

Friia ägs av 4finance Group. Det är en global ledare inom konsumentfinansiering. De har verksamhet i 13 länder, och det arbetar omkring 3 000 människor i koncernen.

Ränteexempel hos Friia

Du lånar 35 000 kr med en löptid på 42 månader. Med nominell ränta på 23 % blir effektiv ränta 25,59 %. Totalt betalar du 51 316,78 kr, och i snitt bli det 1220,82 kr per månad. Den effektiva räntan varierar mellan 16,08 % och 29,84 %.

Friia förmedlar lån på ett bekvämt sätt som passar en modern livsstil. Via Axo Finans kan du få lån hos Friia. Om du får ett låneerbjudande från dem, tar Friia kontakt med dig.

Axo Finans samarbetar med ledande banker och långivare för att ge dig det bästa möjliga erbjudandet.

Det här är Friia

Privatlån hos Friia, lån utan säkerhet hos Friia

Friia är alltså ett svenskt konsumentkreditinstitut. De vill hjälpa människor att övervinna ekonomiska glapp och njuta av livet. Du kan låna mellan 10 000 och 70 000 kr hos Friia. Avbetalningen är från 1 till 7 år.

Friia ägs av 4finance Group. Koncernen etablerades i Sverige i 2009, och har nu verksamhet i 13 länder. Det jobbar runt 3000 människor i 4finance Group. I Norden har de verksamhet i Sverige, Danmark och Finland.

Friia vill hjälpa dig att övervinna ekonomiska glapp, så att du kan njuta av livet. Ett lån som inte kan återbetalas är inte bra för någon. Därför arbetar de för att låna ut pengar till dem som kan dra nytta av dem, och samtidigt klarar av att betala tillbaka dem.

Har Friia låg ränta?

Ja, som tur är för dig som kund erbjuder Friia låg ränta. Utöver räntan tar Friia varken ut dolda avgifter eller andra kostnader. Den låga räntan är mellan 1,25 % och 2,2 % i månaden. Räntan du får beror på din ekonomiska situation och låneperiodens längd.

Jämför lån hos Axo Finans

Axo Finans erbjuder en tjänst som hjälper dig med att jämföra privatlån. Vi samarbetar med ledande banker och långivare för att ge dig det bästa erbjudandet. Vad är då det bästa erbjudandet? Jo, det är erbjudandet som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

Lån utan säkerhet

Hos oss förmedlar vi lån utan säkerhet. Med denna typ av lån kan du låna pengar utan säkerhet i exempelvis bostad. Då kan du ansöka om lån utan att äga något. Du kan använda pengarna till vad du vill – bil, båt, renovering, resa eller något annat du drömt om.

Vi jämför lån åt dig

Det finns många aktörer och leverantörer där ute och det är inte alltid lätt att veta hur man ska förhålla sig till de olika räntorna, lånebeloppen och avbetalningstiderna. Om du använder Axo Finans slipper du förhålla dig till detta. Vi jämför lån åt dig så du får det erbjudande som passar dig bäst.

Axo Finans – gratis och utan förpliktelser

Vår tjänst är gratis för dig som kund. Vi får nämligen provision från de banker och långivare vi samarbetar med. På så sätt slipper du betala något till oss.

Om du får ett låneerbjudande, exempelvis från Friia, är det utan förpliktelser och giltigt i 30 dagar. Du bestämmer själv om du vill tacka ja eller nej.

När betalas lånet ut?

Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id.

Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

Samla lån och krediter via Axo Finans

Privatlån hos Friia, lån utan säkerhet hos Friia

Kreditkort och smålån låter dig låna pengar snabbt, medan dessa lån kan bli väldigt dyra om de inte betalas av snabbt. Om du har flera olika lån som du betalar på, kan det snabbt bli svårt att få en översikt.

Om du har otur kan du få betalningsanmärkningar. Läs mer om det hos Kronofogden. Det kan göra att dina lån och krediter får konsekvenser för din ekonomiska framtid.

För att få bättre översikt över din situation, kan du samla lån och krediter via Axo Finans. Det innebär att du tar ett nytt lån. Genom att samla lån kan du få bättre villkor. Det betyder ofta längre avbetalningstid och därför även lägre ränta. Inte minst sparar du pengar, vilket är den största anledningen till att ett samlingslån lönar sig.