Friia bank logga i färg
Friia bank logga i färg

Friia

Friia är ett svenskt konsumentkreditinstitut. Hos den här banken kan du låna pengar med individuell prissättning baserat på din kreditupplysning.

Friia ägs av 4finance Group. Det är en global ledare inom konsumentfinansiering. De har verksamhet i 13 länder, och det arbetar omkring 3 000 människor i koncernen.

Ansök nu

Det här är Friia

Friia är alltså ett svenskt konsumentkreditinstitut. De vill hjälpa människor att övervinna ekonomiska glapp och njuta av livet.

Friia ägs av 4finance Group. Koncernen etablerades i Sverige i 2009, och har nu verksamhet i 13 länder. Det jobbar runt 3000 människor i 4finance Group. I Norden har de verksamhet i Sverige, Danmark och Finland.

Friia vill hjälpa dig att övervinna ekonomiska glapp, så att du kan njuta av livet. Ett lån som inte kan återbetalas är inte bra för någon. Därför arbetar de för att låna ut pengar till dem som kan dra nytta av dem, och samtidigt klarar av att betala tillbaka dem.ett par i skogen med sin hund har tagit lån med friia
ett par i skogen med sin hund har tagit lån med friia

Friia och Axo Finans

Axo Finans jämför lån och erbjuder en tjänst som hjälper dig med att jämföra privatlån hos olika banker och långivare med endast en ansökan. Vi samarbetar med ledande banker och långivare för att ge dig det bästa erbjudandet. Vad är då det bästa erbjudandet? Jo, det är erbjudandet som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

Hos oss förmedlar vi lån utan säkerhet. Med denna typ av lån kan du låna pengar utan säkerhet i exempelvis bostad. Då kan du ansöka om lån utan att äga något. Du kan använda pengarna till vad du vill – bil, båt, renovering, resa eller något annat du drömt om. 

Det finns många aktörer och leverantörer där ute och det är inte alltid lätt att veta hur man ska förhålla sig till de olika räntorna, lånebeloppen och avbetalningstiderna. Om du använder Axo Finans slipper du förhålla dig till detta. Om du letar efter billiga lån som många gör idag så ska du alltid jämföra lån. Vi jämför lån åt dig så du får det erbjudande som passar dig bäst.


Samla och spara med oss

Vi på Axo har även möjlighet att samla ihop lån som du har tidigare. Vid små lån och krediter innebär det ofta att de har en högre ränta än om det skulle vara ett större lån. Därför är det en bra ide att se över om du kan samla lån för att sänka räntan. 

Ansök nu

Axo Finans – gratis och utan förpliktelser

Sök lån via oss på axo finans. Vår tjänst är gratis för dig som kund. Vi får nämligen provision från de banker och långivare vi samarbetar med. På så sätt slipper du betala något till oss.

Om du får ett låneerbjudande, exempelvis från Friia, är det utan förpliktelser och giltigt i 30 dagar. Du bestämmer själv om du vill tacka ja eller nej.

När betalas lånet ut?

Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id.

Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

ett möte där två personer tar lån med friia
ett möte där två personer tar lån med friia

Ansök hos Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa lånet för dina behov genom att jämföra erbjudanden från olika långivare. Om du skulle behöva låna pengar kan du via oss ansöka om olika lånebelopp. Om du exempelvis vill låna 75 000 kronor eller låna 400 000 kronor eller mer kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder lån via olika banker och långivare och som mest finns det möjlighet att låna 600 000 kronor via oss. Du även samla dina lån 

 och krediter hos oss. Det innebär att du tar ett nytt lån som inkluderar alla tidigare lån. Genom att samla lån kan du få bättre villkor. Det betyder ofta längre avbetalningstid och därför även lägre ränta. Inte minst sparar du pengar, vilket är den största anledningen till att ett samlingslån lönar sig.

Ansök här

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning