Ferratum

Ferratum, som har varit verksamma sedan 2005, är en del av den större Multitude Group. Med en bred och internationell kunddatabas finns de nu i 15 länder runt om i världen. Ferratum är en etablerad och betrodd långivare, deras vision och målsättning är att bli en av de större mobila långivarna som erbjuder privatlån på ett digitalt och användarvänligt sätt.

Ansök här

Ferratum och tjänster

Om du är ute efter ett privatlån eller ett snabblån bör du se efter och jämföra olika alternativ innan du tar ett lån. En av de främsta tjänsterna som Ferratum erbjuder sina kunder som vill låna pengar är en kontokredit. Tänk dig möjligheten att ha en kredit, varav du kan välja att använda precis så mycket eller så lite du behöver. Den stora fördelen här är att du endast betalar ränta för det belopp du faktiskt nyttjar, vilket kan erbjuda en flexibilitet som traditionella lån ofta saknar.

Villkor och krav för lån hos Ferrarum

Att ansöka om en lån hos Ferratum är relativt enkelt, men det finns vissa grundläggande krav som måste uppfyllas:

  • Ålder: Du måste vara minst 21 år gammal.
  • Folkbokföring: Du måste varit folkbokförd I Sverige i minst 2 år.
  • Inkomst: Din inkomst från föregående år måste uppgå till minst 24 000 kr.
  • Skuldsaldo: Du får inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste tre åren.
  • Betalningsanmärkningar: Du får ha högst 6 betalningsanmärkningar, och det måste ha gått minst 6 månader sedan den senaste betalades av.

Ferratum samarbetar med kreditupplysningsföretaget Creditsafe för att säkerställa att de har all nödvändig information för att fatta ett välgrundat beslut.

Ferratum jämfört med andra långivare

Det finns en mängd aktörer på marknaden och för att förenkla valet för potentiella låntagare finns tjänster som Axo Finans. Som låneförmedlare hjälper vi på Axo Finans dig att jämföra Ferratum med över 36 andra banker och långivare. Målet när vi jämför lån åt dig är att säkerställa att du får den lägsta möjliga räntan på ditt lån. Dessutom, om du befinner dig i en situation där du har flera smålån och krediter, kan Axo Finans även assistera med att samla lån till ett mer hanterbart samlingslån.

Mer om Ferratum

Ferratum har etablerat sig som en pålitlig och innovativ långivare i marknaden. Med användarvänlighet, flexibilitet och tydliga villkor fortsätter de att tilltala en bred kundkrets. Vare sig du är i behov av ett snabblån, kontokredit eller ett privatlån finns det lån för dina behov och önskningar. Vi på Axo Finans hjälper dig gärna att hitta ditt nästa lån till en lägre ränta, genom att genomföra en jämförelse av olika långivare och banker.

Axo finans logga
Axo finans logga

Axo Finans hjälper dig framåt

Om du är intresserad av att jämföra Ferratum med andra alternativ kan vi på Axo Finans vara en lösning för dig. Vi som låneförmedlare jämför Ferratum med över 36 andra banker och långivare för att hjälpa dig hitta den lägsta räntan på lån. Hos oss på Axo Finans kan du var säker på att hitta ett lån som passar dig och dina behov. Testa att göra en ansökan hos oss idag, det är ej bindande och helt kostnadsfritt. Det tar endast 2 minuter att ansöka och du får svar direkt.

Ansök