Euroloan


Euroloan logo

Euroloan vill erbjuda bättre lån än sina konkurrenter, genom modern teknologi och en mer effektiv organisation.

Ansök nu

Euroloan är ett svenskt finansbolag. De håller till i Stockholm men deras moderbolag kommer ursprungligen från Finland. Där har de funnits sedan 2007.

Ränteexempel från Euroloan

Du vill låna 20 000 kr. Löptiden är 18 månader. Då blir den effektiva räntan 30,91 %. I den effektiva räntan ingår startavgift 495 kr, uttagsavgift 49 kr samt aviavgift 49 kr/avi. Du måste betala 24 585 kr totalt. Du betalar i snitt 1 366 kr per månad.

Den finska finanskoncernen Mash har verksamhet i flera länder: Finland, Sverige, Spanien, Polen och Luxemburg. Euroloan vill använda egen teknologi och bra kundservice för att ge kunderna bättre villkor.

Via Axo Finans kan du få lån hos Euroloan. Om du får ett låneerbjudande från dem, tar finansbolaget kontakt med dig.

Det här är Euroloan

Privatlån hos Euroloan, Lån utan säkerhet hos Euroloan

Euroloan är ett svenskt företag med ett finsk moderföretag i ryggen. Företaget vill ha långsiktiga kundrelationer och därför kommer du alltid bemötas med ärlighet och trygghet hos dem. De engagerar sig även i en rad miljöprojekt.

Euroloan ränta

Du får en nominell rörlig årsränta. Den sätts individuellt och baseras på din ekonomiska situation. Den nominella rörliga årsräntan varierar mellan 12,95 och 39,50 %.

Kom ihåg att den effektiva årsräntan kommer vara högre. I den ingår även avgifter och andra kostnader. Den effektiva räntan kan därför variera mellan 15,04 och 93,83 %. Även avbetalningen för fullt utnyttjad kredit varierar mellan 18 och maximalt 60 månader, beroende på kreditens storlek.

Miljö

Euroloan donerar pengar till miljöprojekt och naturorganisationer. Bland annat stöttar företaget trädplantering och miljön i Östersjön. Sedan 2009 har de stöttat organisationen Carbonfund.org. Tillsammans med dem hade Euroloan år 2015 bidragit till att plantera över 30 000 träd.

Jämför lån via Axo Finans

En låneförmedlare jämför lån på kundens vägnar. Hos en del får du kanske erbjudande om lån upp till 200.000 kr hos över 20 kreditgivare, eller 300.000 kr hos 25 banker. Hos Axo Finans kan du låna upp till 600.000 kr. Vi jämför 32 samarbetspartners som alla är ledande inom sin bransch.

Jämför lån

Vi jämför erbjudanden på lån från olika banker och långivare. På det sättet får du som kund det allra bästa erbjudandet. Därför bör du använda vår tjänst om du ska låna pengar.

Det kan dessutom vara svårt att få översikt över alla erbjudanden där ute. Den arbetet slipper du med oss. Axo Finans ordnar det åt dig!

Ansök hos flera banker och långivare samtidigt

När du ansöker hos oss skickar du samtidigt en ansökan till alla våra partners. Med andra ord blir det som om du skulle vänt dig till 32 olika banker och långivare. Skillnaden är att hos oss vänder du dig till alla dessa samtidigt, med bara en enda kreditupplysning.

Genom att låta flera banker behandla din ansökan ökar sannolikheten för att du ska få ett bra erbjudande. Dessutom kommer våra samarbetspartners konkurrera om att få dig som kund. Det gör att du får ett bättre erbjudande via Axo Finans.

Samla lån och krediter via Axo Finans

Privatlån hos Euroloan, Lån utan säkerhet hos Euroloan

En del har flera lån de betalar av på varje månad. Andra har betalt högre belopp på kreditkortet, och kan inte betala mer än månadsbeloppet. Det kan göra att det tar längre tid att betala av skulden. Dessutom blir det dyrare för dig.

Hos oss kan du samla lån och krediter. På det sättet kan du få längre avbetalningstid och därmed lägre ränta. Med andra ord kan du spara pengar på att samla lån hos oss. Du kommer även att få en bättre översikt över ekonomin.

Våra tjänster är helt gratis för dig som kund

Det är helt gratis att använda våra tjänster. Vi kan erbjuda dig våra tjänster gratis då vi får provision från bankerna och långivarna vi samarbetar med. Om du får ett låneerbjudande av någon av våra samarbetspartners, är det giltigt i 30 dagar. Du bestämmer själv om du vill tacka ja eller ej.

Euroloan är en partner som kan hjälpa dig med lån. Du kan få ett låneerbjudande från dem via Axo Finans.