credento bank logga i färg

Credento

Credento hjälper dig med den sista pusselbiten i din ekonomi. Det är inga avgifter som uppläggningsavgift eller aviavgifter på privatlån från Credento. Credento erbjuder privatlån utan extra avgifter. Många andra aktörer har en rad avgifter, såsom uppläggningsavgift eller aviavgifter. Det får du inte hos Credento. Här betalar du bara årsräntan.

Ansök nu

Det här är Credento

Credento erbjuder alltså privatlån utan avgifter, förutom påminnelseavgift på 60 kr vid försenad inbetalning. Annars betalar du bara årsräntan. På så vis hjälper de dig med den sista brickan i privatekonomin.

Bolaget bakom Credento privatlån heter TF Bank, som grundades 1987 i Borås.

Ett par som tittar på credento sparbanks spargris

Hur mycket kan man låna?

Credento har lån upp till 50 000 kr. De erbjuder alltså inte lika höga lånesummor som andra aktörer hos Axo Finans. De har likväl bra villkor, och som Credento säger: ”Små lån – stora möjligheter”.

Med ett lån hos Credento kan du bland annat renovera hemma, köpa en begagnad bil eller betala oväntade kostnader.

Ränteexempel från Credento

Säg att du lånar 40 000 kr och med en avbetalning på 5 år. Med en exempelränta på 22,90 % ska du betala 1 129 kr i månaden, och 25,46 % som den effektiva räntan. 27 740 kr blir då den totala kreditkostnaden på. Maximal effektiv ränta är 29,27%.

Vill du få ett erbjudande från Credento? Ansök om lån via Axo Finans idag! Vi samarbetar med 35 ledande banker och långivare för att du ska få det bästa erbjudandet.

Avbetalning och räntor

Hos Credento kan du låna från 1000 kr till 50 000 kr med avbetalning på 1 till 6 år. Räntan är individuell, och är från 13,90 till 25,95 % (effektiv ränta: 14,82 till 29,27 %). Du betalar ett belopp varje månad.

Vill du betala av ditt lån snabbare? Eller vill du kanske betala av hela lånet? Det får du självklart göra. Credento tar ingen extra avgift för det, och du kan när som helst betala av hela lånet.

Betalningsfritt?

Credento har en bra möjlighet om du behöver lite extrapengar en månad. När du har genomfört fyra korrekta inbetalningar får du nämligen lov att nyttja en betalningsfri månad.

Varje år kan du nyttja denna möjlighet två gånger. Under en betalningsfri månad kommer räntan för månaden att läggas till summan du är skyldig. Därför kommer även återbetalningstiden för lånet att bli längre.

lån med Credento och en stadsdel vid vattnet

Privatlån med låg ränta hos Axo Finans

Axo Finans jämför lån från ledande banker och långivare. Vi skickar din låneansökan till flera av dessa samtidigt. Våra samarbetspartners slåss således om att få just dig som kund. Därför får du det bästa erbjudandet genom att ansöka om lån via oss.

Vi vill hitta det bästa erbjudandet till dig. Du slipper förhandla med långivare och banker. Det gör vi åt dig. Du kan sedan använda pengarna till vad du vill.

Axo Finans sätter alltid sina kunder först. Vi är stolta över att våra kunder även har märkt detta, och gett oss bra omdömen på Trustpilot.

Ansök nu

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett lån utan säkerhet är inte ett lån som är osäkert. Det är ett lån du kan ansöka om utan säkerhet eller borgenär. Ett lån med säkerhet kräver till exempel en bostadsrätt, fastighet eller en bil som säkerhet eller en borgenär som går i borgen för lånet.

Få lägre ränta med Axo Finans

Axo Finans erbjuder också att man samlar lån och krediter i ett enda lån. Då slipper du flera olika dyra lån och krediter. För att göra det upprättar du ett nytt lån, och kan spara pengar på det nya lånet.

När du samlar lån hos Axo Finans är det lättare att få en översikt, och det blir enklare att återbetala lånet. Hos oss kan du samla lån på upp till 600 000 kr.

Vad kostar det att använda Axo Finans?

Ingenting! Axo Finans är en kostnadsfri tjänst. Det är precis som om du skulle gått direkt till banken eller långivaren, bara det att du går till flera banker och långivare samtidigt när du gör det via Axo Finans.

Ansök om privatlån hos Axo Finans idag, eller ta kontakt om du funderar över något. Du kan ringa oss på 0771 323400 eller skicka ett e-postmeddelande till kundservice@axofinans.se.

14.139 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning