coop logga i svart färg
coop logga i svart färg

Coop MedMera Bank

Coop MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet och erbjuder finansiella tjänster till marknaden under Coops varumärke. 

Coop MedMera Bank har sedan 2007 bedrivit bankverksamhet under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder finansiella tjänster till marknaden under Coops varumärke.


Ansök nu

Det här är Coop MedMera Bank

Coop MedMera Bank erbjuder privatlån till sina kunder, ett så kallat Coop Privatlån. Du kan låna pengar från 15 000 till 500 000 med en avbetalningstid på 2 till 15 år.

coop medmera bank och stad med trafik och spårvagnar
coop medmera bank och stad med trafik och spårvagnar

Coop-medlemmar

Konsument-kooperationens 3,5 miljoner medlemmar är en viktig målgrupp för Coop MedMera Bank. Därför försöker de erbjuda ett extra bra erbjudande till Coop-medlemmar. Som exempel erbjuder Coop MedMera Bank låg ränta till medlemmar som söker via coop.se.

Första månaden är amorteringsfri med Coop MedMera Bank

Coop MedMera Bank vill erbjuda en flexibel avbetalningsplan till sina kunder. Därför har de ett system där den första månaden är amorteringsfri. Du betalar därmed bara ränta och eventuella avgifter första månaden.

Sveriges grönaste varumärke 2019 inom kategorin Bank

Sverige har röstat på landets grönaste varumärken, och Coop MedMera Bank korades till det grönaste varumärket inom kategorin Bank 2019. Det är andra året i rad som banken koras till landets grönaste bank.

par shoppar kläder på stan och använder coop medmera bank
par shoppar kläder på stan och använder coop medmera bank

Jämför via Axo Finans

Det finns flera olika aktörer, leverantörer och inte minst lån där ute. Ibland kan det vara svårt att få en bra översikt. Vad passar dig bäst? Hos oss slipper du att göra jämförelsen själv. Vill du låna pengar? Sök lån hos oss på Axo Finans och ta emot ett av de bästa erbjudandena på marknaden. Vi jämför lån från olika banker och långivare åt dig. På så sätt får du det erbjudande som passar dig bäst. VI kan även hjälpa dig att samla lån.

Du slipper även att ansöka hos flera långivare. Bankerna och långivarna vi samarbetar med konkurrerar om dig som kund. På så vis får du det bästa erbjudandet. Du kommer behandlas som om du själv hade kontaktat bankerna. Skillnaden är bara att du via Axo Finans kontaktar flera samtidigt för att låna pengar.

Låneerbjudandet är utan förpliktelser och tjänsten är gratis

Du väljer helt själv om du vill tacka ja eller nej till ett låneerbjudande hos oss. Erbjudandet är giltigt i 30 dagar, och vår tjänst är helt gratis för dig. Vi får betalat av våra samarbetspartners.

Axo Finans förmedlar lån utan säkerhet. Denna typ av lån kräver ingen säkerhet i till exempel bostad. Du kan använda pengarna till precis det du själv vill. Med ett privatlån kan bilen, renoveringen eller andra drömmar bli verkliga.

När betalas lånet ut?

Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id.

Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

Stor viadukt och coop medmera bank
Stor viadukt och coop medmera bank

Jämför och samla via Axo Finans

om du är ute efter billiga lån och vill låna pengar ska du alltid jämföra lån. Har du smålån eller krediter sedan tidigare? Det kan vara frustrerande att ha olika betalningar varje månad. Inte minst om du har flera lån med flera avgifter. Kreditkort har dessutom ofta högre räntor. Det gäller speciellt om du spenderat ett högt belopp och inte betalar av det du är skyldig på en gång.

Du kan samla lån och krediter via Axo Finans. Man tar då ett nytt lån med bättre villkor för att lösa den gamla skulden. På så sätt kan du spara pengar på att samla lånen i ett. Med det nya lånet behöver du bara förhålla dig till en betalning i månaden, och på så sätt får du bättre översikt över din ekonomi.

Via Axo Finans kan du samla lån och krediter för upp till 600 000 kr. Vi jämför olika erbjudanden så du ska få det bästa. Kanske kommer du få ett erbjudande från Coop MedMera Bank?

Ansök här

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning