collector bank logga i svart färg

Collector Bank

Med Collector Bank får du ett privatlån med bra ränta. Privatlån är ett lån som kan användas till det du själv vill. Med ett privatlån får du frihet att förverkliga planer och uppfylla drömmar. Det ställs inga krav på säkerhet, och pengarna kan således användas till vad du vill.

Ansök nu

Det här är lån hos Collector Bank

Collector låter dig låna pengar smart till det som är viktigt för dig, oavsett om det avser renovering, bilköp eller semesterresa. Med ett privatlån har du möjlighet att finansiera det du vill, även om du saknar en fastighet att belåna. Sedan starten 1999 har Collector Bank erbjudit skräddarsydda och smarta finansieringslösningar till företag och privatpersoner i Sverige. År 2008 expanderade företaget till Norge och Finland med en rad olika banktjänster, inklusive lån, kredit och sparande. 

Samla och jämför 

Axo Finans jämför lån hos olika långivare och banker. Collector Bank är en av de bankerna som du kan jämföra med andra banker och långivare. Vi hjälper dig att hitta ett lån som känns bra för dig. Har du lån sedan tidigare kan vi även hjälpa dig med att samla lån. Genom att samla krediter och smålån till ett större lån kan du på så sätt sänka dina lånekostnader för lånet och få pengar över till annat. 

kvinna kramar barn och har lånat med Collector Bank

Vad kan jag använda lånet till?

Med ett privatlån är det du som bestämmer, oavsett om du behöver betala räkningar eller drömmer om att åka på semester. Det är ett sätt att finansiera det du behöver utan att pengarna binds till bostaden, bilen eller något annat du äger.

Många söker privatlån när de ska renovera eller när de ska förverkliga andra stora planer. Andra behöver låna pengar för att betala oväntade utgifter.

Ansök via Axo Finans för att få ett bra erbjudande från Collector Bank. Vi jämför Sveriges bästa banker och långivare för att hitta ett lån som passar dina behov.

Collector Bank lån

Collector Bank erbjuder en rad olika banktjänster och låneprodukter till privatkunder.

Några av dessa är:

  • Privatlån
  • Samlingslån
  • Renoveringslån

Via Axo Finans kan du få ett bra erbjudande om lån från Collector Bank. Då får du råd till det som är viktigt för dig. Ansökan görs digitalt med BankID, vilket är smidigt och effektivt. Du får ett personligt erbjudande som tas fram på bakgrund av dina förutsättningar.

Låna med eller utan säkerhet?

De allra flesta behöver låna pengar någon gång i livet. Det kan vara till att köpa bostad, renovera badrummet eller betala stora och oväntade räkningar. Då behöver du antingen ett lån med eller utan säkerhet.

Lån med säkerhet

Ett bottenlån är ett lån med säkerhet där du tillhandahåller egendom som garanti för att du kan betala tillbaka beloppet du är skyldig. Det krävs när det gäller stora lånebelopp, som när du till exempel ska köpa bostad eller fritidshus.

I det här exemplet blir lånet kopplat till egendomen som används som säkerhet i de fall du inte skulle kunna betala. Tack vare denna säkerhet kan du låna en större summa till en lägre ränta. Samtidigt får du en mycket längre amorteringsperiod, vilket innebär att du betalar räntekostnader i flera år.

Lån utan säkerhet

Om du inte äger något som kan lämnas som säkerhet, kan du ändå låna pengar men då rör det sig om ett privatlån utan säkerhet. Då kopplas inte lånet till bostaden, bilen eller annan tillgång.

Istället gör långivaren en kreditbedömning för att bedöma hur säker du är som låntagare. Efter denna bedömning får du ett personlig ränteerbjudande. Hur hög eller låg räntan blir beror således på hur bra privatekonomi du har.

Collector Bank på stort bibliotek med många böcker

Hur får man ett billigare privatlån?

Det finns mycket du kan göra för att påverka långivarens kreditbedömning. Det viktigaste är att se till att du har en bra och ordnad privatekonomi. Om du har betalningsanmärkningar bör du göra dig av med dem, och har du tidigare tagit smålån eller krediter bör du samla skulden i ett samlingslån. Det kommer inte bara ge dig en mer ordnad ekonomi, utan även göra att du sparar pengar på kostnader som är kopplade till lånet.

Därutöver kan du ansöka tillsammans med en medlåntagare. Då kommer du vanligtvis få ett större lån beviljat och dessutom till en lägre ränta.

Du bör även jämföra olika erbjudanden om privatlån. Som du förstår är det mycket som kan påverka vilken ränta du får, och det leder ofta till att långivare gör helt olika kreditbedömningar av samma kund. För att försäkra dig om att få det bästa lånet med den lägsta räntan, bör du ansöka hos flera banker och långivare och jämföra erbjudandena du får tillbaka.

Det enklaste är att ansöka via en låneförmedlare som jämför lån. Axo Finans är en sådan låneförmedlare.

Ansök här

Hos Axo Finans kan du jämföra

Hos Axo Finans kan du ansöka om att låna från 5 000 till 600 000 kronor utan säkerhet, och få ansökan behandlad av flera olika banker och långivare samtidigt. Vi tar oss an jobbet med att jämföra privatlån för dig. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan så gör vi resten. Ansökan är självklart helt utan förpliktelser.

Axo Finans samarbetar med några av Sveriges absolut bästa banker och långivare. Just nu skickar vi din ansökan till upp till 35 olika långivare för att vara säkra på att kunna ge dig ett bra erbjudande.

Om du tackar ja till ett erbjudande från Collector Bank, eller eventuellt någon annan, så är det den aktuella långivaren som betalar oss för att du ska bli kund hos dem. Du betalar därför ingenting för att använda vår jämförelsetjänst, och du får således ett bra erbjudande – helt gratis.

19749 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Enkelt och säkert

Endast 1 kreditupplysning