Collector

Collector är ett varumärke inom Norion Bank AB (tidigare Collector Bank AB) och har varit verksamt sedan 1999. De har kontor i flera svenska städer, inklusive Göteborg, Stockholm, Helsingborg, och har även närvaro i Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) ochär noterat på Nasdaq Stockholm. Som noterat på Nasdaq Stockholm de ett stabilt finansiellt företag som erbjuder olika finansiella tjänster till både privatpersoner och företag.

Ansök nu

Privatlån och kreditkort med Collector

Collector erbjuder privatlån och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton till både privatpersoner och företag. Företaget har ett starkt fokus på sund och hållbar kreditgivning, vilket gör att de kan erbjuda trygga lån utan säkerhet till sina kunder. Låt oss ta en närmare titt på Collectors privatlån och de förmåner som kommer med det. 

kvinna kramar barn och har lånat med Collector Bank
kvinna kramar barn och har lånat med Collector Bank

Collectors Privatlån

Collectors privatlån är en flexibel lösning för de som behöver låna pengar utan att behöva lämna någon form av säkerhet. Lånebeloppet sträcker sig från 20 000 kr till 500 000 kr, och återbetalningstiden varierar mellan 2 och 18 år. Med denna flexibilitet kan du anpassa lånet efter dina egna behov och betalningsförmåga. I Collectors privatlån ingår även ett kostnadsfritt låneskydd under de 3  första månaderna. 

Låneansökningsprocessen hos Collector är helt digital, vilket gör den bekväm och smidig för låntagarna. Du kan ansöka om lånet online och förvänta dig att få utbetalningen inom vanligtvis 3 bankdagar efter att din ansökan har godkänts. Detta snabba och effektiva system möjliggör enkel åtkomst till de medel du behöver.

Collectors grundkrav och villkor

För att vara berättigad till Collectors privatlån måste du uppfylla vissa grundkrav och villkor. Nedan följer de viktigaste kraven som du behöver vara medveten om:

 • Minst 23 år:
  Du måste vara minst 23 år gammal för att kunna ansöka om Collectors privatlån.

 • Folkbokförd i Sverige sedan 2 år:
  Du måste vara folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år för att vara berättigad till lånet.

 • Årsinkomst på minst 200 000 kr:
  Din årsinkomst måste uppgå till minst 200 000 kr för att kunna ansöka om lånet.

 • Inga betalningsanmärkningar:
  Det får inte finnas några betalningsanmärkningar registrerade på ditt namn för att bli godkänd för lånet.

 • Bank ID:
  Du måste ha tillgång till Bank ID för att kunna genomföra den digitala låneansökningsprocessen.

Utöver dessa grundkrav finns det några andra villkor att vara medveten om. Collectors privatlån har en uppläggningsavgift på 375 kr och en aviavgift på 35 kr. Dock erbjuder de autogiro utan extra kostnad, vilket kan vara bekvämt för att säkerställa att dina betalningar sker korrekt och i tid. Dessutom erbjuder de även e-faktura utan extra kostnad, vilket ger dig möjlighet att hantera dina betalningar elektroniskt och på så sätt undkomma aviavgiften.

FAQ Collector

 • Vilken är återbetalningstiden för Collectors privatlån?

  Återbetalningstiden för Collectors privatlån sträcker sig från 2 till 18 år. Du kan välja den återbetalningstid som passar dig bäst, beroende på dina ekonomiska förutsättningar och betalningsförmåga.

 • Hur snabbt kan jag förvänta mig att få utbetalning av lånet?

  Normalt sett sker utbetalningen av Collectors privatlån inom 3 bankdagar efter att din ansökan har godkänts. Detta gör att du snabbt kan få tillgång till de pengar du behöver.

 • Finns det några krav på säkerhet för Collectors privatlån?

  Nej, Collectors privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver ge någon form av säkerhet för att bli beviljad lånet.

 • Kan jag ansöka om Collectors privatlån om jag har betalningsanmärkningar?

  Nej, för att bli godkänd för Collectors privatlån får du inte ha några betalningsanmärkningar registrerade på ditt namn.

 • Vad är fördelen med att använda autogiro för betalningarna?

  Genom att använda autogiro för betalningarna kan du säkerställa att dina betalningar sker korrekt och i tid. Detta minskar risken för försenade eller missade betalningar och ger dig en bekväm och enkel betalningsprocess.

Axo finans logga
Axo finans logga

Hos Axo Finans kan du jämföra

När det gäller att hitta rätt lån för dina behov är det alltid bra att jämföra lån och olika lånealternativ. Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera olika långivare och banker för att hjälpa dig hitta det bästa lånet baserat på dina behov och förutsättningar. Vi tar oss an jobbet med att jämföra privatlån åt dig. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan så gör vi resten. Ansökan är självklart helt utan förpliktelser. Axo Finans samarbetar med några av Sveriges absolut bästa banker och långivare. Hos oss kan du även samla dina lån om du har flera lån sedan tidigare och på så sätt kan du ha möjlighet till en bättre ränta. 

Ansök här

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning