Cashbuddy logga i grön färg
Cashbuddy logga i grön färg

CashBuddy

Cashbuddy är perfekt för dig som är i behov av att låna pengar och ta ett mindre lån. Via Axo Finans kan du få ett bra erbjudande på ett lån med en låg ränta från Cashbuddy.

Cashbuddy fokuserar på din framtida betalningsförmåga och anpassar räntan efter din ekonomiska situation och behov. När du skickar en låneansökan via Axo Finans så är cashbuddy en av aktörerna som bedömer din ansökan.

Ansök nu

Om Cashbuddy Bank

Cashbuddy är en etablerad aktör med lång erfarenhet i finansbranschen. Sedan 2006 har de erbjudit finansiella tjänster i både Sverige och Finland. Deras vision är att förenkla kundens vardag genom att erbjuda små och snabba lån. Hela låneprocessen är digital och kan göras från din mobil.

Cashbuddy är stolta över att ha sponsrat ett flertal idrottsföreningar med stora summor pengar. Detta för att ge föreningarna chansen att bygga en stark ekonomisk bas och fortsätta skapa goda förutsättningar till alla medlemmar.

Ansök om lån via Axo Finans och få din ansökan granskad av över 30 banker, vi jämför lån och lånebelopp, räntor samt villkor. om du så vill låna 400 000 eller låna 20 000 kronor så kan vi hjälpa dig att hitta ett lån som passar dig.  Om du har flera små lån sedan tidigare kan vi även hjälpa dig att samla lån till ett lån. På det sättet har du möjlighet att sänka dina räntekostnader.

kille med dator och grå tröja använder Cashbuddy
kille med dator och grå tröja använder Cashbuddy

Så fungerar lån från Cashbuddy

Cashbuddy erbjuder mindre lån som du kan betala tillbaka inom 1 till 5 år. Du kan låna 5 000 och 25 000 kronor. Ansökan sker via Axo Finans och du får sedan ett besked om du är behörig att låna hos Cashbuddy eller inte. Din behörighet testas med en kreditupplysning från UC. Om inga felmarkeringar hittas och vi bedömer att din ekonomiska situation är stabil så får du ett erbjudande med en individuell räntesats.

Hur mycket kan jag låna?

Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån och att låna mellan 5 000 och 600 000 kronor utan krav på säkerhet. Vissa långivare erbjuder en lägre gräns på lånet. Cashbuddy är exempelvis inriktade på personer som är i behov av ett mindre lån. De har därför satt gränsen till 25 000 kronor. Du har då möjlighet att återbetala lånet inom 5 år utan några dolda kostnader. Sök lån via oss på Axo Finans och se hur mycket som du kan låna idag.

Möjlighet till utökning

När du har lånat 25 000 kronor och återbetalat 4 månader i följd får du möjligheten att ansöka om en utökning. Du kan få en höjning på upp till 45 000 kronor. Och med en auto-giro koppling behöver du aldrig oroa dig över en missad eller försenad återbetalning.

Anledningar till att föredra ett mindre lån

Vissa tar stora privatlån för att betala för en husrenovering eller ett större bilköp. Andra behöver det till en kontantinsats för en bostad. Ett stort privatlån kan användas till många olika ändamål. Men i vissa fall föredras mindre lån.

Du kan överväga ett mindre lån om du behöver låna för en kort tid. Privatlån löper vanligtvis mellan 12 och 60 månader. Så, till exempel, om du har ett treårigt lån men du har inte tillräckligt med kontanter till hands under den tiden, då kan ett ettårigt privatlån vara ett sätt att täppa till det gapet. Även om privatlån inte är billiga, kan små lån vara ett bra alternativ när du är snabbt i behov av pengar.

flyger parafly med Cashbuddy i kvällsljuset
flyger parafly med Cashbuddy i kvällsljuset

Axo Finans hjälper dig hitta det bästa lånet

för att kunna hitta billiga lån är det viktigt att jämföra olika långivare och banker. Om du är i behov av ett privatlån så har du kommit till rätt plats. På Axo Finans ser vi till att du får det bästa möjliga erbjudandet genom att skicka in din ansökan till över 30 olika banker och långivare.

Du får ett låneerbjudande från vardera bank och kan själv välja vilken som passar dig bäst. Du behöver alltså inte gå den långa vägen och skicka in en ansökan till olika långivare manuellt, du behöver bara skicka in en ansökan så löser vi resten.

Ansök här

Krav som du måste uppfylla för att få låna

Alla kan ansöka om lån via Axo Finans men du måste uppfylla följande kriterier för att få din ansökan godkänd.

  • Du måste ha fyllt 18 år.
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 8400 kronor i månaden.

Ibland är det svårt att få ett bra lån med bara en inkomstkälla. Därför rekommenderar vi att du ansöker tillsammans med en partner, familjemedlem eller vän för att öka dina chanser att bli beviljad ett lån.

13057 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning